Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Biedny Mieciu! Mietek bédzie potrzebowal tabletek - na serce pewnie.

Bedzie potrzebowal...W Poniedzialek jedzie na EKG.Biochemia wyszla w miare dobrze jak na jego wiek i na to co przeszedl...
Poczekamy na ciocię Sylwię i szczegoly ... Mieciulek dzisiaj popoludniu mial wrocic juz z kliniki do hoteliku :)

Posted

Rozliczenia (wpłaty):
ranias :loveu: - 60 zł (deklaracja miesięczna 5zł, wpłacone do grudnia)
mari23 :loveu: - 20 zł
bardzo dziękujemy :lol:.

Posted

Ile Kochanych cioteczek na wątku Miecia!!!!aż sie cieplej na serduchu robi!Miecia przywiozła dziś willma z lecznicy mamy leki na serducho,które chodzi słabo,mamy leki na watrobę,bo jest podrażniona w poniedziałek USG całego Miecia i jeszcze P.doktor sprowadzi do nas P.doktor wet.z Warszawy od serducha i będziemy działać!cioteczki uwierzcie mi na słowo to jest Psi-Aniołek nasz Miecio on czuje,że mu się pomaga i daje zrobić przy sobie wszystko!!Oj Mieciu......ciotka juz zrobi dla Ciebie wszystko!!

Posted

Dziękuję za pomoc dla Miecia :).

Ze wzruszeniem czytam wszystkie słowa o psiaczku. I tak ciągle sobie myślę, że on by już tej zimy mógł tam nie przetrwać, umierał by w samotności, głodzie, zimnie, smutku...
Ale na szczęście to wszystko jest już za nim, a teraz musi być tylko lepiej :).

Posted

Przeklejam z wątku Ineczki :
"Dzisiaj Fundacja KASTOR zakupiła w Krakvecie 40 kg karmy Bosch dla słodziaków. Przesyłka ma przyjść na adres Pensjonatu. Podałam nr telefonu z prośbą o informacje o terminie dostawy.
Smacznego psiaczki"
HURRA :) Brzuszki Miecia & Ineczki dziękują fundacji KASTOR :) :) :)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ile Kochanych cioteczek na wątku Miecia!!!!aż sie cieplej na serduchu robi!Miecia przywiozła dziś willma z lecznicy mamy leki na serducho,które chodzi słabo,mamy leki na watrobę,bo jest podrażniona w poniedziałek USG całego Miecia i jeszcze P.doktor sprowadzi do nas P.doktor wet.z Warszawy od serducha i będziemy działać!cioteczki uwierzcie mi na słowo to jest Psi-Aniołek nasz Miecio on czuje,że mu się pomaga i daje zrobić przy sobie wszystko!!Oj Mieciu......ciotka juz zrobi dla Ciebie wszystko!!

jeśli potrzebny Vetmedin - podaj adres na PW, wyślę, zostało mi trochę po Charlisiu kochanym moim

Posted (edited)

Cioteczki !

Dzisiaj Miecio ponownie pojechal do kliniki i spedzi tam kilka najblizszych dni.
Misio ma duze problemy skorne , robaki ktore "pomieszkiwaly" w jego skorze, powgryzaly sie w cialko tworzac sporawe skupiska , wrecz dziury , a wiec zeby pozbyc sie tego calego swinstwa -bedzie kapany w specjalnym roztworze,a z racji ze pogoda nie oszczedza nikogo, Miecio zostanie tam na dluzej zeby nabrac sil i sie zrewitalizowac !

Edited by lula85
Posted

lula85 napisał(a):
Cioteczki !

Dzisiaj Miecio ponownie pojechal do kliniki i spedzi tam kilka najblizszych dni.
Misio ma duze problemy skorne wiec bedzie kapany w specjalnym roztworze,a z racji ze pogoda nie oszczedza nikogo, Miecio zostanie tam na dluzej zeby nabrac sil i sie zrewitalizowac !

Mieciu, zdrowiej psiaku kochany :loveu:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale się psinka wyjeździ po lekarzach. Pewnie będzie tęsknił z Sylwiaso i Inką.

To wszystko dla jego dobra... Ineczka to typ misia polarnego a Miecio to watly staruszek dlatego przy takich temperaturach umieszczenie go w klinice to dla niego dobre rowiazanie :)

Posted

lula85 napisał(a):
Cioteczki !

Misio ma duze problemy skorne , robaki ktore "pomieszkiwaly" w jego skorze, powgryzaly sie w cialko tworzac sporawe skupiska , wrecz dziury , a wiec zeby pozbyc sie tego calego swinstwa -bedzie kapany w specjalnym roztworze,a z racji ze pogoda nie oszczedza nikogo, Miecio zostanie tam na dluzej zeby nabrac sil i sie zrewitalizowac !

Robaki w dziurach na ciele....?? :crazyeye::crazyeye: Matko jedyna, jakie biedne stworzonko! :(
Strasznie mi go żal....
Wygłaskajcie go mocniutko i zapewnijcie, że wszystko będzie dobrze.......ja chcę w to wierzyć!