martasekret Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 czekam na info o Mieciu... mam nadzieję, że nie jest bardzo źle... Quote
Marycha35 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A nawet, że jest zdecydowanie lepiej!!!! Quote
emilia2280 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Biedny Mieciu! Mietek bédzie potrzebowal tabletek - na serce pewnie. Quote
lula85 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 emilia2280 napisał(a):Biedny Mieciu! Mietek bédzie potrzebowal tabletek - na serce pewnie. Bedzie potrzebowal...W Poniedzialek jedzie na EKG.Biochemia wyszla w miare dobrze jak na jego wiek i na to co przeszedl... Poczekamy na ciocię Sylwię i szczegoly ... Mieciulek dzisiaj popoludniu mial wrocic juz z kliniki do hoteliku :) Quote
mamanabank Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja też czekam na wieści o zdrowiu Miecia... Pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla innego staruszka w hoteliku http://www.dogomania.pl/threads/222262-Prezenty-nie-tylko-walentynkowe-nowe-dla-doros%C5%82ych-i-dzieci-troch%C4%99-ksi%C4%85%C5%BCek-do-14.II?p=18538627#post18538627 Quote
Onaa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Rozliczenia (wpłaty): ranias :loveu: - 60 zł (deklaracja miesięczna 5zł, wpłacone do grudnia) mari23 :loveu: - 20 zł bardzo dziękujemy :lol:. Quote
lula85 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 I podrzucę na dobranoc...Śpij serduszko nasze kochane słodko !!!Wszystkie Ciocie miziają za uszkiem :) Quote
sylwiaso Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ile Kochanych cioteczek na wątku Miecia!!!!aż sie cieplej na serduchu robi!Miecia przywiozła dziś willma z lecznicy mamy leki na serducho,które chodzi słabo,mamy leki na watrobę,bo jest podrażniona w poniedziałek USG całego Miecia i jeszcze P.doktor sprowadzi do nas P.doktor wet.z Warszawy od serducha i będziemy działać!cioteczki uwierzcie mi na słowo to jest Psi-Aniołek nasz Miecio on czuje,że mu się pomaga i daje zrobić przy sobie wszystko!!Oj Mieciu......ciotka juz zrobi dla Ciebie wszystko!! Quote
Marycha35 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Huraaa, huraaa, Mietko już u Sylwiaska:) Serducho i wątróbka niech zatrybiają, bo nie ma żartów z nami;) Quote
Olena84 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dzis pojdzie moj przelewik na oba psiaki Quote
Onaa Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Dziękuję za pomoc dla Miecia :). Ze wzruszeniem czytam wszystkie słowa o psiaczku. I tak ciągle sobie myślę, że on by już tej zimy mógł tam nie przetrwać, umierał by w samotności, głodzie, zimnie, smutku... Ale na szczęście to wszystko jest już za nim, a teraz musi być tylko lepiej :). Quote
lula85 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Przeklejam z wątku Ineczki : "Dzisiaj Fundacja KASTOR zakupiła w Krakvecie 40 kg karmy Bosch dla słodziaków. Przesyłka ma przyjść na adres Pensjonatu. Podałam nr telefonu z prośbą o informacje o terminie dostawy. Smacznego psiaczki" HURRA :) Brzuszki Miecia & Ineczki dziękują fundacji KASTOR :) :) :) Quote
Jolanta08 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cieszę się ,że Miecio został zabrany i jest leczony :lol: pewnie długo by biedak nie pociągnął w tym stanie w schronie :shake: Quote
mari23 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 sylwiaso napisał(a):Ile Kochanych cioteczek na wątku Miecia!!!!aż sie cieplej na serduchu robi!Miecia przywiozła dziś willma z lecznicy mamy leki na serducho,które chodzi słabo,mamy leki na watrobę,bo jest podrażniona w poniedziałek USG całego Miecia i jeszcze P.doktor sprowadzi do nas P.doktor wet.z Warszawy od serducha i będziemy działać!cioteczki uwierzcie mi na słowo to jest Psi-Aniołek nasz Miecio on czuje,że mu się pomaga i daje zrobić przy sobie wszystko!!Oj Mieciu......ciotka juz zrobi dla Ciebie wszystko!! jeśli potrzebny Vetmedin - podaj adres na PW, wyślę, zostało mi trochę po Charlisiu kochanym moim Quote
Onaa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Wpłynęło 120zł na Miecia ze skarpety im. Talcott dla starszych piesków - bardzo dziękujemy :lol:. Quote
lula85 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Cioteczki ! Dzisiaj Miecio ponownie pojechal do kliniki i spedzi tam kilka najblizszych dni. Misio ma duze problemy skorne , robaki ktore "pomieszkiwaly" w jego skorze, powgryzaly sie w cialko tworzac sporawe skupiska , wrecz dziury , a wiec zeby pozbyc sie tego calego swinstwa -bedzie kapany w specjalnym roztworze,a z racji ze pogoda nie oszczedza nikogo, Miecio zostanie tam na dluzej zeby nabrac sil i sie zrewitalizowac ! Edited February 4, 2012 by lula85 Quote
ranias Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 lula85 napisał(a):Cioteczki ! Dzisiaj Miecio ponownie pojechal do kliniki i spedzi tam kilka najblizszych dni. Misio ma duze problemy skorne wiec bedzie kapany w specjalnym roztworze,a z racji ze pogoda nie oszczedza nikogo, Miecio zostanie tam na dluzej zeby nabrac sil i sie zrewitalizowac ! Mieciu, zdrowiej psiaku kochany :loveu: Quote
Onaa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Ale się psinka wyjeździ po lekarzach. Pewnie będzie tęsknił z Sylwiaso i Inką. Quote
lula85 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dogo07 napisał(a):Ale się psinka wyjeździ po lekarzach. Pewnie będzie tęsknił z Sylwiaso i Inką. To wszystko dla jego dobra... Ineczka to typ misia polarnego a Miecio to watly staruszek dlatego przy takich temperaturach umieszczenie go w klinice to dla niego dobre rowiazanie :) Quote
martasekret Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 lula85 napisał(a):Cioteczki ! Dzisiaj Miecio ponownie pojechal do kliniki i spedzi tam kilka najblizszych dni. Misio ma duze problemy skorne , robaki ktore "pomieszkiwaly" w jego skorze, powgryzaly sie w cialko tworzac sporawe skupiska , wrecz dziury , a wiec zeby pozbyc sie tego calego swinstwa -bedzie kapany w specjalnym roztworze,a z racji ze pogoda nie oszczedza nikogo, Miecio zostanie tam na dluzej zeby nabrac sil i sie zrewitalizowac ! Robaki w dziurach na ciele....?? :crazyeye::crazyeye: Matko jedyna, jakie biedne stworzonko! :( Strasznie mi go żal.... Wygłaskajcie go mocniutko i zapewnijcie, że wszystko będzie dobrze.......ja chcę w to wierzyć! Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Miecio biedaku, trzymaj się, będzie wszystko dobrze!!! Quote
Recommended Posts