Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='magda222']Jestem na zaproszenie Dogo07 :) Przeliczę finanse i zobaczę co da się zrobić ;)[/QUOTE] Dziękuję :). Oh, Mieciu gdybyś wiedział ile osób się interesuje Twoim losem :lol:. Quote
mari23 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='ranias']Jak będziecie mieć konto do wpłat, to dajcie znać. Piesio śliczny jest, takie staruszki są najcudniejsze....szkoda,że zawsze najbardziej pokrzywdzone....[/QUOTE] i ja proszę o nr konta... stałych deklaracji na dogo mam sporo, ale pomogę na pewno, nie tylko jednorazowo mam słabość wielka do staruszków - one zawsze najbardziej cierpią Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='mari23']i ja proszę o nr konta... stałych deklaracji na dogo mam sporo, ale pomogę na pewno, nie tylko jednorazowo mam słabość wielka do staruszków - one zawsze najbardziej cierpią[/QUOTE] Dziękuję :lol:. Tak się cieszę że jesteście ze mną i z Mieciem oczywiście :). Quote
lula85 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Kochani :) Porozsylalam wiadomosci z nr konta dla Miecia(prosze w tytule o podanie rowniez nicku z dogo :) )Przypominam sie tez z Ineczka, ona bidulinka czeka na kazdy grosiczek...Dziekuje :) A teraz troche o Mieciu... Rozmawialam dzisiaj rano z Sylwia , strasznie sie denerwowalam jak im minela noc...Miecio przywital Sylwie dzisiaj razem z Ineczka z usmiechem na pyszczku :) Z wczorajszej kolacji Miecia podobno troche w miseczce jeszcze rano zostalo :) Mietek w swojej budce ma slome , kocyk polarowy i pierzynke. Sylwia postara sie znalezc dla Miecia jakis sweterek bo bidulek strasznie sie trzasl,jezeli sie nic nie znajdzie to ma go zmierzyc a ja mu sprezentuje mega wdzianko ;) Miecio nas wczoraj bardzo wzruszył: Kiedy weszliśmy się ogrzać do domu Cioci Sylwi, Miecio skulił się pod drzwiami i cichutko czekał na nas na ganku - mróz nie był mu straszny, z pełnym oddaniem czekał na Nas :) Miecio to kochany psiunio, bardzo spokojny, starszy i aktualnie słaby, ale widać, że bardzo chce zaufać człowiekowi, mieć swojego Człowieka ! On czuje, że ma szanse na życie :) i odzyska siły ! Może nie jest tak urodziwy jak Inka, może nie jest młody, ale to mądry, zrównoważony pies o wielkim charakterze, który tak bardzo zasługuje na DOM i dobre serce... Miecio na ta chwile najbardziej potrzebuje badan . Bedzie mial robiona biochemie , wtedy zobaczymy w jakim jest stanie. Trzymajcie kochani kciuki za Miecia bo to jest najcudowniejszy pies na swiecie :) Edited January 30, 2012 by lula85 Quote
lula85 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='emilia2280']to dziadkowi i suni jednooczkiej kupimy karmé z kastora, jesli tego nie pisalam. A jak pisalam to nic, lepiej dwa razy jak wcale ;ppp poslijcie nam tylko maila z danymi: Pies plus wátek, adresem i telefonem jak juz psy bédá mialy takowy poza schronem: [email protected] Emilio dziekuje z calego serca :) :) :) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dziękuję za zaproszenie, dobrze, że Miecio bezpieczny i dodam, że jest ŚLICZNY:) Z kasiorką gorzej, ale posępię;) Quote
aida Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jestem na zaproszenie Dogo07 biedny ten staruszek trzeba pomóc. Dajcie nr konta:lol: Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Wiesz co Miecio, ja bym się na twoim miejscu obraziła, tylko cię tu od brzydalków wyzywają, nawet takie tytuł ci dali...ech...a ty taki śliczny!!! Zwariowały te ciotki!! Quote
lula85 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Agula99']Wiesz co Miecio, ja bym się na twoim miejscu obraziła, tylko cię tu od brzydalków wyzywają, nawet takie tytuł ci dali...ech...a ty taki śliczny!!! Zwariowały te ciotki!![/QUOTE] DZIEWCZYNY ! On wcale nie jest brzydki ! Nawiasem mowiac, to on mi bardzo przypomina psa z filmu "Lepiej być nie może" z Nicholsonem tylko że w wersji MAX ;) Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 No właśnie, śliczny! Prosim o zmianę tytułu :) Quote
eski Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Brzydal ? Ciotki głupoty gadają. Miecio to przystojniak jak się patrzy :) Stałej deklaracji niestety obiecac nie mogę :( Będę zaglądac do chłopaczka i pomyślę nad jakimś małym bazarkiem. Kilka fantów mam, tylko gorzej z czasem... Może ktoś będzie robił bazarek dla Miecia to podesłałabym fotki, co ? Quote
aida Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja już przelewik zrobiłam przekazałam na pięknisia 100,00 jednorazowo Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Tak mi się przypomniało powiedzenie sprzed lat-choć dotyczyło innego Miecia: ,,kto nie z Mieciem tego zmieciem!,,I tak właśnie będzie w przypadku tego Miecia.Wrogów psa pokonamy,przeszkody też nam nie straszne znajdziemy Mieciula dom-zobaczysz piesku.. E/W Quote
agusiazet Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 W imieniu Talcotowej Skarpety zaglądam - Miecio jak najbardziej zasługuje na naszą pomoc!!! Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Eh, przeczytałam te wszystkie ostatnie Wasze posty, ile pomocy dla Miecia, ile dobrych słów. Wzruszyłam się :). I z całego serca Wam dziękuję ! Quote
Jota67 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jestem na zaproszenie u ślicznego staruszka. na razie podrzucam do góry! Quote
Onaa Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Mają być fotki, to zobaczymy czy on brzydki czy ładny :). Quote
martasekret Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 moje 20 złotych poszło:) głaski dla Miecia! Quote
Onaa Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Dziękujemy. Wpłaty będą oczywiście prowadzone na początku wątku jak tylko skarbnik da mi znać :). Quote
Agula99 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dogo07 napisał(a):Mają być fotki, to zobaczymy czy on brzydki czy ładny :). On jest cuuudowny!!!!! Nawet w to nie wątpię!!! :) Quote
lula85 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dogo07 napisał(a):Dziękujemy. Wpłaty będą oczywiście prowadzone na początku wątku jak tylko skarbnik da mi znać :). Dzisiaj wieczorkiem przesle rozliczenie na dzien 31.01 :) Quote
ranias Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Wpłaciłam 60zł, to moja deklaracja od stycznia do grudnia- 5zł/miesięcznie.Jeżeli sytuacja finansowa pozwoli, to coś dorzucę.... Quote
Recommended Posts