Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda222']Jestem na zaproszenie Dogo07 :)
Przeliczę finanse i zobaczę co da się zrobić ;)[/QUOTE]

Dziękuję :).

Oh, Mieciu gdybyś wiedział ile osób się interesuje Twoim losem :lol:.

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ranias']Jak będziecie mieć konto do wpłat, to dajcie znać. Piesio śliczny jest, takie staruszki są najcudniejsze....szkoda,że zawsze najbardziej pokrzywdzone....[/QUOTE]

i ja proszę o nr konta...
stałych deklaracji na dogo mam sporo, ale pomogę na pewno, nie tylko jednorazowo
mam słabość wielka do staruszków - one zawsze najbardziej cierpią

Posted

[quote name='mari23']i ja proszę o nr konta...
stałych deklaracji na dogo mam sporo, ale pomogę na pewno, nie tylko jednorazowo
mam słabość wielka do staruszków - one zawsze najbardziej cierpią[/QUOTE]

Dziękuję :lol:.

Tak się cieszę że jesteście ze mną i z Mieciem oczywiście :).

Posted (edited)

Kochani :)
Porozsylalam wiadomosci z nr konta dla Miecia(prosze w tytule o podanie rowniez nicku z dogo :) )Przypominam sie tez z Ineczka, ona bidulinka czeka na kazdy grosiczek...Dziekuje :)

A teraz troche o Mieciu...
Rozmawialam dzisiaj rano z Sylwia , strasznie sie denerwowalam jak im minela noc...Miecio przywital Sylwie dzisiaj razem z Ineczka z usmiechem na pyszczku :)
Z wczorajszej kolacji Miecia podobno troche w miseczce jeszcze rano zostalo :)
Mietek w swojej budce ma slome , kocyk polarowy i pierzynke. Sylwia postara sie znalezc dla Miecia jakis sweterek bo bidulek strasznie sie trzasl,jezeli sie nic nie znajdzie to ma go zmierzyc a ja mu sprezentuje mega wdzianko ;)
Miecio nas wczoraj bardzo wzruszył: Kiedy weszliśmy się ogrzać do domu Cioci Sylwi, Miecio skulił się pod drzwiami i cichutko czekał na nas na ganku - mróz nie był mu straszny, z pełnym oddaniem czekał na Nas :) Miecio to kochany psiunio, bardzo spokojny, starszy i aktualnie słaby, ale widać, że bardzo chce zaufać człowiekowi, mieć swojego Człowieka ! On czuje, że ma szanse na życie :) i odzyska siły ! Może nie jest tak urodziwy jak Inka, może nie jest młody, ale to mądry, zrównoważony pies o wielkim charakterze, który tak bardzo zasługuje na DOM i dobre serce...

Miecio na ta chwile najbardziej potrzebuje badan . Bedzie mial robiona biochemie , wtedy zobaczymy w jakim jest stanie.
Trzymajcie kochani kciuki za Miecia bo to jest najcudowniejszy pies na swiecie :)

Edited by lula85
Posted

[quote name='emilia2280']to dziadkowi i suni jednooczkiej kupimy karmé z kastora, jesli tego nie pisalam. A jak pisalam to nic, lepiej dwa razy jak wcale ;ppp

poslijcie nam tylko maila z danymi: Pies plus wátek, adresem i telefonem jak juz psy bédá mialy takowy poza schronem: [email protected]

Emilio dziekuje z calego serca :) :) :)

Posted

Wiesz co Miecio, ja bym się na twoim miejscu obraziła, tylko cię tu od brzydalków wyzywają, nawet takie tytuł ci dali...ech...a ty taki śliczny!!! Zwariowały te ciotki!!

Posted

[quote name='Agula99']Wiesz co Miecio, ja bym się na twoim miejscu obraziła, tylko cię tu od brzydalków wyzywają, nawet takie tytuł ci dali...ech...a ty taki śliczny!!! Zwariowały te ciotki!![/QUOTE]
DZIEWCZYNY !
On wcale nie jest brzydki ! Nawiasem mowiac, to on mi bardzo przypomina psa z filmu "Lepiej być nie może" z Nicholsonem tylko że w wersji MAX ;)

Posted

Brzydal ? Ciotki głupoty gadają. Miecio to przystojniak jak się patrzy :)

Stałej deklaracji niestety obiecac nie mogę :( Będę zaglądac do chłopaczka i pomyślę nad jakimś małym bazarkiem. Kilka fantów mam, tylko gorzej z czasem... Może ktoś będzie robił bazarek dla Miecia to podesłałabym fotki, co ?

Guest Elżbieta481
Posted

Tak mi się przypomniało powiedzenie sprzed lat-choć dotyczyło innego Miecia:
,,kto nie z Mieciem tego zmieciem!,,I tak właśnie będzie w przypadku tego Miecia.Wrogów psa pokonamy,przeszkody też nam nie straszne znajdziemy Mieciula dom-zobaczysz piesku..
E/W

Posted

Eh, przeczytałam te wszystkie ostatnie Wasze posty, ile pomocy dla Miecia, ile dobrych słów.
Wzruszyłam się :).
I z całego serca Wam dziękuję !

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dziękujemy.
Wpłaty będą oczywiście prowadzone na początku wątku jak tylko skarbnik da mi znać :).

Dzisiaj wieczorkiem przesle rozliczenie na dzien 31.01 :)