Jolanta08 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dogo07 jestem na zaproszenie ale muszę pomyśleć nad deklaracją bo mam ich sporo ale na pewno choć jednorazowo coś wpłacę a jak już coś bedzie wiadomo o psiaku to pomogę w ogłoszeniach. Quote
Agula99 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dogo07 napisał(a):Nadal nie wiemy. Proszę pomóżcie rozsyłać wątek, bo zainteresowanie tym biedaczkiem jest znikome :(. A on tam bez siana w budzie, głodny. A to nie macie kogoś żeby dał chociaż słomy, przecież to nie jest nie wiadomo co?? Ludzie mają słomę, może ktoś da, albo jakieś koce, stare swetry, polarki mu włożyć, no tyle chyba się da??? Quote
lula85 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Straszy pies z K. bez imienia ... ma juz imie i nazywa sie MIECIO :) Informuje tez,ze Mieco i jego kolezanka z boksu Inka sa juz BEZPIECZNE w hoteliku pod Lomza :) Wszystko poszlo w miare sprawnie,pieski poczatkowo zdezorientowane, zaskoczone sytuacja... Po wejsciu do samochodu Miecio wtulil sie w moje kolanka i tak przelezal cala droge :) Ineczka byla troszke niespokojna, ale po przybyciu na miejsce docelowe do hoteliku i wypuszczeniu na teren , zobaczylismy zupelnie innego psa ! Usmiech od psiego ucha do ucha,skoki i merdanie ogonem... UCZUCIE JAKIE WTEDY OGARNIA CZLOWIEKA JEST NIE DO OPISANIA... Mietek jest psem bardzo spokojnym ,opanowanym, dziadzinkiem ktory nie potrzebuje wiele do szczescia...Razem z Ineczka oblecial caly teren,dokladnie wszystko obwachujac,slyszelismy nawet jeden szczek w jego wykonaniu,potem dorwal sie do michy z woda i pil pil pil... Psiaki maja piekne budy wyslane kocykami pierzynkami i sloma,dostana kolacje i po dniu pelnym wrazen, wierze,ze pierwszy raz od dawna,spokojnie zasna ... :) A teraz konkrety :) Mietek potrzebuje przede wszystkim pieniazkow na badania, to starszy piesek,ledwo sie trzyma na nozkach,nie wiemy dlaczego wiec PILNIE potrzebne sa podstawowe badania.W dalszej kolejnosci potrzeba pieniazkow na odrobaczenie i odpchlenie no i na JEDZENIE oraz UTRZYMANIE w hoteliku! Miesiac pobytu Miecia w hoteliku to 250 zl + karma OGROMNIE WIEC PROSZE WAS O POMOC ! Psiaki sa w tej chwili bezpieczne tylko dlatego,ze dobra duszyczka pozwolila psiaki przyjac na ta chwile bez kosztow , ale trzeba je jak najszybciej zebrac i przeslac !Ona ma u siebie w hoteliku psiaki, ktore musi wykarmic .Jezeli nie zbierzemy kosztow na utrzymanie psiakow,bedzie trzeba ja stamtad zabrac... TAK WIEC PROSZE WAS O POMOC ! To ze Inka & Miecio sa bezpieczni , nie oznacza ze beda bezpieczni zawsze...Musimy wspolnie zadbac o to,zeby po takiej ciezkiej przeszlosci, mogly z psim usmiechem na pyszczku spojrzec w przyszlosc... Quote
Agula99 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Boże, jak się cieszę!!! Proszę o numer konta, nie mogę wiele, ale coś prześle na bidulce!!! Byle tylko się im poszczęściło!!! Quote
Jolanta08 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja również się cieszę i proszę o nr konta na pw Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Ależ sie cieszę że temu bidusiowi się udało. Bo takie mrozy nadchodzą, że nie wiadomo co by z nim było. I Dziewczyny dziękuję za wsparcie dla Miecia :lol:. Quote
Olena84 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jestem na zaproszenie Dogo (lepiej wklejaj linki do wątku w zaproszenia na profile;)). Prosze o nr konta Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Olena84 napisał(a):Jestem na zaproszenie Dogo (lepiej wklejaj linki do wątku w zaproszenia na profile;)). Prosze o nr konta Dziękuję :). Dzięki za radę :). Konto to lula jak będzie. Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 wtatara napisał(a):jestem i ja -dziękuję Dziękuję :). Faktycznie jest taki brzydki ? Quote
maarit Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Co Wy tak z tym "brzydkim"? Przecież on jest śliiiiczny:D... Uwielbiam takie rudzielce. Jak będę przy grosiku to podeślę, tylko mi przypomnijcie... Quote
martasekret Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 poproszę nr konta, wpłacę jednorazowo 20 złotych, przynajmniej na odrobaczanie będzie ;) Quote
ihabe Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Miecio jest cudny, juz napisałam na watku suni, ze moge zadeklarować 10 zł na oba psiaki, niestety tylko tyle:-( Quote
ALMA2 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ja mogę niestety tylko wpłacić coś jednorazowo i od czasu do czasu. Mnie się Miecio podoba, tylko jeszcze taki smutas na tym zdjeciu. Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Dziękuję :). Zobaczymy jaki będzie na zdjęciach z hoteliku :). Quote
emilia2280 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 to dziadkowi i suni jednooczkiej kupimy karmé z Kastora, jesli tego nie pisalam. A jak pisalam to nic, lepiej dwa razy jak wcale ;ppp Poslijcie nam tylko maila z danymi: pies plus wátek, adresem i telefonem jak juz psy bédá mialy takowy poza schronem: [email protected] Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dziękujemy za cynk i meldujemy się na wątku,ale finansowo nie możemy nic zadeklarować.Możemy tylko zajrzeć od czasu do czasu,a pies nie jest brzydki.Starość nie jest brzydka-starość jest dostojna.I Miecio jest psem dostojnym. Wszystkiego najlepszego piesku. Elżbieta Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Dziękujemy :). Ważne jest każde wsparcie :). Quote
mamanabank Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zapisuję się do Miecia i mam nadzieję niedługo go spotkać w realu Quote
Onaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Witamy u Miecia :). Ciekawe jak dzisiaj się miewa. Pewnie cieszy się że grzeje doopinke i ma ciepłe jedzonko. Quote
magda222 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jestem na zaproszenie Dogo07 :) Przeliczę finanse i zobaczę co da się zrobić ;) Quote
Recommended Posts