ALMA2 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 pozdrawiam ciepło Miecia:p, wpłaciłam mu jednorazowo 10,00 - ( narazie tyle mogę). Quote
lula85 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) ALMA2 napisał(a):pozdrawiam ciepło Miecia:p, wpłaciłam mu jednorazowo 10,00 - ( narazie tyle mogę). W imieniu Mieciulka bardzo dziękujemy :) :) :) Z najnowszych wieści... Mieciulek, który okazał się KASTRATEM,dzisiaj powrócił do lasku brzozowego :) Jest już wykąpany,wyczesany, wybadany także nic innego nie pozostało-tylko GO KOCHAĆ :) Mieciulek ma chore serduszko,zdiagnozowano u niego niedomykanie się dwudzielnej zastawki sercowej,ma też przepuklinę i najprawdopodobniej torbiel na nerce... Poproszę Ciocię Sylwię,żeby odwiedziła wątek i fachowo przekazała wszystkie informacje od P.Doktor... PS. Mam Mieciulkowe rozliczenie z kliniki,gdyby ktoś pomógłby mi je wstawić na wątek, byłabym wdzięczna... Edited February 8, 2012 by lula85 Quote
martasekret Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 kastrat?? rozumiem, że to nie schron pozbawił go męskości...? :razz: biedny maluszek, tak mi go żal....ale cieszę się, że ma dobrą opiekę i nie jest już jednym z setek bezimiennych i zapomnianych...:( Quote
sylwiaso Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Kochana Luluś juz wszystko napisałaś o Mieciu ja tylko potwierdzę!Mieciuchna już u nas,wydaję mi się,że leki nasercowe zaczynają działać bo Dziadzio zrobił się bardziej ruchliwy i taki weselszy.Czekamy na kubraczek! Quote
lula85 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 sylwiaso napisał(a):Kochana Luluś juz wszystko napisałaś o Mieciu ja tylko potwierdzę!Mieciuchna już u nas,wydaję mi się,że leki nasercowe zaczynają działać bo Dziadzio zrobił się bardziej ruchliwy i taki weselszy.Czekamy na kubraczek! Cudowne wieści !Najważniejsze,że psiaki po przeglądzie ;) wracają do zdrowia !!! HURRA :) :) :) Quote
Onaa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 To co ? Szukamy teraz dobrego domu dla Miecia, gdzie będzie kochany :). To kto napisze jakiś ładny tekst ? Quote
lula85 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dogo07 napisał(a):To co ? Szukamy teraz dobrego domu dla Miecia, gdzie będzie kochany :). To kto napisze jakiś ładny tekst ? No powolutku trzeba bedzie...Echhh ciezko bedzie rozstac sie z Mieciem :( Quote
willma Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ale trzeba mu dać domek i spokojne ostatnie lata.... Quote
Romina_74 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 i jestem też u Mieciuchny - hej staruszku! Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Mieciu, trzymamy się, uśmiechamy sie i nie dajemy sie :) Quote
sylwiaso Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nie dajemy się Miecio to chłopinka na medal!! Quote
martasekret Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 zaglądam do chłopaka jakieś nowe wieści...? jak nasz miecio się sprawuje..? Quote
Onaa Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Przecież można mu znaleźć dobry domek w Wwie :). Quote
lula85 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 sylwiaso napisał(a):Nie dajemy się Miecio to chłopinka na medal!! Znajdziemy naszym skarbeczkom najlepsze domki pod sloncem :) Oj tak ! Cioteczki się juz o to postaraja !!! :) Quote
lula85 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) Mieciulku kochany mam nadzieje,ze jestes szczesliwy bo dzisiaj wrocila juz do Ciebie Twoja Ineczka :) Spij cieplutko :* Niebawem przyjedzie dla Ciebie kubraczek :* PS. Dogo07 wyszczyść proszę skrzynkę :) Edited February 10, 2012 by lula85 Quote
mamanabank Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Piękny banerek Miecia masz Dogo! Jestem pewna, że Psinek dojdzie do siebie niebawem i na wiosnę będzie jak nowy, niczym mój tymczasowy Gacuś dziadeczek, który teraz rządzi na całego :-D Quote
Onaa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Banerki zrobiła polubek :). Są trzy na początku wątku w drugim poście. Quote
lula85 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mieciulku szkrabie miziamy na dobranoc :) Quote
Marycha35 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mieciuchna kochany trzymaj się dzielnie, niechaj serducho działa spokojnie!!! Quote
sylwiaso Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mieciuchna czuje się lepiej po lekach,zrobił się żywszy szybciej chodzi,mam nadzieję,że powolutku idziemy do przodu.......Mieciu w górę psinuchno! Quote
lula85 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 sylwiaso napisał(a):Mieciuchna czuje się lepiej po lekach,zrobił się żywszy szybciej chodzi,mam nadzieję,że powolutku idziemy do przodu.......Mieciu w górę psinuchno! Kochany skarbek :) Czekamy na foteczki i miziamy na dobranoc :) Quote
Recommended Posts