Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ALMA2 napisał(a):
pozdrawiam ciepło Miecia:p, wpłaciłam mu jednorazowo 10,00 - ( narazie tyle mogę).

W imieniu Mieciulka bardzo dziękujemy :) :) :)

Z najnowszych wieści...
Mieciulek, który okazał się KASTRATEM,dzisiaj powrócił do lasku brzozowego :)
Jest już wykąpany,wyczesany, wybadany także nic innego nie pozostało-tylko GO KOCHAĆ :)
Mieciulek ma chore serduszko,zdiagnozowano u niego niedomykanie się dwudzielnej zastawki sercowej,ma też przepuklinę i najprawdopodobniej torbiel na nerce...
Poproszę Ciocię Sylwię,żeby odwiedziła wątek i fachowo przekazała wszystkie informacje od P.Doktor...

PS.
Mam Mieciulkowe rozliczenie z kliniki,gdyby ktoś pomógłby mi je wstawić na wątek, byłabym wdzięczna...

Edited by lula85
Posted

kastrat?? rozumiem, że to nie schron pozbawił go męskości...? :razz:

biedny maluszek, tak mi go żal....ale cieszę się, że ma dobrą opiekę i nie jest już jednym z setek bezimiennych i zapomnianych...:(

Posted

Kochana Luluś juz wszystko napisałaś o Mieciu ja tylko potwierdzę!Mieciuchna już u nas,wydaję mi się,że leki nasercowe zaczynają działać bo Dziadzio zrobił się bardziej ruchliwy i taki weselszy.Czekamy na kubraczek!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Kochana Luluś juz wszystko napisałaś o Mieciu ja tylko potwierdzę!Mieciuchna już u nas,wydaję mi się,że leki nasercowe zaczynają działać bo Dziadzio zrobił się bardziej ruchliwy i taki weselszy.Czekamy na kubraczek!

Cudowne wieści !Najważniejsze,że psiaki po przeglądzie ;) wracają do zdrowia !!! HURRA :) :) :)

Posted

Dogo07 napisał(a):
To co ? Szukamy teraz dobrego domu dla Miecia, gdzie będzie kochany :).
To kto napisze jakiś ładny tekst ?

No powolutku trzeba bedzie...Echhh ciezko bedzie rozstac sie z Mieciem :(

Posted

sylwiaso napisał(a):
Nie dajemy się Miecio to chłopinka na medal!!

Znajdziemy naszym skarbeczkom najlepsze domki pod sloncem :) Oj tak ! Cioteczki się juz o to postaraja !!! :)

Posted (edited)

Mieciulku kochany mam nadzieje,ze jestes szczesliwy bo dzisiaj wrocila juz do Ciebie Twoja Ineczka :) Spij cieplutko :* Niebawem przyjedzie dla Ciebie kubraczek :*

PS.
Dogo07 wyszczyść proszę skrzynkę :)

Edited by lula85
Posted

sylwiaso napisał(a):
Mieciuchna czuje się lepiej po lekach,zrobił się żywszy szybciej chodzi,mam nadzieję,że powolutku idziemy do przodu.......Mieciu w górę psinuchno!

Kochany skarbek :) Czekamy na foteczki i miziamy na dobranoc :)