Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skopiowałam post sylwiaso z wątki Ineczki:
"Bardzo bym chciała zrobić im fajne fotki,ale Figuni synek zachorował i nie mam sumienia jej prosić,ale zrobię z willmą może uda się jutro!Ineczka poczuła się bardzo dobrze,broni mi posesji z czego zadowolony jest mój mąż i nie dopuszcza żadnego psiaka do siebie !!i to mnie najbardziej martwi,bo nie mogę jej puścić razem z nimi.Natomiast Miecio to facet,który świetnie radzi sobie z damami biegał dziś z nimi po podwórku,obwąchiwał nawet ustąpił Fionce miseczkę z wodą poczekał,aż się napije i potem powoli sam podszedł.Psiaki każde z innym temperamentem,ale wdzięczne i kochające ludzi."

Widać, że Miecio to taki psi dżentelmen :).

Posted

Dogo - dziękuję za zaproszenie :) dopiero teraz jestem tutaj, bo ostatnie dwa tyg to było wariatkowo w związku z głosowaniem na Krakvecie.

Czy Miecio jest u Sylwiaso?? Dobrze wyczytałam? :loveu:

Posted

Wpłaty na Miecia na dzień 31.01 :
Jolanta08 :loveu: - 50 zł
Martasekret :loveu: - 20zł
Aida :loveu: - 100 zł
Romina74 :loveu: - 50 zł (oraz 50zł dla Inki, ujęte na jej wątku).

Miecio bardzo dziękuje :Rose:.

Posted

jestem i ja, bez zaproszenia ale jestem :)

na razie nie mam jak wspomóc finansowo ale za jakiś czas wpłacę coś jednorazowo...

i proszę nie mówić że Miecio jest brzydki, jest po prostu wyjątkowy :)

Posted

Z nowych wieści:
Miecio był dzisiaj u lekarza, został oceniony na 12-13 lat,niestety ma poważne problemy z serduszkiem dlatego został na noc w klinice.Jutro będzie wiadomo coś więcej.Na tą chwilę został poddany obserwacji i zapewne dostanie leki na kołatanie serca.Lekarze byli zdumieni,że przy tak poważnym stanie zdrowia chłopak się jeszcze trzyma...
Proszę Was trzymajcie za niego kciuki !!!

Posted

lula85 napisał(a):
Z nowych wieści:
Miecio był dzisiaj u lekarza, został oceniony na 12-13 lat,niestety ma poważne problemy z serduszkiem dlatego został na noc w klinice.Jutro będzie wiadomo coś więcej.Na tą chwilę został poddany obserwacji i zapewne dostanie leki na kołatanie serca.Lekarze byli zdumieni,że przy tak poważnym stanie zdrowia chłopak się jeszcze trzyma...
Proszę Was trzymajcie za niego kciuki !!!

O kurcze, ale smutna wiadomość!! nie takich słów się spodziewałam...:(
jak dobrze, że go stamtąd zabrałyście!
mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze i warunki, w których Miecio teraz przebywa pozytywnie wpłyną na jego stan zdrowia!
ale martwi mnie, że weci go od razu zatrzymali w klinice.......:(

Posted

martasekret napisał(a):
O kurcze, ale smutna wiadomość!! nie takich słów się spodziewałam...:(
jak dobrze, że go stamtąd zabrałyście!
mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze i warunki, w których Miecio teraz przebywa pozytywnie wpłyną na jego stan zdrowia!
ale martwi mnie, że weci go od razu zatrzymali w klinice.......:(

Mieciulek jak go zabierałam był bardzo słabiutki :( Nóżki mu się rozjeżdżały,pewnie był też odwodniony...Mam nadzieję,że pobyt w klinice go wzmocni i wróci do nas w pełni sił :)

Posted

To faktycznie ma już tych latek sporo, jeśli chodzi o serce to czasami starsze pieski mają takie problemy ale biorą leki i wszystko jest dobrze.
Trzymamy kciuki za Miecia!
Gdyby tam został to nie wiadomo jak długo by jeszcze wytrzymał :(.
Nie wiemy też jak długo tam mieszkał
Dobrze że teraz może zaznać dobrej opieki i troski człowieka.

Posted

Dogo07 napisał(a):
To faktycznie ma już tych latek sporo, jeśli chodzi o serce to czasami starsze pieski mają takie problemy ale biorą leki i wszystko jest dobrze.
Trzymamy kciuki za Miecia!
Gdyby tam został to nie wiadomo jak długo by jeszcze wytrzymał :(.
Nie wiemy też jak długo tam mieszkał
Dobrze że teraz może zaznać dobrej opieki i troski człowieka.

został mi Vetmedin po staruszkach, moge wysłać
przelałam 20 zł dla Miecia - jednorazowo narazie :(

Posted

mari23 napisał(a):
został mi Vetmedin po staruszkach, moge wysłać
przelałam 20 zł dla Miecia - jednorazowo narazie :(

Dziękuję w imieniu Miecia :) Misio dzisiaj popołudniu wraca z kliniki.Poproszę ciocię Sylwię żeby zajrzała na wątek i przekazała wszystkie informacje...

Posted

Skopiowałam z wątku Ineczki post sylwiaso na temat Miecia, jeszcze jak jechał do lekarza:

"Kochane cioteczki nasz Mieciunio był wczoraj bardzo dzielny jechał do P.doktor spokojnie siedział przy mnie w aucie,które ledwo ruszyło!!wszedł bez problemu do budynku,popatrzył na P.doktor tak jak by chciał powiedzieć.. badaj mnie,ja już ledwo żyję..aż mnie za gardło ściska jak o tym piszę!!P.doktor go osłuchała i powiedziała,że serduszko mu bije nie równo i musiał zostać,wczoraj miał badania czyli pełną biochemię i morfologię ja zaraz po 8.00 będę dzwoniła do lecznicy i zobaczymy jakie będą wyniki i poproszę o USG jamy brzusznej.Mieciu trzymaj się biedulko,jesteśmy z Tobą!!!!"

Prosimy o dobre myśli dla psiaczka!

I bardzo dziękuję że jesteście z Mieciem :loveu:.