Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miecio za chwile zostanie przewieziony do Warszawy, tam czeka juz na niego klinika, w ktorej bedzie mial robione dodatkowe badania i dostanie leki. Czekamy tez na umowienie sie do Doktora Pietusiewicza na pilna wizyte i konsultacje !!!
Wyniki badan nie daja podstaw do uspienia,jego stan jest najprawdopodobniej odwracalny !!!!
Dzisiaj bylam o krok od podjecia tej decyzji...................................Bogu dziekuje ze jej nie podjelam !!!

Posted

[quote name='lula85']Miecio za chwile zostanie przewieziony do Warszawy, tam czeka juz na niego klinika, w ktorej bedzie mial robione dodatkowe badania i dostanie leki. Czekamy tez na umowienie sie do Doktora Pietusiewicza na pilna wizyte i konsultacje !!!
Wyniki badan nie daja podstaw do uspienia,jego stan jest najprawdopodobniej odwracalny !!!!
Dzisiaj bylam o krok od podjecia tej decyzji...................................Bogu dziekuje ze jej nie podjelam !!!

boże, jakie dobre wieści!!!!
trzymam mocno kciuki za naszego staruszka!

Posted

azalia napisał(a):
Tak się cieszę,że jego stan jest odwracalny,zdrowiej Mieciuniu kochany.

i ja bardzo, bardzo się cieszę !!!!
i mocno, mocno kciuki trzymam za Mieciulka naszego kochanego!

mam w domu sunię chorą na nerki - Ipakitine to naprawdę wspaniały lek na obniżenie mocznika - rewelacja!

Posted

Mieciu w tej chwili jest w klinice.
Mial robiona ponownie biochemie i bedzie mial za niebawem usg.Jest pod kroplowka i na lekach przeciwbolowych.
Niestety...Miecio potrzebuje Waszej pomocy w kwestii finansowej :(
Kwota w tej chwili za jego dzisiejsze badania w klinice w Warszawie to juz 190 zl
Do tego dojdzie rachunek z kliniki w Lowiczu, a jezeli uda sie Mietka uratowac, beda potrzebne pieniazki na dalsze leczenie...
Prosze Was o wsparcie Miecia,inaczej nie damy rady ... :(

Posted

lula85 napisał(a):
Mieciu w tej chwili jest w klinice.
Mial robiona ponownie biochemie i bedzie mial za niebawem usg.Jest pod kroplowka i na lekach przeciwbolowych.
Niestety...Miecio potrzebuje Waszej pomocy w kwestii finansowej :(
Kwota w tej chwili za jego dzisiejsze badania w klinice w Warszawie to juz 190 zl
Do tego dojdzie rachunek z kliniki w Lowiczu, a jezeli uda sie Mietka uratowac, beda potrzebne pieniazki na dalsze leczenie...
Prosze Was o wsparcie Miecia,inaczej nie damy rady ... :(

już wcześniej pytałam o nr konta - dużo nie mogę, bo sama mam gromadę starych i chorych psiaków w domu, ale choć trochę się dorzucę

Posted

Przy mocznicy czasem bardzo pomaga psom mieszanka ziołowa Klimuszki, tylko trzeba ją robić samemu, a nie kupować gotową- i zmniejszyć udział wiązówki o połowę lub wiecej.

Posted

lula85 napisał(a):
Są wyniki biochemii...
Jest zle...:( :( :( Mocznik juz ponad 300 ( a jeszcze wczoraj 180)
Czekamy na wyniki USG... :( :( :(

o nie...nie takich wiadomości się spodziewałam....:-(
tak mi smutno.......
jeśli trzeba, to poślę oczywiście jakiś grosik

Posted

Miecio ma kamien w nerce.Duzy.Bardzo cierpi :(
Trzba bylo podejmowac szybka decyzje...Jutro operacja...
Ciezko powiedziec jakie sa rokowania,moze byc roznie...
Jutro z samego rana szereg badan, i jak wyniki pozwola to operacja.
Koszt samej operacji, ok 400 zl plus badania...
Prosze o pomoc dla niego :((((

Posted

Dogo07 napisał(a):
Cóż wart jest ten świat...
:( :( :( :( :( :( :( :(

To już koniec...

Boże mój.... dlaczego???? teraz, kiedy mu dobrze w życiu być mogło....
:( :( :( :( :( :(