Onaa Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Mieciu jest kochany przez Cioteczkę Sylwiaso, więc nie może mu być smutno :). Ale wiemy że trzeba jak najszybciej znaleźć własny domek dla Miecia. Quote
lula85 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Mieciuchna !!! Podnosimy na dzien dobry i miziamy :) KTO POKOCHA NASZEGO WSPANIALEGO MIECIA ??? :) Quote
sylwiaso Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Trzymam się nie żle,czasami mam słabsze dni,ale wierzę,że niedługo znajdę domek i odjadę od cioci sylwi!!! Quote
Onaa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Cioteczka Dogo07 chora, ledwo żywa, dlatego przeprasza, że do Miecia dzisiaj dopiero zagląda. Głaski dla Słodziaczka :). Quote
Agula99 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Mieciu słodziaku znajdziesz, znajdziesz, ktoś cię pokocha, zobaczysz!!! :) Quote
sylwiaso Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kochane cioteczki wczoraj po południu Mieciulek był słaby nie chciał jeść i nie zjadł kolacyjki,ledwo przełknął kawałek kiełbaski z lekiem,który mu podaję.Troszkę mnie niepokoją oczki od soboty zbiera mu się ropka i takie są dziwne,myślę,że trzeba to skonsultować z P.doktor. Quote
lula85 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mieciulku właśnie zadzwoniła do mnie Ciocia Sylwia , proszę Cię trzymaj się i niech nic Ci nie będzie!!! Kochane Ciocie, z Mieciem dzieje się coś niedobrego, Sylwia zabrała go do Weterynarza, błagam trzymajcie za niego kciuki żeby nic mu nie było! Napiszę jak będę miała informacje o jego stanie zdrowia !!! Quote
Onaa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Mieciu, nie daj się choróbsku! Tyle dobrych osób Cię wspiera, myśli o Tobie. Quote
martasekret Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 sylwiaso napisał(a):Kochane cioteczki wczoraj po południu Mieciulek był słaby nie chciał jeść i nie zjadł kolacyjki,ledwo przełknął kawałek kiełbaski z lekiem,który mu podaję.Troszkę mnie niepokoją oczki od soboty zbiera mu się ropka i takie są dziwne,myślę,że trzeba to skonsultować z P.doktor. :( :( :( Mieciu, kochany, trzymaj się....jesteśmy z Tobą i przesyłamy ciepłe myśli... Quote
lika1771 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zapytajcie Ginn czy ma miejsce http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/ Dogo pamietasz tam byl Kowu. Quote
Onaa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Wiem, tylko lula85 szuka czegoś w Wwie lub bardzo niedaleko. Quote
lika1771 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dogo07 napisał(a):Wiem, tylko lula85 szuka czegoś w Wwie lub bardzo niedaleko. To jest okolo 150 km od W. Quote
Onaa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Miecio ma zapalenie wątroby , został w klinice :(. On tak bardzo potrzebuje domu ... Quote
mari23 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dogo07 napisał(a):Miecio ma zapalenie wątroby , został w klinice :(. On tak bardzo potrzebuje domu ... :( z całej siły trzymam kciuki za Miecia, żeby wyzdrowiał Quote
lula85 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Mietko ma zapalenie jelit i podrazniona watrobe. Do jutra jeszcze w klinice,a pozniej na gwalt szukamy domowego DT. On nie moze zostac w kojcu bo chorobska co rusz sie beda przyplatywac, a Miecio mlodzieniaszkiem juz nie jest... :( Quote
martasekret Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) bidulek kochany....... tak mi go żal! :( patrzyłyście na dogo w dziale DT...? słuchajcie, może dam np na tablica.pl na mazowieckim ogłoszenie typu: "pilnie potrzebny dom tymczasowy dla starszego psiaka, w nienajlepszej kondycji zdrowotnej. Gwarantujemy pomoc w jego leczeniu i utrzymaniu"? Może ktoś się zlituje...? Jak myślicie? Edited March 6, 2012 by martasekret Quote
mari23 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 martasekret napisał(a):bidulek kochany....... tak mi go żal! :( patrzyłyście na dogo w dziale DT...? słuchajcie, może dam np na tablica.pl na mazowieckim ogłoszenie typu: "pilnie potrzebny dom tymczasowy dla starszego psiaka, w nienajlepszej kondycji zdrowotnej. Gwarantujemy pomoc w jego leczeniu i utrzymaniu"? Może ktoś się zlituje...? Jak myślicie? myślę, że warto spróbować Quote
Recommended Posts