Nadziejka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Dogo07 napisał(a):Cóż wart jest ten świat... :( :( :( :( :( :( :( :( To już koniec... :-(:placz::placz:o matenko jak ...... Quote
Nadziejka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ....plyn tam w zyciu nowym , ze swymi bracmi - kochany Meiciuniu..........:-(:-(:-( Quote
ranias Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Miecia już nic nie boli, śpi sobie z moją Pusią-Susią.....spokojnie...:-( Quote
lula85 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Cioteczki :( Dzisiaj miał odbyć się zabieg, lekarze powiedzieli,że Mieciuś może nie przeżyć już samej narkozy Musiałam podjąć decyzję :( Nie mogę przestać płakać.......................................... :( :( :( :( :( :( :( :( :( Żegnaj Mieciulku NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNĘ , czuwaj tam nad wszystkimi psimi duszyczkami ... Quote
Jolanta08 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 lula85 wiem ,że zrobiłaś dla Miecia wszystko co bylo w Twojej mocy psinka poczuła miłość a to jest bardzo ważne bo gdyby nie Wy to strach pomyśleć co by było. Mieciu kiedyś się spotkamy... Quote
Nadziejka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 :sad::glaszcze::glaszcze::iloveyou::iloveyou:tulimy was sercem lulu Quote
martasekret Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 bardzo mi smutno....bardzo........... jedyna "pozytywny" aspekt tej całej przykrej sytuacji jest taki, że nie umarł sam w schroniskowym boksie..... dziękuję dziewczyny za to, że zwróciłyście na niego uwagę...i za troskliwą opiekę.... wpłacę w tygodniu jakiś grosz na długi w lecznicy Quote
Onaa Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Nie mogę zmienić tytułu, nie jestem w stanie, wydaje mi się, że to nie prawda. Że zaraz będą nowe zdjęcia biegającego Miecia :(. Quote
Marycha35 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 :(:(:( właśnie przeczytałam:( Nie była sam, to najważniejsze. Już go nic nie boli, brykaj smoczku kochany. Quote
Agula99 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Mieciu bądź szczęśliwy w krainie wiecznych łowów i szczęśliwości!! :( Quote
lula85 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ciężko i źle bez Miecia.................................... [*] :( :( :( Quote
maarit Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Przepraszam Mieciu że nie miałam czasu zaglądnąć wcześniej. Miałam Twój wątek zaznaczony, bo kocham takie rudzielce, ale ciągle coś.... :( . Dopiero teraz... jak już jest za późno. Śpij Słoneczko :( [*] Quote
sybil Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 :shake::-( Tak bardzo mi żal, Mieciulku, że nie udało się Ciebie uratowac'. Bądź szczęśliwy w Tęczowym Psim (i nie tylko) Świecie. Biedny, kochany Pysio - już nic Cię nie boli...:candle::candle::candle: Quote
arim Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Chciałam dla Miecia na bazarku kupić serducho.Miecia nie ma :-( ale poproszę o konto.To było jego serduszko! Quote
lula85 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) arim napisał(a):Chciałam dla Miecia na bazarku kupić serducho.Miecia nie ma :-( ale poproszę o konto.To było jego serduszko! Dziękujemy... :( Każdy grosik się przyda,musimy uregulować dług w lecznicy ... :( :( :( W tej chwili dług w lecznicy w której Miecio był do ostatnich chwil (eutanazja,kremacja)to 300 zł Wcześniej był 1 noc hotelikowany w lecznicy- 75 zł Czekam jeszcze na f-re z lecznicy w Łowiczu... Proszę Was o pomoc w spłacie długu Mieciulka... :( ................................................................... :( :( :( Edited March 12, 2012 by lula85 Quote
Onaa Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Dziękuję za pomoc w spłacie długo. Bardzo mi nadal smutno że Miecia nie ma. Ale wiem, że trzeba uregulować dług po nim. Przecież to dla niego było wszystko robione. :( Quote
lula85 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dogo07 napisał(a):Dziękuję za pomoc w spłacie długo. Bardzo mi nadal smutno że Miecia nie ma. Ale wiem, że trzeba uregulować dług po nim. Przecież to dla niego było wszystko robione. :( Kochane Ciocie...Prosimy o pomoc w spłacie długu Miecia ... :( Quote
Recommended Posts