Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero siadłam do kompa;)

Operacja się udała, usunięte zostało wszystko-ale rana jest ogromna!! Od pachy po pachwinę, Jula ładnie się wybudziła i reagowała na leki. Jest jeszcze troszkę pijana i leży pod kocami. Usunięta została też brodawka koło oka. Na razie leki przeciwbólowe mam jeszcze na jutro , dalej zobaczymy , oczywiście antybiotyk . Jula jest ubrana w kubrak . Fundacji telefonicznie przedstawiłam już całą relację.
Na razie za wszystko wyszło 589zł. Za 10 dni zdejmowanie szwów.
Jutro postaram się zrobić jakąś fotkę bidulki.
Wet i osoby tam pracujące byli zachwyceni jej charakterem, grzeczna, spokojna, pchała sie na kolana na głaski. Rano znowu dała się wygłaskać córeczce weta, w samochodzie grzeczna, tylko dwa razy oszczekała jakiegoś dziadka za oknem;)

Posted

Julka dziś przywitała mnie na 4 łapach, zrobiła siku, napiła się wody, dostała antybiotyk w kabanosie , zrobiłam zastrzyk przeciwbólowy i sobie odpoczywa na kocu . Myślę, że będzie ok. Na razie rana ją nie interesuje , kubraka nie zdejmuje. Popołudniu wstawię jakieś fotki.

Posted

dziękuję serdecznie za opiekę nad Julcią i Tobie i wetowi :p
wczoraj jak nie odbierałaś tel. to ...trochę się denerwowałam, ale dzięki za oddzwonienie- jeden duży kamulec z serca ...pozostały jeszcze inne ale ..już malutkie

Posted

Jula ok, głodna już była po południu strasznie:) Zjadła całą kolację raz dwa. Dobrze, że nie ma problemu z podawaniem tabletek. Kubrak cały, cieszy mnie, że nie próbuje do rany się dobrać za specjalnie, szybciej się wygoi.

Szczerze mówiąc , to nie wygląda na psa z raną na pół brzucha;)

Tutaj ranka po usunięciu brodawki i 4 szwy.

Posted

W szoku jestem- tego samego dnia co Jula miała operację moja białaska miała sterylkę... I Julka wygląda dużo lepiej niż moja mała! Aż niemożliwe- po takiej poważnej operacji Julcia uśmiechnięta sobie biega:) Wspaniale! PS. W końcu mogę coś napisać... Chyba byłam niegrzeczna, bo dogo co kilka dni zabrania mi dostępu a jak już wlezę to nie mogę pisać. Emotek w ogóle nie mogę wstawiać. Gooopie dogo, gooopie dogo:(