Annaa4 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Witam. Przelałam właśnie kwotę 175zł na konto podane w pierwszym poście z bazarku. Po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/222355-TRWA-ROZLICZANIE-dla-Teddego-Suni-Bambu-iJuli-do-15.02 :) Quote
Karro Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Szarotko, bardzo fajny wierszyk o Julce :loveu: Jula hoop do góry :multi: Quote
mc_mother Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Annaa4']Witam. Przelałam właśnie kwotę 175zł na konto podane w pierwszym poście z bazarku. Po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/222355-TRWA-ROZLICZANIE-dla-Teddego-Suni-Bambu-iJuli-do-15.02 :) Pięknie dziękujemy:) Jak tylko pieniążki się pojawią to napiszę:) Quote
Beatkaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Szarotka']No wlasnie a jak tam Jula ?? Czy dalej po polach hula A moze sie tarza w sniegu turlajac sie po wybiegu :):) I czuje sie znakomicie co jej wrozy dlugie zycie, pelne szczescie dlugie zycie urzadzone znakomicie :):)[/QUOTE] super wierszyk dla Juli :) Quote
margaret Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 pozdrawiam piękną Julę nocną porą, mam nadzieję, że już ma same dobre sny Quote
akrim Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Annaa4']Witam. Przelałam właśnie kwotę 175zł na konto podane w pierwszym poście z bazarku. Po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/222355-TRWA-ROZLICZANIE-dla-Teddego-Suni-Bambu-iJuli-do-15.02 :) wpłynęły:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Czy Jula miała robione badania krwi wtedy? czy znane są jej wyniki? Quote
Cromikowa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ale Jula pięknię wygląda na tym zdjęciu :) i nawet się uśmiecha do nas :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jak nic się nie zmieni, to w przyszłym tygodniu chciałabym Julę dać na operację. Dam znać jaki dzień zostanie ustalony. Wysyłam dopiero dziś rachunek za hotel;) Jak Julka dojdzie do siebie po operacji, to czeka ją jeszcze salon piękności;) Kąpiel i porządne wyczesanie - wtedy ładne foty porobię i do domku sio;) Quote
Karro Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No to mimo, że jeszcze nie jest do końca ustalony termin operacji my już trzymamy kciuki :loveu: Quote
Szarotka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ja bym chciala wiedziec na czym finansowo stoimi, bo moze trzeba dalej molestowac ????????????/ Quote
mc_mother Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 W drugim poście są wypisane wszystkie wpłaty:) Dokładnie nie wiem ile w tej chwili mamy, muszę policzyć i sprawdzić konto, ale kilka dni temu było ok. 1300zł :) Jeśli nie będzie dodatkowych jakichś kosztów i komplikacji to wystarczy na operację i ok. 1,5 miesiąca w hoteliku:) Quote
Szarotka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No to narazie czekamy na to co bedzie dalej :):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 operacja dopiero we wtorek, na 8 rano wet ma duzo zabiegów w związku z akcją sterylizacją i przełożyliśmy na spokojniejszy dzien, bo jednak u Juli będzie co robić Quote
Karro Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):operacja dopiero we wtorek, na 8 rano wet ma duzo zabiegów w związku z akcją sterylizacją i przełożyliśmy na spokojniejszy dzien, bo jednak u Juli będzie co robić To my juz powoli zaciskamy kciuki :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Szarotka napisał(a):No i co ??? wtorek za tydzień;) hehe Quote
Recommended Posts