Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jula ok, trochę się drapie, ale swędzi ją wygolony brzuszek. Kubraka jednak nie zrzuca , nie próbuje go pogryźć , grzeczna jest. Antybiotyk mieszam z łyżką psiej puszki, bo się nauczyła kiełbasę jeść a tabletkę wypluwać;)Jeszcze z dwa tygodnie: zdejmiemy szwy, wykąpię , wyczeszę i szukanie domu-sunia jest wspaniała, mama nadzieję, że mimo swego wieku znajdzie nowych opiekunów.

Posted

Jula bez problemów, jak nic mi nie wypadnie, to w sobotę na zdjęcie szwów pojadę.

Już tu pytałam- czy Jula miała robione badania krwi zanim do mnie przyjechała?
Jeśli nie, to myślę, że warto zrobić jej morfologię , aby wiedzieć czy wszystko jest ok i aby ją ogłaszać.
Dobiorę tez tabletki na odrobaczenie i środek na kleszcze.

Posted

Jula ma już zdjęte szwy- pięknie się zagoiło! Jeszcze kilka dni pochodzi w kubraku, aby nie rozlizywała, ale jest super:)
Krew pobrana, wyniki poniedziałek-wtorek. Wtedy tez odbiorę fakturę i wyślę razem z moją za marzec.
Jak tylko zrobi się znowu cieplej-pewnie po świętach, to Julę wykapię i wyczeszę porządnie, bo linieje okropnie.

To super grzeczna sunia- jedyne co, to szczeka w samochodzie na przechodniów;), w poczekalni, gdzie było dużo psów leżała sobie spokojnie, do mężczyzn ok, bez problemu dała sobie pobrac krew, zdjąć szwy. Ma wspaniały charakter. Nadaje się na podwórko jak i do bloku-czysta, załatwia się i na smyczy.

Posted

Witam.
Pozwolę sobie zaprosić na dwa wątki:
Suni w typie Hasky:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225507-Sunia-w-typie-Husky-jest-DS-zbieramy-na-sterylizacje!!!

Rudek ślepy piesek ma mniej niż 2 tygodnie na znalezienie domu inaczej zostanie oddany do schroniska:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225504-Rudek-%C5%9Blepy-piesek-zosta%C5%82y-mu-2-tygodnie-a-p%C3%B3%C5%BAniej-schronisko-pom%C3%B3%C5%BC-!!

Bardzo proszę o zaglądanie na wątek, wsparcie finansowe i pomoc w podrzucaniu.
A w sygnaturce link do bazarku :)

Posted

Już linieje?:-o Moje jeszcze nie... może to reakcja na narkozę?
Moja sunia po narkozie łysiała jak szalona...
Bardzo się cieszę, że taka fajna z niej dziewczyna i że tak wszystko ładnie się goi:) Udało się:)

Dzięki Aniu za wszystko:)

Posted

Trochę mnie tu nie było ale widzę same dobre wieści :) Bardzo się cieszę, że wszystko pięknie się goi :) Mizianki dla dzielnej panny!