Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alexa77 napisał(a):
Dzisiaj po godzinie 14 musza byc na koncie fundacji BONO 500 zlotych dla Juli.Zostaly wyslane expresem.Prosze sprawdzic i potwierdzic.

kaszka10 napisał(a):
Dziś już "coś" wrzucone do Julowej skarbonki - pomyślności ;)

Bardzo dziekujemy :):)

Posted

kaszka10 napisał(a):
No i hopsam Julę - za ciężka na podnoszenie ;)

Ja pomogę Ci w podrzucaniu :multi: :multi::multi::multi:
Co u naszej ślicznotki?
Pozapraszam jeszcze trochę ludzików do niej :multi: :loveu: :multi:

Posted

Alexa77 napisał(a):
Dzisiaj po godzinie 14 musza byc na koncie fundacji BONO 500 zlotych dla Juli.Zostaly wyslane expresem.Prosze sprawdzic i potwierdzic.

Sprawdzałam przed chwilą- jeszcze nie wpłynęły... Co się odwlecze to nie uciecze;)
Ale nie trzeba było ekspresem, bo to pewnie droższe opłaty, co?

Zapraszamy do Julki:)

Posted

To jest nie mozliwe ta przesylka kosztuje 42 Franki Szwajcarskie i pieniadze powinny byc u was w ciagu pieciu godzin.Wszyscy inni otrzymali w ciagu pieciu godzin pieniadze i potwierdzili.Poszukiwanie tych pieniedzy bedzie kosztowac 60 Euro a wiec prosze dokladnie sprawdzic czy naprawde nie doszly.Moze podalyscie mi zly cod do przelewow zagranicznych.

Posted

Alexa77 napisał(a):
To jest nie mozliwe ta przesylka kosztuje 42 Franki Szwajcarskie i pieniadze powinny byc u was w ciagu pieciu godzin.Wszyscy inni otrzymali w ciagu pieciu godzin pieniadze i potwierdzili.Poszukiwanie tych pieniedzy bedzie kosztowac 60 Euro a wiec prosze dokladnie sprawdzic czy naprawde nie doszly.Moze podalyscie mi zly cod do przelewow zagranicznych.

Spokojnie;) Każdy bank inaczej księguje, czasem pieniądze idą dłużej .
Na pewno będzie wszystko tak jak ma być;)

Nas zasypało, a to jeszcze nie koniec!!!

Posted

Jezeli ida dluzej to przesylka kosztuje 12 Frankow Szwajcarskich a nie 42.Ja wysylam co najmniej 10 przesylek ekspresowych do Polski i tez do bankow PKO i zawsze dochodza w ciagu pieciu godzin.

Posted

Są:) :) :)

Nadawca Golfstyle? Wpłynęło 540,03 ! :)
Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Julki :) Co ciekawe jako data zaksięgowania widnieje 13.o2.2012 ale wczoraj na 1000% nie była widoczna ta wpłata na internetowym koncie:roll: Ani żadna inna, a dziś pojawiło się jeszcze kilka:)
Wessi- 10 zł :)
Kaszka10- 40zł :)
Aga i Bella- 50zł :)
Serdecznie wszystkim dziękuję:)
Jesteście wspaniali!
Zaraz uzupełnię pierwszy post.

U nas jest śnieżna zamieć i za chwilę nie dojadę pewnie do domu:roll:

Posted

Dobrze ze doszly te 540 zlotych to od nas.Nie moglabym nawet teraz reklamowac bo siedze w gorach i jestem zasypana ponad 2m sniegu.Wszystkiego dobrego Julciu mam nadziele ze ta operacja przebiegnie dobrze.

Posted

Alexa77 napisał(a):
Dobrze ze doszly te 540 zlotych to od nas.Nie moglabym nawet teraz reklamowac bo siedze w gorach i jestem zasypana ponad 2m sniegu.Wszystkiego dobrego Julciu mam nadziele ze ta operacja przebiegnie dobrze.

Super, ze moglas tyle wplacic na Julcie:):):multi::multi::loveu::loveu: