Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Jula dziś zostanie porządnie wyczesana, potem kąpiel i znowu czesanie i zobaczymy co z tego wyjdzie.

zdjęcia:eviltong:
Ania+Milva i Ulver napisał(a):

Mam dziś dodatkową parę rąk do pomocy;)

kogo?kogo?

Posted

To czekamy na fotki:)

I OGROMNIE dziękujemy Gosiapk za prezent w postaci wielkiego kartonu- ok. 30 kg:crazyeye::loveu: książek i płyt, które wystawimy na bazar dla Juli :)
Dziś przesyłka do mnie dotarła.
Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu białaski:)

Posted

mc_mother napisał(a):
To czekamy na fotki:)

I OGROMNIE dziękujemy Gosiapk za prezent w postaci wielkiego kartonu- ok. 30 kg:crazyeye::loveu: książek i płyt, które wystawimy na bazar dla Juli :)
Dziś przesyłka do mnie dotarła.
Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu białaski:)

Nie wygłupiaj się. :oops: Nie ma za co dziękować. Oby się komuś te księgi i katalogi przydały, a psinka miała trochę kaski na życie.

Posted

Zdjęcia oryginały wysłane zostaną do fundacji , może gdzieś wykorzystacie.
Jak tylko poprawi się pogoda, to znowu czesanie , kąpiel i fotki słoneczne. Jula ma cudowny charakter, jest piękna, mam nadzieję, że znajdzie dom....

Bardzo prosiłabym o wrzucenie tu tekstu ogłoszeniowego, poreklamuję ją w paru miejscach.

Posted (edited)

piękna ta nasza Juleczka :loveu: i jak pięknie wyczesana :loveu:
Aniu dziękujemy za chęć ogłaszania :p
tekst:
Witaj! Jeśli czytasz moje słowa, to znaczy, że poszukujesz prawdziwego przyjaciela. Dobrze trafiłeś, bo ja również szukam przyjaciela na całe życie. Może to właśnie my jesteśmy dla siebie stworzeni? Będziemy się wspierać i się sobą opiekować... już wyobrażam sobie nasze wspólne spacery i harce na łące. To będzie życie! Co Ty na to?
Jestem Jula- mam ok. 5-6 lat, mówią, że jestem w typie owczarka podhalańskiego. Jestem grzeczna, spokojna, pogodna i towarzyska- lubię inne psy i ludzi. Bez żadnego sprzeciwu pozwalam na wszelkie zabiegi pielęgnacyjne, uwielbiam zabawę i pieszczoty. Swoim opiekunom będę bezgranicznie oddana- jak każdy podhalan:) Na początku będę na pewno nieco nieufna, bo wiele ostatnio przeszłam, ale jeśli dasz mi trochę czułości i czasu- odwdzięczę Ci się swoją miłością i przywiązaniem.
Z racji przynależności do dużej rasy będę szczęśliwa w domu lub dużym mieszkaniu z ogrodem- zachowuję czystość, nie niszczę niczego. Mogę także mieszkać na zewnątrz. Dasz mi szansę?
Tylko proszę, dobrze przemyśl swoją decyzję- już raz zostałam porzucona i moje psie serce drugi raz by tego nie zniosło.
Jula jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Przeszła także zabieg usunięcia listwy mlecznej.
Czeka na swojego człowieka w domu tymczasowym pod Toruniem.
Jula jest pod opieką Fundacji „Bono” pomagającej Podhalanom w potrzebie.
Jeśli nie możesz adoptować suni a chciałbyś wspomóc jej utrzymanie lub inne nasze działania- oto nasze dane:
Fundacja Pomocy Zwierzętom "BONO"
ul.Wielkie Młyny 16, 80-849 Gdańsk
konto : 53 1240 1268 1111 0010 3558 4567

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej oraz zapewnienie psu godnych warunków bytowych. Szukamy odpowiedzialnego domu, w którym Julka będzie członkiem rodziny a nie alarmem na złodzieja, w żadnym wypadku nie zostanie wydana na łańcuch.

Kontakt w sprawie adopcji:
[email protected]
Tel. 502 623 982

Edited by akrim
dopisanie "zjedzonego" słowa
Posted

Akrim, coś zjadłaś kawałek zdania;)

"Tylko proszę, dobrze przemyśl swoją decyzję- już raz zostałam porzucona i moje psie serce drugi raz by tego nie...." :D
Miało być "by tego nie zniosło" ;)