Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 http://images35.fotosik.pl/1162/12061bb789d10017med.jpg Super zdjęcie Pyrdka!!! Super!!!! Quote
willma Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Pyrdka napisał(a):Migunia jest super przytulastą i proludzką psinką. To mój cień. Gdzie ja tam ona.Jest bardzo o mnie zazdrosna. Jak mój psiak leżał przy mnie to ona, 0,5 metra dalej na kanapie i cichutko popłakiwała. ona jest słodziutka a do tego legowiska pasuje idealnie :) Quote
Pyrdka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Witaj cioteczko. Tak mało osób odwiedza Migunię. Quote
Pyrdka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Oj i cioteczka Willma zawitała. Dziekuję. Przy okazji pozdrawiam Brzozowy Lasek. Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ciotka, uzupełnił proszę rozliczenie, bo brakuje do wpływów: spadek po Czili - 23 zł wpłata od Penny (sprzedaż filmów) - 12 zł Jak również na konto Migotki wpłynęły pieniążki od: NataZG - 50 zł ślicznie cioci dziękujemy :) Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 aaa i witamy ciocię Willma i Ryjonek u naszej grubej ale za to pięknej i kochanej Migotki :) Quote
mamanabank Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dziękuję za zaproszenie :-) Zapisuję wątek. Quote
maja602 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Jestem na zaproszenie. Później poczytam o sunieczce. Edited February 6, 2012 by maja602 Quote
Poker Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Pyrdka mnie zaprosiła na wątek suni.Ona jest bardzo ładna.Mieliśmy kiedyś w DT podobną o imieniu Sylia.Od 3 lat szczęśliwie grzeje doopkę w DS. Tyle ,że była szczupła. Jaką karmę dajesz Migotce ? Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 na razie Migotka dostaje normalne żarełko: puszki animonda i pewnie kurczaczek z warzywami i ryżem, bo czekamy na kuriera z karmą Bosh Light i się zacznie odchudzanie :) Quote
wawer Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Po mojemu, to Migotka jest w typie ukochanym przez trochę starsze Panie i świetnie by się nadawała na taką przyjaciółkę, o ile nie jest za energiczna. Może jakieś ogłoszenia ze zdjęciem na słupach z chwytliwym tytułem, np. "Bezpłatnie pójdę w dobre, ciepłe ręce"? Quote
necianeta89 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Karma jeszcze nie dotarła?Aż dziwne ;) Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ostatnio coś krakvet się niesamowicie ociąga z realizacją zamówień i wysyłką. Quote
Poker Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Zgadzam się z wawer. Sylia poszła właśnie do 60.letniej pani i obie są szczęśliwe. Z tym ,że ona miała wtedy ok.8 lat. Quote
necianeta89 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Akrum napisał(a):ostatnio coś krakvet się niesamowicie ociąga z realizacją zamówień i wysyłką. hm, ja zawsze czekam max 3 dni. Quote
Penny Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Migotka ma śliczne oczęta. Ciekawe czy zasmakuje jej nowa karma :) Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 właśnie dostałam wieści z domu, że paczucha jakaś wielka do mnie kurierem przyjechała ;) więc pewnie Migotkowa karma :) Quote
yucca Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A mnie nikt nie zaprosił :mad: sama przylazłam :eviltong: Piękna Migotka, uwielbiam takie parówy, mam taką jedną w domku :loveu: Quote
Pyrdka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 yucca napisał(a):A mnie nikt nie zaprosił :mad: sama przylazłam :eviltong: Piękna Migotka, uwielbiam takie parówy, mam taką jedną w domku :loveu: Witaj yucca. Miło, że przydreptałaś do Migotki. Może chcesz jeszcze jedna parówę?;) Quote
yucca Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jak ja bym mogła w tym domu rządzić to bym miała w każdym kątku po psiątku, niestety mój TZ trzyma mój zapał w ryzach :( Quote
Maciek777 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 yucca napisał(a):A mnie nikt nie zaprosił :mad: sama przylazłam :eviltong: Piękna Migotka, uwielbiam takie parówy, mam taką jedną w domku :loveu: I ja musiałem się wprosić:eviltong: Migotka ma, bądź co bądź, egzotyczną urodę i dobrze:p Na zdjęciach nie widać żeby była aż taka gruba. Co najwyżej dobrze odżywiona:-) Czepiacie się;) Quote
Recommended Posts