Akrum Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ooo witamy kochaną cioteczkę :) prawda, że Migotka jest śliczna? też tak uważam :) tylko przytulać i całować, a że ciałka dużo, to jest co przytulać przynajmniej :evil_lol: ciociu Nata - dziękujemy ślicznie - jesteś kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
NataZG Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jak zwykle zgadzam sie z Toba calkowicie, kochana! Migotka pieknotka:-) Ja moja parowe tez tucze i sciskam;-) Quote
Akrum Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 haha, za chwilkę i Julcia będzie musiała przejść na karmę light ;) Quote
NataZG Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nie, mysle, ze to polaczony efekt BARFa i zimy, Julinka je duzo surowego czystego mieska a przy takiej pogodzie nie spala tluszczyku z braku opcji duzo ruchu. Wiosna przyjdzie, to sie za nia wezmiemy:-) I w sumie fajnie taka parowkowata Julka, nie jest grubasek, ale taka wypelniona smaczkami;-). Quote
Pyrdka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Witajcie kochane. Migunia dziękuje koleżance i cioteczce za wsparcie:loveu: Migunia jest piękna inaczej. Słodka @. Nadrabia swoim cudnym charakterkiem. Nata ,wielki całus dla Julisi.:lol:, Quote
Penny Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 A ja już nie mogę się doczekać zdjęć Panny Migotki :) Quote
Akrum Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 a jak panna Migotka w te mrozy na spacerki chodzi? ma jakiś kubraczek, czy nie jest jej zimno? Quote
Pyrdka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Nie4 mam kubraczka dla Miguni. chodzimy na krótkie spacerki. Strasznie łapki jej marzną. Quote
Pyrdka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Migunia dzisiaj została zaczepiona. Była dzielna. Bardzo lubi jazdę autem. dzisiaj bardzo senny dzień. Spanko, krótkie spacerki, chwilka szaleństw i znów spanko. Quote
Juldan Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Pyrdka Ona tylne łapki wygina jak nasze Chłopaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pyrdka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Noooo. Jak żaba się rozpłaszcza.Fajnie. Ogólnie jest niesamowita i strasznie kochana. Quote
siostrzyczki Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Muszę przyznać, że dziewczyna z lotu ptaka wcale nie wydaje się grubaśna :D Quote
Penny Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ale szalała nasza Migotka :) Super z niej psina. Może jakieś skarpetki jej zakładać na spacery? Podobno można też czymś smarować łapki żeby nie marzły, ale niestety nie pamiętam czym. No, chyba że małej odpowiadają krótkie spacery. Quote
Penny Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ale szalała nasza Migotka :) Super z niej psina. Może jakieś skarpetki jej zakładać na spacery? Podobno można też czymś smarować łapki żeby nie marzły, ale niestety nie pamiętam czym. No, chyba że małej odpowiadają krótkie spacery. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Trafiłam do Migotki i ja.... taka śliczna sunieczka:loveu:, a takie jakieś brednie opowiadają o Jej urodzie:mad::mad::mad:..... Ech:angryy:!!!! Jeżeli chodzi o smarowanie łapek, to wazeliną się smaruje:wink: Pyrdka, a kto to jest na tym zdjęciu http://przytuliskoglinno.net/images/morfeoshow/migotka-9109/thumbs/f497df7749b31a8bmed.jpg , pierwszy z prawej:???:? Quote
Pyrdka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 To Dżeki. Już w dt. Brzytula to taka przewrotność. Ona jest cudowna,śliczna i najjjjjjjjjjjj.Ma takie małe świńskie i ufne oczka. hihi. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Pyrdka napisał(a):To Dżeki. Już w dt. Brzytula to taka przewrotność. Ona jest cudowna,śliczna i najjjjjjjjjjjj.Ma takie małe świńskie i ufne oczka. hihi. Uff, bo On chyba jamnisiowy, co? Ale skoro ma już DT, to spoko:) Będę u Migotki stałym bywalcem:), i co ty na to???.... hihihi..... A tu wątek tej malizny, o której Ci opowiadałam:"Adoptowałam" rodzącą suczkę... Tosia szuka domu.... Quote
Pyrdka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dzięki Saruniu.Ja odwiedzę Twoją maliznę. Może być? Quote
Sarunia-Niunia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 No pewnie, a wiesz, że Penny już tam jest? szybka dziewczynka:) Quote
Pyrdka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Oj tak bardzo szybka. Co czyni młodość! Quote
Penny Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):No pewnie, a wiesz, że Penny już tam jest? szybka dziewczynka:) Ja latam z wątku na wątek, patrzę co nowego, ach czasami nie mogę się oderwać od dogo. Quote
Pyrdka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Migunia jest super przytulastą i proludzką psinką. To mój cień. Gdzie ja tam ona.Jest bardzo o mnie zazdrosna. Jak mój psiak leżał przy mnie to ona, 0,5 metra dalej na kanapie i cichutko popłakiwała. Quote
Akrum Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 siostrzyczki napisał(a):Muszę przyznać, że dziewczyna z lotu ptaka wcale nie wydaje się grubaśna :D A ja wczoraj widziałam Migotkę i pana doktora, jak odbierałam moją tymczasowiczkę po sterylce. Zdjęcia nie oddają tego, jaka jest zapasiona, ciałko oblane tłuuuuszczem. a kiedyś była taka fajna szczupła, miała ładną linię ;) Ale dojdzie znów do formy :) Pyrdka napisał(a):To Dżeki. Już w dt. Dżeki chyba w DS, a nie w DT ;) Migunia jest kochana, słodka, zabawna i taka radosna :) Quote
Pyrdka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Oczywiście,że Dżeki w ds. Ma sie dobrze. Boi sie koguta. Hihi. Quote
Recommended Posts