Sarunia-Niunia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 danka1234 napisał(a):Jeśli Ci ludzie bedą sie jeszcze dopytywać o psa to powiedz im ze ze wzgledu na warunki jakie mu proponują nie bedą mogli go adoptować. Pomijając fakt ucieczki Portos to pies domowy i tylko w takie warunki będzie wydany. Jak chcą trzymać psa na podwórku to powinni szukać rasy przystosowanej do takich warunków. Oczywiście, że tak!!!!!!!!!! Portos to chłopczyk domowy, a nie na 9 godzin na podwórko!!! Quote
Hotel KADIF Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Przepraszam, ale to strasznie ważne!!! Kochani!!! Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów! To naprawdę ostatnie chwile głosowania (dzisiaj do 24:00) a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!! Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!! Proszę Was bardzo! Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa: :modla::modla::modla: Quote
bianka0 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 DIFciu jamnicze ciotki już wszystkie głosowały. Quote
danka1234 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja nie glosowałam ,nie wiem czemu ale za kazdym razem jak chce glosowac to wyskakuje mi ze z tego komputera został juz oddany głos,a przeciez nie był. Quote
toyota Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Oczywiście, że tak!!!!!!!!!! Portos to chłopczyk domowy, a nie na 9 godzin na podwórko!!! Też tak uważam, ale wolałabym jeszcze porozmawiać z jej mamą jak ona to widzi. Ale zobaczymy czy się w ogóle odezwą. Quote
danka1234 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Okazało się ze jednak lubi wylegiwać sie na kanapie ,podczas mojej nieobecności kanapa nalezy do niego. Maciek zrobił mu ukradkiem zdjecia. Edited January 31, 2012 by danka1234 Quote
toyota Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Ale się wyluzował Atosek Portosek Aresik :evil_lol:. Quote
toyota Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) Jamnik, jamnik, tylko głowa rottweilera ;). Edited January 31, 2012 by toyota Quote
danka1234 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 toyota napisał(a):Ale się wyluzował Atosek Portosek Aresik :evil_lol:. o rany znowu sie pomyliłam,to takie muszkieterskie imię które ciagle mylę z innymi. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 I co? I to ma być piesek na podwórko??????????? Ciocie Kochane, toż to najprawdziwszy kanapowy jamnior!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img710.imageshack.us/img710/8052/obraz2jd.jpg Quote
yunona Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 He, he, w 100% męski jamnior, ale zadowolony ! :) Wietrzenia mu się zachciało ;) Quote
bianka0 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 yunona napisał(a):Wietrzenia mu się zachciało ;) Ma ostatnią okazję do tego :p Quote
danka1234 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Jak super ze dalas mu DT :loveu: Witaj,fajnie ze nas wypatrzyłaś.DT ma ale trzeba DS Sledzę Wasz watek i przygody z nową rezydentką. Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 danka1234 napisał(a):Witaj,fajnie ze nas wypatrzyłaś.DT ma ale trzeba DS Sledzę Wasz watek i przygody z nową rezydentką. No musialam wysledzxic bo nie bylo zaproszenia :mad::diabloti: Tak cudna jest :loveu: zobaczymy jak jutro sie wykaze z sikaniem :razz: Quote
danka1234 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 bianka0 napisał(a):Ma ostatnią okazję do tego :p No tak,od piatku juz nie bedzie miał czego wietrzyć. Quote
Isadora7 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) toyota napisał(a):Też tak uważam, ale wolałabym jeszcze porozmawiać z jej mamą jak ona to widzi. Ale zobaczymy czy się w ogóle odezwą. i zdecydowanie wizyta przedadopcyjna, ja myslę jednak zę się nie odezwą. toyota napisał(a):Jamnik, jamnik, tylko głowa rottweilera ;). oj tam, oj tam a Milka - jamnik w typie corgi zobacz ile mamy odmian jamników a mówią że tylko trzy. Sarunia-Niunia napisał(a):I co? I to ma być piesek na podwórko??????????? Ciocie Kochane, toż to najprawdziwszy kanapowy jamnior!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img710.imageshack.us/img710/8052/obraz2jd.jpg Zdjecia sa obłedne i absolutnie dokumentują jamniczość Portosa danka1234 napisał(a):No tak,od piatku juz nie bedzie miał czego wietrzyć. Danusiu z tego co zostało z Milki wrzuce grosza na odjajczenie jakbys dała nr konta? Edited February 1, 2012 by Isadora7 Quote
yunona Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Portos, żebyś Ty wiedział, że po dziewczynie w spadku dostałeś kasę i to nie na rozpustne gryzaki, jeno na wycinkę to nieźle byś tam nawarczał za te spiski. Trzymam kciuki, żebyś nie cierpiał biedaku ;)) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 yunona napisał(a):Portos, żebyś Ty wiedział, że po dziewczynie w spadku dostałeś kasę i to nie na rozpustne gryzaki, jeno na wycinkę to nieźle byś tam nawarczał za te spiski. Trzymam kciuki, żebyś nie cierpiał biedaku ;)) Yunonko, co wejdę po Tobie na jakiś wątek to zapluwam ekran... wyluzuj Kobito, bo mnie będziesz miała na sumieniu, jak pęknę ze śmiechu....:):):)....... Quote
yunona Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Yunonko, co wejdę po Tobie na jakiś wątek to zapluwam ekran... wyluzuj Kobito, bo mnie będziesz miała na sumieniu, jak pęknę ze śmiechu....:):):)....... Dasz radę, nie pękniesz , śmiech to zdrowie :). Tyle łez na świecie wylanych, tyle bid , że czasem nawet wypada pożartować, żeby nie złapać schizki ;) Quote
Isadora7 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 yunona napisał(a):Dasz radę, nie pękniesz , śmiech to zdrowie :). Tyle łez na świecie wylanych, tyle bid , że czasem nawet wypada pożartować, żeby nie złapać schizki ;) o dokładnie tak Quote
danka1234 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Isadora7 napisał(a): Danusiu z tego co zostało z Milki wrzuce grosza na odjajczenie jakbys dała nr konta? Isadora,nie przesyłaj, tanitka mi odesłała pieniadze które z Jamniczej Skarpety dawałam dla Jani,przeznacze je na Portosa. Ze swoich mnie teraz nie stać na jakiekolwiek wydatki dlatego na zwrot transportu i utrzymanie go wystawie sobie bazarek, musze sie tylko trochę czasowo ogarnąć i pmyślec co by się sprzedało,mam trochę różnych rzeczy ale raczej powtarzających się. Quote
Boni-Bobo Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Tekst do ogłoszeń: Jaki zły los go tam zaprowadził? - nie powie. Jaki człowiek mu to zrobił? - milczy. Buda i kojec w schronisku, w nim kilka psów. On najmniejszy, najsłabszy, do miski ostatni. Odganiany, gryziony, pokaleczony. I mróz, przed którym nie było ratunku. Odwrócił się los i 3-latni Portos trafił do Domu Tymczasowego. To mądry, piękny, radosny pies. Jest grzeczny, posłuszny, zachowuje czystość. Jeszcze nie wierzy, jeszcze popłakuje gdy zostaje sam. Skrzyżowanie jamnika z marzeniem o wspaniałym psim przyjacielu. Portos czeka w Słupsku na bezpieczny dom i człowieka "na zawsze". Tel. xxx xxx xxx Quote
Recommended Posts