Jump to content
Dogomania

Gryziony prawie- jamnik uratowany:). PORTOS MA DS :)))

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
Jeśli Ci ludzie bedą sie jeszcze dopytywać o psa to powiedz im ze ze wzgledu na warunki jakie mu proponują nie bedą mogli go adoptować.
Pomijając fakt ucieczki Portos to pies domowy i tylko w takie warunki będzie wydany.
Jak chcą trzymać psa na podwórku to powinni szukać rasy przystosowanej do takich warunków.

Oczywiście, że tak!!!!!!!!!! Portos to chłopczyk domowy, a nie na 9 godzin na podwórko!!!

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, ale to strasznie ważne!!!

Kochani!!!
Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów!
To naprawdę ostatnie chwile głosowania (dzisiaj do 24:00) a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!!
Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!!

Proszę Was bardzo!
Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa:

:modla::modla::modla:

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Oczywiście, że tak!!!!!!!!!! Portos to chłopczyk domowy, a nie na 9 godzin na podwórko!!!

Też tak uważam, ale wolałabym jeszcze porozmawiać z jej mamą jak ona to widzi. Ale zobaczymy czy się w ogóle odezwą.

Posted (edited)

Okazało się ze jednak lubi wylegiwać sie na kanapie ,podczas mojej nieobecności kanapa nalezy do niego.
Maciek zrobił mu ukradkiem zdjecia.

Edited by danka1234
Posted

danka1234 napisał(a):
Witaj,fajnie ze nas wypatrzyłaś.DT ma ale trzeba DS
Sledzę Wasz watek i przygody z nową rezydentką.

No musialam wysledzxic bo nie bylo zaproszenia :mad::diabloti:

Tak cudna jest :loveu: zobaczymy jak jutro sie wykaze z sikaniem :razz:

Posted (edited)

toyota napisał(a):
Też tak uważam, ale wolałabym jeszcze porozmawiać z jej mamą jak ona to widzi. Ale zobaczymy czy się w ogóle odezwą.

i zdecydowanie wizyta przedadopcyjna, ja myslę jednak zę się nie odezwą.

toyota napisał(a):
Jamnik, jamnik, tylko głowa rottweilera ;).

oj tam, oj tam a Milka - jamnik w typie corgi zobacz ile mamy odmian jamników a mówią że tylko trzy.

I co? I to ma być piesek na podwórko??????????? Ciocie Kochane, toż to najprawdziwszy kanapowy jamnior!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://img710.imageshack.us/img710/8052/obraz2jd.jpg

Zdjecia sa obłedne i absolutnie dokumentują jamniczość Portosa

danka1234 napisał(a):
No tak,od piatku juz nie bedzie miał czego wietrzyć.

Danusiu z tego co zostało z Milki wrzuce grosza na odjajczenie jakbys dała nr konta?

Edited by Isadora7
Posted

Portos, żebyś Ty wiedział, że po dziewczynie w spadku dostałeś kasę i to nie na rozpustne gryzaki, jeno na wycinkę to nieźle byś tam nawarczał za te spiski. Trzymam kciuki, żebyś nie cierpiał biedaku ;))

Posted

yunona napisał(a):
Portos, żebyś Ty wiedział, że po dziewczynie w spadku dostałeś kasę i to nie na rozpustne gryzaki, jeno na wycinkę to nieźle byś tam nawarczał za te spiski. Trzymam kciuki, żebyś nie cierpiał biedaku ;))

Yunonko, co wejdę po Tobie na jakiś wątek to zapluwam ekran... wyluzuj Kobito, bo mnie będziesz miała na sumieniu, jak pęknę ze śmiechu....:):):).......

Posted

Yunonko, co wejdę po Tobie na jakiś wątek to zapluwam ekran... wyluzuj Kobito, bo mnie będziesz miała na sumieniu, jak pęknę ze śmiechu....:):):).......

Dasz radę, nie pękniesz , śmiech to zdrowie :). Tyle łez na świecie wylanych, tyle bid , że czasem nawet wypada pożartować, żeby nie złapać schizki ;)

Posted

yunona napisał(a):
Dasz radę, nie pękniesz , śmiech to zdrowie :). Tyle łez na świecie wylanych, tyle bid , że czasem nawet wypada pożartować, żeby nie złapać schizki ;)

o dokładnie tak

Posted

Isadora7 napisał(a):

Danusiu z tego co zostało z Milki wrzuce grosza na odjajczenie jakbys dała nr konta?

Isadora,nie przesyłaj, tanitka mi odesłała pieniadze które z Jamniczej Skarpety dawałam dla Jani,przeznacze je na Portosa.
Ze swoich mnie teraz nie stać na jakiekolwiek wydatki dlatego na zwrot transportu i utrzymanie go wystawie sobie bazarek, musze sie tylko trochę czasowo ogarnąć i pmyślec co by się sprzedało,mam trochę różnych rzeczy ale raczej powtarzających się.

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Jaki zły los go tam zaprowadził? - nie powie.
Jaki człowiek mu to zrobił? - milczy.
Buda i kojec w schronisku, w nim kilka psów. On najmniejszy, najsłabszy, do miski ostatni. Odganiany, gryziony, pokaleczony. I mróz, przed którym nie było ratunku.
Odwrócił się los i 3-latni Portos trafił do Domu Tymczasowego. To mądry, piękny, radosny pies. Jest grzeczny, posłuszny, zachowuje czystość. Jeszcze nie wierzy, jeszcze popłakuje gdy zostaje sam.
Skrzyżowanie jamnika z marzeniem o wspaniałym psim przyjacielu.
Portos czeka w Słupsku na bezpieczny dom i człowieka "na zawsze".
Tel. xxx xxx xxx