Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawde? No to nie wiem co, ale cos co sprawi ze te male lapki nie beda juz musialy dzwigac takiego serdelka...

Zależy, co służy, a co nie konkretnemu psu, jak sądzę.

Np. Bombie light (Brit Premium) nie służył odchudzająco, bo ma za dużo wypełniaczy zbożowych...

No i czasem się ludziom wydaje, że skoro "light", to można dać więcej, więc efekt odwrotny (jak z colą light np.)

Posted

To jaką karmę polecić? Pewnie na Royala nie będzie stać?...

u mnie dostaje rano kilka chrupek, tych od pani, w obiad gotowane mięso z warzywami (marchew, buraczek czerwony).

Posted

Trzeba dojść metodą prób i błędów. U nas na Lesia np. bardzo dobrze zadziałał brit ODCHUDZAJĄCY (nie wiem czy to samo co light - było napisane odchudzający w opisie). Dostawał tyle, ile było zapisane dla psa o wadze, którą chcieliśmy otrzymać docelowo (a nie tę, którą osiągnął nadprogramowo ;)) i NIC POZA TYM :)

Posted

O, to super, ze już jest jakiś odzew:). Oby coś z tego wyszło. My ogłaszamy niewiele większa sunię już ponad pół roku i żadnego telefonu:(.

Posted

Pani miała ustalić jakiś termin przyjazdu i zadzwonić...

cisza :(

Noculek gania z Arią, wspólnie polują na kota siedzącego za choinką, wspólnie ładują się na łózko, wspólnie wybiegają na dwór, jak tylko otworzę drzwi :)  Takie wesołe koleżanki, ruda i czarna. Bardzo przyjemne suczynki :D :P

Posted

Noculek gania z Arią, wspólnie polują na kota siedzącego za choinką, wspólnie ładują się na łózko, wspólnie wybiegają na dwór, jak tylko otworzę drzwi :)  Takie wesołe koleżanki, ruda i czarna. Bardzo przyjemne suczynki :D :P

Moje jeszcze nie takie wesołe, ale już koleżanki ;). Lerka już nie szczeka na Bliss. I też są mocno zróżnicowane. Wielkością ;). A już myślałam, że nic mniejszego od Soni mi się nie trafi ;). TZ mówi, że jest jeszcze zwierzę i nazwie "wychuchol" i wszystko jeszcze przed nami ;)

Posted

To trzeba je zareklamować i wyekspediować w komplecie :)

Posted

Moje jeszcze nie takie wesołe, ale już koleżanki ;). Lerka już nie szczeka na Bliss. I też są mocno zróżnicowane. Wielkością ;). A już myślałam, że nic mniejszego od Soni mi się nie trafi ;). TZ mówi, że jest jeszcze zwierzę i nazwie "wychuchol" i wszystko jeszcze przed nami ;)

Wolisz pirenejskiego czy ukraińskiego? ;)

Jest też polatucha, jest gwiazdonos... ;)

To trzeba je zareklamować i wyekspediować w komplecie :)

:)

Posted

Krysi już wczoraj mówiłam, że mogło być gorzej - mogła trafić na latlerka albo na cziłkę ;) Obstawiamy jednak, że kolejny tymczasowicz będzie... dogiem! :)

No, to chociaż nie będziemy się z TZem bali, że go rozdepczemy ;)

Wolisz pirenejskiego czy ukraińskiego? ;)

Jest też polatucha, jest gwiazdonos... ;)

:)

Jasne, że ukraińskiego, bo większy  (patrz wyżej ;) )

Posted

Nocka pojechała.

Miła pani Ania, dwoje dzieci, syn ma studniówkę, córka studiuje fizjoterapię.

No nic, zawsze te rozstania bolą.

Wieczorem telefon, inna pani po odejściu 18-leniego pieska szuka takiej suni, jak Nocka....