Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Terri spraw się piesku jutro i pokaż Panstwu jaki jesteś cudowny. Bądź taki przyjacielski jak dla nas jesteś, pokaż jak potrafisz się tulić i pieścić, jak pięknie chodzisz na smyczy i jak będziesz wdzięczny za okazaną ci miłość i domek, o którym tak marzysz. Liczymy na twoją mądrość, chociaz obawa jest, bo jak mówią dzieckiem się nie pochwalisz na zawołanie kiedy trzeba. :lol:
Wanda szostek bardzo ci dziekujemy za wizyty które zrobiłaś wczoraj i dziś, a najbardziej podziękują ci uśmiechnięte pychole naszych psiaków już w nowych domkach. :loveu: Mam taką nadzieję.

Edited by Becia66
Posted

[quote name='figa33']Wandziu , naprawdę kochana z Ciebie kobieta :loveu:
Wlewasz w nas otuchę i nadzieję ..
To nie ja to Siły Wyższe tak ułożyły sprawy.
[quote name='Becia66']Terri spraw się piesku jutro i pokaż Panstwu jaki jesteś cudowny. Bądź taki przyjacielski jak dla nas jesteś, pokaż jak potrafisz się tulić i pieścić, jak pięknie chodzisz na smyczy i jak będziesz wdzięczny za okazaną ci miłość i domek, o którym tak marzysz. Liczymy na twoją mądrość, chociaz obawa jest, bo jak mówią dzieckiem się nie pochwalisz na zawołanie kiedy trzeba. :lol:
Wanda szostek bardzo ci dziekujemy za wizyty które zrobiłaś wczoraj i dziś, a najbardziej podziękują ci uśmiechnięte pychole naszych psiaków już w nowych domkach. :loveu: Mam taką nadzieję.
Rozmawiałam z Panią i rozumie Ona, że pies po przejściach, ze schroniska czasami potrzebuje czasu, aby zaufać i otworzyć się do ludzi. Jest to osoba zżyta z psami i bardzo wrażliwa. Z mężem rozmawiałam krótko, bo i czas nie pozwolił i Balbinka po sterylce wracała i została sama w samochodzie. Czuję jednak, ze jutro dwa pieski opuszczą Wasze przytulisko.
Za miłe słowa dziękuję. Nie mogłabym tych wizyty przeprowadzić gdyby Domki zainteresowane mi nie pomogły. Jestem niezmotoryzowana a szczere chęci nie zawsze wystarczą.
Największą radością będzie dla mnie wiadomość , że pieski opuściły przytulisko i jadą po nowe życie gdzie będą żyły szczęśliwe aż do końca swoich dni .

Posted

Dziewczyny niestety..strasznie, strasznie mi przykro to oznajmić...ale Szczepanek niestety do domku dziś nie pojedzie.....Państwo się jednak nie zdecydowali na niego...
Wyszło jak wyszło, widicznie ten jeden jedyny, najlepszy dla niego dom jeszcze się znajdzie, nie traćmy nadziei!
Wandziu Tobie kochana bardzo dziekujemy za wielkie zaangażowanie , ogromną pomoc i znalezienie przede wszystkim czasu na zrobienie 2 wizyt dla naszych psiaków. Twoja pomoc jest nieoceniona:calus::Rose:

Tak więc Szczepanek uderza dzisiaj z nami na iprezę reklamową do Millenium Hall, może tutaj komuś wpadnie w oko;)
A tak wogóle to musimy ruszyć z nową dużą kampanią ogłoszeniową dla chłopaka !!!

Posted (edited)

majuska napisał(a):

A tak wogóle to musimy ruszyć z nową dużą kampanią ogłoszeniową dla chłopaka !!!

Koniecznie, to taki cudowny psiak. Wiem że będzie wspaniałym członkiem rodziny, tylko niech ktoś da mu szansę.

Edited by Becia66
Posted

Przepraszam wszystkich za danie nadziei na domek, niestety nie mogłam wziąć Terriego mimo, że jest on dla mnie ideałem...:placz:w sobotę został podrzucony na posesję szwagra szczeniak (albo sam się przybłąkał). Szwagier nie mógł wziąć szczeniaka, bo już byli zdecydowania na Frotkę (z innego wątku). Szczeniaka przygarnęliśmy my, dzisiaj po pracy jedziemy z małym do weta i jeśli powie nam, że będzie to duży pies to będziemy zmuszeni znaleźć mu nowy domek, a sami wrócimy po Terriego:lol:

Posted

roche83 napisał(a):
dzisiaj po pracy jedziemy z małym do weta i jeśli powie nam, że będzie to duży pies to będziemy zmuszeni znaleźć mu nowy domek, a sami wrócimy po Terriego:lol:

oby się okazał dużym psem :diabloti:, świnia jestem, nie ? :evil_lol:

Posted

roche83 napisał(a):
Przepraszam wszystkich za danie nadziei na domek, niestety nie mogłam wziąć Terriego mimo, że jest on dla mnie ideałem...:placz:w sobotę został podrzucony na posesję szwagra szczeniak (albo sam się przybłąkał). Szwagier nie mógł wziąć szczeniaka, bo już byli zdecydowania na Frotkę (z innego wątku). Szczeniaka przygarnęliśmy my, dzisiaj po pracy jedziemy z małym do weta i jeśli powie nam, że będzie to duży pies to będziemy zmuszeni znaleźć mu nowy domek, a sami wrócimy po Terriego:lol:

roche my możemy zaoferować profesjonalną pomoc w szukaniu domku dla szczeniaka, mamy doświadczenie w robieniu pakietów na popularnych stronkach ogłoszeniowych, możemy tez pomóc w wizycie przedadopcyjnej w razie czego, potrzebowałybyśmy jedynie kilku dobrych fot ( cała sylwetka, na raczkach, portrecik itp. :) ) pomyśl nad tym:cool3: ...i dawaj znac jakby co;)

karolciasz28 napisał(a):
Super foty! :)
A czy Majuska coś "grzebała" przy Terrutku? ;)

dobre oko masz Karolciu, grzebane było...Terrik jest wytrymowany , wylazło z niego kupę kłaków, powinno mu być teraz chłodniej, no i w razie polegiwania na kanapie ( :cool3: ) to nie będzie z niego wyłazić ta szorstka szczecina:evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
dobre oko masz Karolciu, grzebane było...Terrik jest wytrymowany , wylazło z niego kupę kłaków, powinno mu być teraz chłodniej, no i w razie polegiwania na kanapie ( :cool3: ) to nie będzie z niego wyłazić ta szorstka szczecina:evil_lol:

Muszę Ci powiedzieć, że on znacznie lepiej wygląda wytrymowany, ogólnie zrobił się przystojniejszy z pyszczka:evil_lol:;).
Myślę, że te zdjęcia można śmiało wykorzystać do ogłoszeń, no nie?

Posted

Becia66 napisał(a):
oby się okazał dużym psem :diabloti:, świnia jestem, nie ? :evil_lol:

o uszy mnie się obiło, że szczeniak był dziś u weta na przeglądzie i ponoć ma byc mixem labka....czyli duży nie ?