Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Terrutkowi trza pakiet strzelić z tymi nowymi zdjęciami.

Karolciu proszę cię, zrób mu te ogłoszenia jak najprędzej, on sie tak strasznie męczy przytułku, a to takie super kochane i mądre psisko.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pakiecik ode mnie:
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
olx,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
e-zwierzak,
tablica,
cafeanimal,
ojej,
pineska,
krakusik,
rzeszowiak,
tarnowiak,
sanok24,
korsno24,
przemyślak,
rzeszów24,
pesty

Posted

barb nikt nic nie wysyłał, zawsze robiła to majuska ale teraz ma zły czas i mało wchodzi na dogo.
Jeśli byś mogła bardzo cię proszę - podeślij Terrutka, ja mam mnóstwo pracy na kompie ale zupełnie innej i muszę sie wyrobić do środy bo będzie źle. Wpadłam wczoraj do przytułku, porobiłam trochę zdjęć, głównie temu nowemu Pekinowi ale żywcem nie mam czasu obrobić i powklejać.
Może w nocy mi się uda ale tylko może...

Posted

Becia66 napisał(a):
barb nikt nic nie wysyłał, zawsze robiła to majuska ale teraz ma zły czas i mało wchodzi na dogo.
Jeśli byś mogła bardzo cię proszę - podeślij Terrutka, ja mam mnóstwo pracy na kompie ale zupełnie innej i muszę sie wyrobić do środy bo będzie źle. Wpadłam wczoraj do przytułku, porobiłam trochę zdjęć, głównie temu nowemu Pekinowi ale żywcem nie mam czasu obrobić i powklejać.
Może w nocy mi się uda ale tylko może...

Ale Karolciasz zrobila wlaśnie Terremu fajny pakiecik. Może ktoregoś innego psiaka ? Tylko ktorego?

Posted

Becia66 napisał(a):
Mam nadzieję że Baster i Lusi się nie obrazi , że prezentem obdarowałyśmy Benia bo wiem , że Terrutek jest jej szczególnie bliski. Dzięki wielkie. :loveu:

Chyba zrozumie. Terry ma 20 świeżutkich ogłoszeń od Karolciasz.
Szkoda, tylko że nie ma do nich linkow...

Posted

Spokojnie mogę wkleić linki do ogłoszeń, po prostu jest mi wygodniej pisać, gdzie są, a nie do każdego wklejać link. No chyba, że mi nie wierzycie, że robię:evil_lol:;). A przy tym co się dzieje teraz w szkole to powoli nie wyrabiam.;)

Posted

majuska napisał(a):
Ritek ja to mam wrażenie, że szorściaki zawsze miały pod górę...:shake:

Masz rację,jedyne pozytywne jest to,że długo czekaja,ale z czasem znajdują naprawdę fajne domki.

Posted

[quote name='figa33']kurcze , czy ludzie nie lubią sznaucerów..[/QUOTE]

on bardziej terrierek Figuniu , a że nie dzwonią to sama się dziwię bo to cudowny charakterem pies i niestety nie można tego pokazać na zdjęciach.