Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu miałam telefon z Krakowa o Terrutka, ale pani jakaś nie zdecydowana, sama nie wie, mieszka w bloku, córka ją zachęca a ona musi to przemyśleć, ot taka rozmowa ....:wallbash::flaming::huh:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Znowu miałam telefon z Krakowa o Terrutka, ale pani jakaś nie zdecydowana, sama nie wie, mieszka w bloku, córka ją zachęca a ona musi to przemyśleć, ot taka rozmowa ....:wallbash::flaming::huh:[/QUOTE]
To moze przyjechalaby do Przytuliska poznać Terrego ? A córka Pani w jakim wieku ?

Posted

tadam....

Przed:

[IMG]http://img838.imageshack.us/img838/1033/dscf0560x.jpg[/IMG]

i po:

[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/9329/dscf0682i.jpg[/IMG]

co Wy na to??

komplenie nie spodziwałyśmy się z dziewczynami, że Terry nam taki beżowiutki wyjdzie :D..jest pachnący i pluszowy :)

Posted (edited)

ale cudak piękny, kochany :loveu:, teraz naprawdę uwierzyłam że domek tuż za rogiem. Majuska ręce twoje złote i serce wielkie:loveu:.

Edited by Becia66
Posted

Ciężko było coś lepszego wykombinować, bo futro to on ma typowe....ale tylko i wyłącznie dla siebie , nie dla teriera walijskiego, ale chyb ajest ok :)
A tu macie cały foto-reportażyk z "akcji" ( tylko nie wiem czego, zdjęcia sie ustawiły w odwrotnej kolejności, więc oglądajcie od końca ;) )
[URL]https://picasaweb.google.com/103708767168284502423/MetamorfozaTerrego#[/URL]

Posted

Czyli Terry jest teraz terirem walijskim ? Można zrobić mu na adopcje.org takie ogloszenie ? Pytam, bo tam jest cała masa różnych rodzajów terierow.

Posted

[quote name='majuska']no jak się nam ten beż zaczął odsłaniać spod czarnych kudłów to już poszło na sznaucera :D ale tyż ładnie :D[/QUOTE]
No pewnie,ze ładnie...sznaucer czy walijczyk,oby tylko domek znalazł:lol:

Posted

Terri ogłoszony jako terier walijski ;):
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
olx,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
e-zwierzak,
tablica,
cafeanimal,
ojej,
petsy,
pet world,
pineska,
cwirek,
krakusik,
rzeszowiak,
tarnowiak,
brzozowiak,
przemyślak,
sanok24,
rzeszów24,
krosno24
[/B]

Posted

ale Terrusiowi po tym strzyżeniu całkiem fajna bródka się zrobiła....:lol:
Karolciu bardzo dziękujemy za ogłoszenie naszego teriera walijskiego :diabloti:, ciekawam tylko na kogo są namiary ?

Posted

[quote name='karolciasz28']No to jak ma być?! ;) Tobi ma namiary na Majuske.[/QUOTE]

[quote name='Becia66']I dobrze ma, ona specjalistka od terierków. :razz:[/QUOTE]

[quote name='majuska']no fajnie, tylko, że Tobi akurat terierkiem nie jest, no chyba że mu dokleję bródkę:evil_lol:[/QUOTE]

:lol::evil_lol:

Posted

znowu pokręciłam wszystko :evil_lol:, ale na myśli miałam przecież naszego ,,walijskiego''. Chociaz z drugiej strony nie wiem, czy nie rozsądniej byłoby go ogłosić jako sznaucera na zmianę, może tu większa szansa ? czy on ma coś ze sznaucera po tym strzyżeniu ? Rita pisała że ma....:diabloti: