Aga_Mazury Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzwonił do mnie dziś przesympatyczny pan z Gliwoc, którego poruszył los Papusia. Nie może go adptować, ale chciałby jakoś mu pomagać. Wpłacać na karmę albo cokolwiek innego co polepszy los psiaka. Chciałby go tez kiedyś odwiedzić :) bo dużo podróżuje :) Quote
Matusz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Do góry malenstwo Papusiu !!!, ty jestes taki biedny, gdybys mogl mowic....:-( Quote
Matusz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale fajnie , chociaż ten pasn sie zainteresowal ;) Quote
Sabina02 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ank@ napisał(a):gdzie Papuś przebywa obecnie ? Niestety w schronisku w Olsztynie....:-( :-( :-( Quote
Matusz Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Sabina02 napisał(a):Niestety w schronisku w Olsztynie....:-( :-( :-( Papuś przebywa w schronisku w Ostródzie, a nie w olsztynie.... Skad ty masz takie bledne informacje ? Quote
Sabina02 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 matusz5 napisał(a):Papuś przebywa w schronisku w Ostródzie, a nie w olsztynie.... Skad ty masz takie bledne informacje ? Kurcze, nawet mi nie mow!....bo zrobilam mu nie wiem ile juz ogloszen i wszedzie wpisywalam Olsztyn...Ktos wczesniej zrobil mu ogloszenie w aaaby.pl, i tam wlasnie byl Olsztyn. Stamtad to wzielam.... A wlasciwie gdzie jest ta Ostroda?? Quote
Matusz Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ostróda, warmińsko mazurskie, 40 km od Olszytna ! Quote
Sabina02 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 matusz5 napisał(a):Ostróda, warmińsko mazurskie, 40 km od Olszytna ! ehh, to nie tak daleko...chyba juz zostawie te ogloszenia tak jak jest...przynajmniej wojewodztwo sie zgadza...;) Quote
Sabina02 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzisiaj przedluzylam Papusiowi Allegro, bo sie juz skonczylo...:lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 dobrze, że to tylko 40 km obok ;) echhhh myslę, że skoro nie można juz poprawić w ogłoszeniach to i tak aż takiego problemu nie będzie :) dziękuję w imieniu Papusia za ogłoszenia :calus: Dostałam mail-a od pani, która nie może adoptować Papusia, ale chce choć trochę finansowo go wspierać. Myślę, że jest to też forma pomocy, może kupimy mu za to karmę dla starszych psiaków (tylko czy on ma zęby?:crazyeye: )... Jest także pani z Gliwic poważnie zainteresowana adopcją Papusia.....ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii, żeby nie zapeszać.... Quote
Matusz Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Oby Papuś jak najszybciej znalazł dom !! Quote
-Martyna- Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tysiackrotnie przepraszam...ten ktos kiedys na aaaby to ja ...faktycznie sprawdzilam ...byk jak nic ...podejrzewam , ze to z powodu tego , ze pod kazdym wojewodztwie rozwija sie propozycja miejscowosci(Ostrody zreszta tam nie ma uwzglednionej) i latwo tam o zajechanie myszka i potem przesuniecie nazw, nawet nieswiadomie ...a latwo dochodzi do takiej sytuacji z myszka , ktora ma kolke do przesuwania stron... ciesze sie ogromnie , ze pojawil sie cien nadziei dla tego kochanego pieska... Quote
Sabina02 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Aga_Mazury napisał(a):dobrze, że to tylko 40 km obok ;) echhhh myslę, że skoro nie można juz poprawić w ogłoszeniach to i tak aż takiego problemu nie będzie :) dziękuję w imieniu Papusia za ogłoszenia :calus: Dostałam mail-a od pani, która nie może adoptować Papusia, ale chce choć trochę finansowo go wspierać. Myślę, że jest to też forma pomocy, może kupimy mu za to karmę dla starszych psiaków (tylko czy on ma zęby?:crazyeye: )... Jest także pani z Gliwic poważnie zainteresowana adopcją Papusia.....ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii, żeby nie zapeszać.... Aga, niektore moge pozmieniac bo mam mozliwosc edytowania...i zrobie to, ale nie wszystkie moge...:shake: . Aga, blagam pytaj ludzi gdzie wypatrzyli Papusia...jesli z ogloszen, to ktorych. Bardzo chcialabym wiedziec ktore ogloszenia sa najefektywniejsze, tak na przyszlosc...Z gory dziekuje! Quote
Sabina02 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 -Martyna- napisał(a):tysiackrotnie przepraszam...ten ktos kiedys na aaaby to ja ...faktycznie sprawdzilam ...byk jak nic ...podejrzewam , ze to z powodu tego , ze pod kazdym wojewodztwie rozwija sie propozycja miejscowosci(Ostrody zreszta tam nie ma uwzglednionej) i latwo tam o zajechanie myszka i potem przesuniecie nazw, nawet nieswiadomie ...a latwo dochodzi do takiej sytuacji z myszka , ktora ma kolke do przesuwania stron... ciesze sie ogromnie , ze pojawil sie cien nadziei dla tego kochanego pieska... Oj, nie martw sie! Ja kiedys wstawialam psiaka z Warszawy...i w jednym ogloszeniu zrobilam Warszawe w woj. malopolskim, a w drugim w dolnoslaskim.:oops: ...Zdarza sie...Zajgorsze sa wlasnie te opcje gdzie sama nie wpisujesz, tylko wybierasz z listy. Wtedy latwo nacisnac cos innego przez pomylke... Quote
Aga_Mazury Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Sabina jasne, jasne, że pytam...na chwilę obecną wiem, że kilka osób wypatrzyło go z aaaby a inni....nie wiem skąd... ale fakt warto wiedzieć...:) dziękuję Wam bardzo.... za pomoc :calus: Quote
Sabina02 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga_Mazury, Chce tak niesmialo napisac ze...ze... moze cos sie święci...pssst! Wyslalam Ci PM w tej sprawie, blagam sprawdz! :czytaj: Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Sabina02 napisał(a):Aga_Mazury, Chce tak niesmialo napisac ze...ze... moze cos sie święci...pssst! Wyslalam Ci PM w tej sprawie, blagam sprawdz! :czytaj: nie bardzo wiem o co chodzi, ale z panią o takim nazwisku koresponduje już jakiś czas...(może to akurat siostra)...ale jesteśmy w ciągłym kontakcie i na etapie ustaleń czy Papuś da radę....przebyć taką trasę... Quote
irenaka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czytam ten wątek i oczywiście ryczę; teraz czekam niecierpliwie. Strasznie bym się cieszyła, gdyby Papuś znalazł się już w kochającym domku. Trzymam kciuki i całuję jego śliczny pyszczek. Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dzisiaj Papuś był ze mną na spacerze. :-( Oto jego nowe zdjęcia: Quote
-Martyna- Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mateusz , dziekujemy Ci bardzo za zdjecia, sprawiles nam nie lada niespodzianke... napisalbys jeszcze co nieco , czy Papus byl chetny do spacerku, bo Aga bardzo sie bala go forsowac...i jakie sa Twoje obserwacje na temat Papusia... ale powiem Wam , ze on ma sliczne futerko... Quote
Sabina02 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):nie bardzo wiem o co chodzi, ale z panią o takim nazwisku koresponduje już jakiś czas...(może to akurat siostra)...ale jesteśmy w ciągłym kontakcie i na etapie ustaleń czy Papuś da radę....przebyć taką trasę... Ja dostalam ten e-mail 7 lutego... Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Papuś tak jak przypuszczaliśmy bał się wyjśc z klatki, zabraliśmy go do budynku jak i Padusia (jego kolegę z klatki) co tydzień bo zawiązać mu szelki to już mistrzostwo Świata... Papuś dobrze idzie jak ma swojego przewodnika Padusia...jednak co chwilkę musi sobie usiąść i posiedzieć...nie szarpie na smyczy, ale chyba nie chodził na spacery na tym wynalazku ;)...no cóz dziadzio... przyniosłam mu dzisiaj specjalnie szyneczkę i schabik...musiał się "rozsmakować" i dopiero wtedy zaczął jeść...zjadł nawet wtedy kiełbachę... dał się głaskać...jednak jak to ślepusiek gdy od tyłu chciałam skubnąc jego sierć bo przydałoby się poczesać to spiął się...czemu się nie dziwię bo mógł odebrać to jako niebezpieczeństwo.... myślę, że podróż mógłby odbyć...nie rzuca się jakoś...tylko matusz wspominał, że w ciągu całęgo spaceru nie załatwił żadnej potrzeby Quote
-Martyna- Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a zdradz chociaz ile kilometrow mialby do przebycia?... Quote
Sabina02 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 -Martyna- napisał(a):a zdradz chociaz ile kilometrow mialby do przebycia?... Ostróda - Śląsk Quote
Recommended Posts