wredne_słonko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nie ma się co pytać tylko ogłaszać gdzie się da :) Quote
Sabina02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 wredne_słonko napisał(a):Nie ma się co pytać tylko ogłaszać gdzie się da :) No tak, ale po pierwsze, byc moze juz on jest w jakichs ogloszeniach. Bez sensu robic to podwojnie. Po drugie, musze dostac jakies namiary do podania w ogloszeniu, np. nr. telefonu.... Tekst to juz moglabym sama wymyslec... Quote
-Martyna- Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Papus jest ogloszony w portalu aaaby i gw http://www.aaaby.pl/100,47260,,,,22359154,Zwierzaki,SHOW.html? przydaloby sie allegro, tez ma duza ogladalnosc wspolnymi silami powinno sie udac aaa, w ogloszeniu aaaby znajdziesz tel i mail kontaktowy do Agi Quote
Sabina02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Papus na Allegro: http://www.allegro.pl/item160796404_porzucony_papus_pragnie_pokochac_od_nowa_.html Jeszcze go powklejam w pare innych ogloszen, ale nie teraz bo jest juz 2.30 nad ranem, a ja o siodmej musze wstawac... Pozdrawiam! Quote
Aga_Mazury Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Papusia...staruszka... :Rose: Sabina zajrzałam w allegro ...dziękuję:calus: mogłabyś jednak zmienić, że numer tel. nie jest do schroniska...tylko do wolontariuszki...nie chciałabym jakiś nieporozumień...dziękuję :) Quote
-Martyna- Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 blad wynika z mojego ogloszenia na aaaby... Quote
Aga_Mazury Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 -Martyna- napisał(a):blad wynika z mojego ogloszenia na aaaby... A widzisz ;) ale na allegro można poprawić...a na aaaby można?... nie jest to jakis ogromny problem...bo ja ani myślę schronisko się nie obrazi, ale....dla spokoju lepiej żeby było poprawnie :) Quote
Aga_Mazury Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Miałam właśnie telefon z gazety ostródzkiej...że przez przypadek znaleźli ogłoszenie Papusia i wstrząsnęło to nimi i chcą o nim napisać.... przy okazji chcą też napisac o fundacji AFN... Quote
wredne_słonko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ooo ranyy! Może Papuś znajdzie domek. W końcu nie wszyscy mają internet, a jeśli pojawi się w gazecie.. Było by wspaniale. No i o afnie dobrze jeśli się ludzie dowiedzą, tylko szkoda, że strony jeszcze nie ma. Myślę, że było by bardziej wiarygodnie? Quote
Aga_Mazury Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 wredne_słonko napisał(a):ooo ranyy! Może Papuś znajdzie domek. W końcu nie wszyscy mają internet, a jeśli pojawi się w gazecie.. Było by wspaniale. No i o afnie dobrze jeśli się ludzie dowiedzą, tylko szkoda, że strony jeszcze nie ma. Myślę, że było by bardziej wiarygodnie? z tą stroną masz rację....bo my wiemy co to za twór...a tutaj będzie to jak prawdziwy Yeti ;)... Quote
-Martyna- Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):ale na allegro można poprawić...a na aaaby można?... nie, przykro mi, ale obiecuje na przyszlosc zwracac na to uwage ciesze sie , ze Papus dostanie taka szanse!!! a strona internetowa faktycznie by sie przydala... Quote
Sabina02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Papusia...staruszka... :Rose: Sabina zajrzałam w allegro ...dziękuję:calus: mogłabyś jednak zmienić, że numer tel. nie jest do schroniska...tylko do wolontariuszki...nie chciałabym jakiś nieporozumień...dziękuję :) Aga, Prosze podaj mi imie i nr. telefonu do tej wolontariuszki to ja szybciutko to zmienie w Allegro... Quote
Sabina02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Pozmienialam jeszcze pare rzeczy w ogloszeniu zeby bylo ladniejsze i dodalam fotki....ale namiarow woluntariuszki wciaz nie mam.... Bardzo prosze jeszcze raz o te namiary, bo jak te obecne sa nie wlasciwe, to jaki sens calego tego ogloszenia? Poza tym moglabym jeszcze go gdzies wystawic...:shake: Quote
Aga_Mazury Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sabina02 napisał(a):Pozmienialam jeszcze pare rzeczy w ogloszeniu zeby bylo ladniejsze i doddalam fotki....ale namiarow woluntariuszki wciaz nie mam.... Bardzo prosze jeszcze raz o te namiary, bo jak te obecne sa nie wlasciwe. To jak sens calego tego ogloszenia?:shake: Sabina podane namiary są dobre...ta wolontariuszka to ja :)...i to namiary do mnie...:) a nie do schroniska... Quote
Sabina02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Papusia...staruszka... :Rose: Sabina zajrzałam w allegro ...dziękuję:calus: mogłabyś jednak zmienić, że numer tel. nie jest do schroniska...tylko do wolontariuszki...nie chciałabym jakiś nieporozumień...dziękuję :) Rzeczywiscie! Ale ja czytam!:flaming: Nie doczytalam tych dwoch krotkich wyrazow...i zrozumialam zupelnie cos innego...:flaming: Quote
Sabina02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dobra, juz zmienilam to Allegro- sprawdz czy ok. Bede uzywala tej samej informacji w innych ogloszeniach...;) Quote
Aga_Mazury Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sabina02 napisał(a):Dobra, juz zmienilam to Allegro- sprawdz czy ok. Bede uzywala tej samej informacji w innych ogloszeniach...;) dziękuję....:) jest ok :calus: Quote
Sabina02 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Natepne ogloszenia Papusia: http://www.adopcje.org/adopcja3600.html http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24688&id_kat=11 :lol: :lol: :lol: Quote
AgaG Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pepuś jestbardzo podobny do mojego Kasanowy i już gorczkowo myslę co by tu zdziałać....:razz: Oto kasanowa: oczko w glowie agi czyli kasanowa :smile: Quote
Sabina02 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 AgaG napisał(a):i Pepuś: http://img388.imageshack.us/img388/2823/papusresize0uf.jpg Rzeczywiście!! Quote
AgaG Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Takie mam moze trochę dziwne może pytanie, no ale cóż: Czy pepuś ma długie rzesy? bo mój kasanowa tak:lol: Quote
Sabina02 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 AgaG napisał(a):Pepuś jestbardzo podobny do mojego Kasanowy i już gorczkowo myslę co by tu zdziałać....:razz: Oto kasanowa: oczko w glowie agi czyli kasanowa :smile: Ale Papus mialby fajnego kumpla...:siara: :siara: :siara: Quote
Recommended Posts