Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wredne_słonko napisał(a):
Nie ma się co pytać tylko ogłaszać gdzie się da :)

No tak, ale po pierwsze, byc moze juz on jest w jakichs ogloszeniach. Bez sensu robic to podwojnie. Po drugie, musze dostac jakies namiary do podania w ogloszeniu, np. nr. telefonu....

Tekst to juz moglabym sama wymyslec...

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Papusia...staruszka...

:Rose:

Sabina zajrzałam w allegro ...dziękuję:calus:

mogłabyś jednak zmienić, że numer tel. nie jest do schroniska...tylko do wolontariuszki...nie chciałabym jakiś nieporozumień...dziękuję :)

Posted

-Martyna- napisał(a):
blad wynika z mojego ogloszenia na aaaby...

A widzisz ;) ale na allegro można poprawić...a na aaaby można?...

nie jest to jakis ogromny problem...bo ja ani myślę schronisko się nie obrazi, ale....dla spokoju lepiej żeby było poprawnie :)

Posted

Miałam właśnie telefon z gazety ostródzkiej...że przez przypadek znaleźli ogłoszenie Papusia i wstrząsnęło to nimi i chcą o nim napisać....

przy okazji chcą też napisac o fundacji AFN...

Posted

ooo ranyy! Może Papuś znajdzie domek. W końcu nie wszyscy mają internet, a jeśli pojawi się w gazecie.. Było by wspaniale. No i o afnie dobrze jeśli się ludzie dowiedzą, tylko szkoda, że strony jeszcze nie ma. Myślę, że było by bardziej wiarygodnie?

Posted

wredne_słonko napisał(a):
ooo ranyy! Może Papuś znajdzie domek. W końcu nie wszyscy mają internet, a jeśli pojawi się w gazecie.. Było by wspaniale. No i o afnie dobrze jeśli się ludzie dowiedzą, tylko szkoda, że strony jeszcze nie ma. Myślę, że było by bardziej wiarygodnie?

z tą stroną masz rację....bo my wiemy co to za twór...a tutaj będzie to jak prawdziwy Yeti ;)...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
ale na allegro można poprawić...a na aaaby można?...

nie, przykro mi, ale obiecuje na przyszlosc zwracac na to uwage

ciesze sie , ze Papus dostanie taka szanse!!!
a strona internetowa faktycznie by sie przydala...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

mogłabyś jednak zmienić, że numer tel. nie jest do schroniska...tylko do wolontariuszki...nie chciałabym jakiś nieporozumień...dziękuję :)

Aga,

Prosze podaj mi imie i nr. telefonu do tej wolontariuszki to ja szybciutko to zmienie w Allegro...

Posted

Pozmienialam jeszcze pare rzeczy w ogloszeniu zeby bylo ladniejsze i dodalam fotki....ale namiarow woluntariuszki wciaz nie mam....

Bardzo prosze jeszcze raz o te namiary, bo jak te obecne sa nie wlasciwe, to jaki sens calego tego ogloszenia? Poza tym moglabym jeszcze go gdzies wystawic...:shake:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Pozmienialam jeszcze pare rzeczy w ogloszeniu zeby bylo ladniejsze i doddalam fotki....ale namiarow woluntariuszki wciaz nie mam....

Bardzo prosze jeszcze raz o te namiary, bo jak te obecne sa nie wlasciwe. To jak sens calego tego ogloszenia?:shake:

Sabina podane namiary są dobre...ta wolontariuszka to ja :)...i to namiary do mnie...:) a nie do schroniska...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Rzeczywiscie! Ale ja czytam!:flaming:

Nie doczytalam tych dwoch krotkich wyrazow...i zrozumialam zupelnie cos innego...:flaming:

Posted

Pepuś jestbardzo podobny do mojego Kasanowy i już gorczkowo myslę co by tu zdziałać....:razz:

Oto kasanowa:

oczko w glowie agi czyli kasanowa :smile:

Posted

Takie mam moze trochę dziwne może pytanie, no ale cóż: Czy pepuś ma długie rzesy? bo mój kasanowa tak:lol:

Posted

AgaG napisał(a):
Pepuś jestbardzo podobny do mojego Kasanowy i już gorczkowo myslę co by tu zdziałać....:razz:

Oto kasanowa:

oczko w glowie agi czyli kasanowa :smile:

Ale Papus mialby fajnego kumpla...:siara: :siara: :siara: