Aga_Mazury Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 iwa Papuś bardzo dziękuje za wpłatę :Rose: a czemu nikt nie odwiedza papusia...?...hęęę?:mad: Quote
iwa77 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 aga - ciesze sie , ze chociaż tak moge odrobine pomoc .Tak jak pisałam rozdziel je wg uznania.Ty bedąc na miejscu najlepiej wiesz co i jak . A ja bym tak bardzo chciała aby ten staruszek znalazł domek. Starość i ślepota a do tego bezdomność to smiertelna mieszanka. Jak widze na dogo twoje zaangażowanie w los tych biednych psin to naprawde z szacunkiem chyle czoła i ciesze sie ze spotkałam w swoim zyciu takiego człowieka jak ty. Quote
Matusz Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Papusiu szybciutko do góry !! No dawaj, nie ociągaj sie!! Musi Cię w koncu ktoś zobaczyc i pokochac ! Quote
Sabina02 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja Papusia na watku odwiedzam codziennie. Niestety ostatnio nie mam nic konkretnego do napisania, bo z Allegro nikt sie do mnie nie zglasza...:-(. A "hop do gory" pozostawiam dla innych...:lol: Quote
iwa77 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Papusiu biedny stareńki ślepinku:loveu: - niech cie wreszcie ktos zauwazy i pokocha . Szukajmy dla niego domku ! Quote
iwa77 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 czemu nikt nie odwiedza papusia :mad: :mad: :mad: Biedactwo , ślepy maluszek - on tak bardzo potrzebuje pomocy !:placz: Gdzie ten domek no gdzie ? :crazyeye: Czy nikt mu nie pomoże ? Ludzie miejcie serca ! Quote
Aga_Mazury Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 dobrze Ciotka...dyscyplinuj towarzystwo ;)...niech nie myślą, że nikt tu nie sprawdzi obecności..;) ja teraz stram się coś wymyślić w sprawie Borna (którego mają uśpić z powodu agresji)...i może troszkę zaniedbuje moje maleństwa...ale pamiętam cały czas...i intensywnie myslę :) Quote
iwa77 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Aga - wiesz przeciez ,ze chociaz to miłośc na odległość - ale za to jaka wielka Papus biedulek musi sie doczekac ciepłego domku i miłosci (i to koniecznie za tego ZYCIA !!!) A u was chyba straszne mrozy zwłaszcza w nocy - jak ta mała chuda pupka to zniesie ? Az sie łzy w oczach kręcą jak myślę o tych psach w schroniskach . Trzymajcie sie Quote
Aga_Mazury Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Wiem...Kochana...ja miałam swojego Szejka, który przywiódł mnie tu na dogo.... Ty masz Papusia... a wiem jaka to miłość....:) Quote
iwa77 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Kochani przyjaciele ludzie ! Powiedzcie mi prosze czy to jest moja wina , ze jestem stareńkim , ślepym , nierasowym pieskiem ? Dlaczego mnie nikt nie odwiedza , nikt sie mna nie interesuje ? Co ja takiego złego wam ludziom uczyniłem w swoim psim zyciu ? Powiedzcie mi co ?! Ja przeciez jestem na tym swiecie - jeszcze jestem ! Nie wiem jak długo wytrzymam bez waszej pomocy - mam juz coraz mniej sił i nadzieja też tak jakby mnie powoli opuszczała .Jestem bardzo bezbronny i bezradny - bo prawie niewidze .Jest mi tak trudno i smutno ! prosze was kochani ludzie zauważcie mnie i pomóżcie mi - tak bardzo was potrzebuje .... wasz kochający PAPUŚ z Ostródy Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 iwa zajrzyj tutaj...coś z twojego podwórka...że tak powiem... stary pies w pilnej potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47657 zobaczymy jak tam jutro Papusiek...znowu kupiłam mu...tym razem szyneczki w plasterkach...a co niech choć trochę go porozpieszczam skoro nic więcej narazie nie jesteśmy w stanie zrobić... Quote
neverend Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']iwa zajrzyj tutaj...coś z twojego podwórka...że tak powiem... stary pies w pilnej potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47657 zobaczymy jak tam jutro Papusiek...znowu kupiłam mu...tym razem szyneczki w plasterkach...a co niech choć trochę go porozpieszczam skoro nic więcej narazie nie jesteśmy w stanie zrobić... Aga, bierzemy Papusia na spacer..???:cool3::cool3: Quote
iwa77 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Papusiu , papusiu jak tam wypadły odwiedziny kochanej cioteczki Agi ? Czy była choc odrobina radosci w tych starych przesmutnych slepiutkich oczkach ? Quote
iwa77 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 papusiu cóż -widze ,że nadal bez zmian - cicho wszędzie , głucho wszędzie i nikogo tu nie było . Jak ci pomóc psiaku kochany, jak ? Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 iwa77 napisał(a):papusiu cóż -widze ,że nadal bez zmian - cicho wszędzie , głucho wszędzie i nikogo tu nie było . Jak ci pomóc psiaku kochany, jak ? No i niestety szyneczka zakupiona dla Papusia...specjalnie wybrana...chudziutka...i w ogóle...nie została przez niego zjedzona... gdy przyszłam do ich klatki...akurat mieli nałożone jedzonko...i Papuś zajadał...a jak zaczęłam otwierać klatkę żeby zabrac Padusia...na spacer....Papuś uciekł i schował się w najgłębszy kąt budy i tylko....oczy widziałam... ja nie wiem...kto pokocha Papusiaaaaaaaaaaaa? Quote
iwa77 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dziekuje Aga . Szkoda , wielka szkoda , ,ze jest jak jest. On biedulek jest chyba tak bardzo przestraszony tym co sie z nim dzieje . Albo może człowiek kojarzy mu sie z cierpieniem , biciem i dlatego ucieka? Ta ślepota tez go bardzo ogranicza. Aga czy wiesz może jak długo on jest juz w schronisku , a jak nie to czy możesz sie dowiedziec - prosze ?! Zastanawiam sie , czy nie wybrac sie do was do ostródy z odwiedzinami. Musze popatrzyc w kalendarz i terminy ale jak tylko wygospodaruje troche czasu to przyjade.Może uda sie abyśmy poznały sie osobiście - no i przede wszystkim może zostane przedstawiona Papusiowi ? Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Ciotka Ty się chcesz tłuc prawie przez całą Polskę, żeby poznac Papusia?:-o Quote
iwa77 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Papusiu kochany i znów nikt cie nie odwiedzał ! Biedaku - cóż mamy począć ? Co zrobic , by odmienić ten przeklęty los? Quote
Aga_Mazury Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 właśnie....gdzie się podziały wszystkie Ciotki Papusia....i wujkowie :hmmmm:.... każdy zapomniał o Papusiu....:shake: Quote
Matusz Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja pamiętam o Papusiu !! :-( Papus podnoszę !!!! szybko na samą górę !!! Quote
iwa77 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 papusiu, papusiu cóż to za "świąteczny " dzionek dzisiaj mamy - tyle odwiedzin hohoho i citeczka Aga i wujaszek Matusz . Serduszko kochane moje - nie jestes sam na tym świecie - jest ktoś kto o tobie myśli i bardzo chce ci pomoc.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ciotka Papuś to pierwszy psiak, którego "chcę się pozbyć" ze schroniska.... pierwsza była Bzunia...(13 letnia staruszka duża)....a teraz Papuś... jest jeszcze Julek, Gałka, Nero, Malusi, Ernest....(to same psie staruszki...a ja jestem staruszkowa ;) choć i inne psiaki w potrzebie nie zostaną bez mojej uwagi jesli jest taka koniecznosć....a niestety często jest...... bardzo bym chciała wyadoptowac do wspaniałego domu Papusia...:) on naprawdę jak Bzunia zaaługuje choć na koniec swojego życia...poznac co to miłość, pełna micha...i własny dom Quote
iwa77 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Papusku kochany moze niedlugo bedziesz miał bannerek. Oby pomogł on uczynic cie l bardziej widocznym . Ślepinku kochany trzymaj sie , nie poddawaj - jest ktos kto cie bardzo kocha i mysli o tobie ...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 iwa77 napisał(a):Papusku kochany moze niedlugo bedziesz miał bannerek. Oby pomogł on uczynic cie l bardziej widocznym . Ślepinku kochany trzymaj sie , nie poddawaj - jest ktos kto cie bardzo kocha i mysli o tobie ...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jest kilka takich osób :loveu: Ciotka dziś tez myślałam własnie o banerku dla Papusia...i zastanawiałam się komu go "wcisnąć" w podpis...a tu proszę...jest chętna i do tego sama się wystara o banerek ;) Quote
iwa77 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 papusku a czemu ty biedaczku jestes tak na koncu tego peletonu w tym wyscigu do szczescia . Biegnij , biegnij serduszko szybciutko na gore i pokaz nam jaki jestes fajny chłopak. Quote
Recommended Posts