Aga_Mazury Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jego właściciele się wyprowadzili a on został...ot człowiek...cóz powiedzieć.. jest w klatce z Padusiem...już nikt nie daje mu szans na dom...ot tak dożywa biedny swojego końca w klatce w schronisku...juz pisałam on nawet jak przynisłam Padusiowi kurczaka z rosołu i dawałam własnie staruszkowi to...on nawet nie znalazł gdzie spadł ten kurczak a był koło jego łapki...na spacer tez nie chciał wyjść... cudem będzie dom dla niego na godne dożycie, ale dogo...widziało już takie cuda....dajemy mu więc jego 5 minut na dogo.... słyszeć to on może słyszy tylko czasami udaje ;-)....ale widzieć to nie widzi i węch chyba słabiutki...:-( na imię ma PAPUŚ :smile: niech choć tyle już ma :smile: Quote
Matusz Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [LEFT]Kto zapewni mu spokojną i godną starość !!!??:shake::shake: [/LEFT] Quote
-Martyna- Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a latek ile ma ?... ze zdjecia nie widac jaki on jest duzy... Quote
Aga_Mazury Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 -Martyna- napisał(a):a latek ile ma ?... ze zdjecia nie widac jaki on jest duzy... ja bym mu dała jakieś 12-15 lat... małym pieskiem jest Papuś...trzęsie się z zimna...i pewnie nawet nie marzy o swoim Kochanym człowieku... Quote
wredne_słonko Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jeju jeju :shake: Kolejny staruszek :placz: Zakochałam się. Jest przesłodki.. Te deski to jego buda? Ma w środku cokolwiek? Chociaż kawałeczek materiału? Quote
Aga_Mazury Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 ma bude z Padusiem (tak to te deski co widać)...tam mają słomę.... na gwałt tam potrzebne są budy dla psiaków, ale mam nadzieję, że pomalenku trochę nam się uda polepszyć (jak wiesz budy do najtańszych nie należą)...niestety Quote
Matusz Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Nasz Biedak :(:(:placz::placz: Papusiu !! Na samą górę !! Quote
Aga_Mazury Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 brałam na spacer Padusia i bardo chciałam wziac tez Papusia...(oni są razem) ....niestety...papuś się boi...pewnie dlatego, że nie widzi,,..tak bardzo bym chciała go przytulić...pogłaskać...tylko rąk za mało... może ktoś chce dac na ostatnie chwile dom dla umęczonego i sponiewieranego życiem psiaka...:-( Quote
Aga_Mazury Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Papusiu tak bardzo chcemy wierzyc, że znajdziesz jeszcze dom...mimo, że Ty juz w to nie wierzysz.... Quote
-Martyna- Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Papusiu...ciotka zglosila cie na aaaby, z nadzieja, ze na twoj widok komus zabije szybciej serce... Quote
Aga_Mazury Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 -Martyna- napisał(a):Papusiu...ciotka zglosila cie na aaaby, z nadzieja, ze na twoj widok komus zabije szybciej serce... o bardzo dziękujemy :Rose: właśnie na aaaby Pani Iza wypatrzyła Bzunię....może i Papusia ktoś wypatrzy :kciuki: Quote
Aga_Mazury Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 mimo podeszłego wieku...poproszę Pana o przejście na pierwszą stronę.....i to szybciutko Quote
Matusz Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Papusiu, dalej na pierwszą stronę, niech zabaczą poczciwego psiaka!! Quote
-Martyna- Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 chodz...jak bedziesz siedzial w katku to nikt cie nie zauwazy... Quote
-Martyna- Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ................................................. Papus tez chce byc zauwazonym... ................................................. Quote
-Martyna- Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 sliczny staruszek...tak bym chciala ci ten domek znalezc... Quote
-Martyna- Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 wroc na pierwsza...moze jakis nocny marek cie zauwazy... Quote
Aga_Mazury Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ...to i ja się do Was na tym nocnym spacerku dołączę.... Quote
AgaG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 jejqu jaki podobny do mojego Kasanowy - też niewidzącego dziadka. ale mam już cztery psy...:shake: :shake: Quote
Sabina02 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Niestety, samo tak zwane "hop do gory" chyba niewiele da....Nie zwlekajmy zeby nie skonczyl tak jak inny staruszek- Aspekt:-( ...(to jego watek): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39104 Aga Mazury, czy chcesz zebym powklejala Papusia w jakies ogloszenia???? Quote
Recommended Posts