Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jego właściciele się wyprowadzili a on został...ot człowiek...cóz powiedzieć..

jest w klatce z Padusiem...już nikt nie daje mu szans na dom...ot tak dożywa biedny swojego końca w klatce w schronisku...juz pisałam on nawet jak przynisłam Padusiowi kurczaka z rosołu i dawałam własnie staruszkowi to...on nawet nie znalazł gdzie spadł ten kurczak a był koło jego łapki...na spacer tez nie chciał wyjść...

cudem będzie dom dla niego na godne dożycie, ale dogo...widziało już takie cuda....dajemy mu więc jego 5 minut na dogo....

słyszeć to on może słyszy tylko czasami udaje ;-)....ale widzieć to nie widzi i węch chyba słabiutki...:-(

na imię ma PAPUŚ :smile: niech choć tyle już ma :smile:

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

-Martyna- napisał(a):
a latek ile ma ?...

ze zdjecia nie widac jaki on jest duzy...

ja bym mu dała jakieś 12-15 lat...

małym pieskiem jest Papuś...trzęsie się z zimna...i pewnie nawet nie marzy o swoim Kochanym człowieku...

Posted

ma bude z Padusiem (tak to te deski co widać)...tam mają słomę....

na gwałt tam potrzebne są budy dla psiaków, ale mam nadzieję, że pomalenku trochę nam się uda polepszyć (jak wiesz budy do najtańszych nie należą)...niestety

Posted

brałam na spacer Padusia i bardo chciałam wziac tez Papusia...(oni są razem) ....niestety...papuś się boi...pewnie dlatego, że nie widzi,,..tak bardzo bym chciała go przytulić...pogłaskać...tylko rąk za mało...

może ktoś chce dac na ostatnie chwile dom dla umęczonego i sponiewieranego życiem psiaka...:-(

Posted

-Martyna- napisał(a):
Papusiu...ciotka zglosila cie na aaaby, z nadzieja, ze na twoj widok komus zabije szybciej serce...

o bardzo dziękujemy :Rose: właśnie na aaaby Pani Iza wypatrzyła Bzunię....może i Papusia ktoś wypatrzy :kciuki:

Posted

jejqu jaki podobny do mojego Kasanowy - też niewidzącego dziadka. ale mam już cztery psy...:shake: :shake: