Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj a Papusia się dzisiaj działo...oj działo....

po pierwsze jak wyciągaliśmy na spacre Padusia to poprosiłam p. Ewę, żeby zabrała mojego wariata do biura a ja wyjęłam wtedy szyneczkę i poczęstowałam Tobusia bidula i Papusia, który siedział w budzie więc mu rzucałam...i w końcu zauważył i zjadł ze smakiem...

ale potem i tak opuścił klatkę na chwilę bo przyjechał do niego gośc :) z Warszawy...pani Małgosia, któa przyjechała go poznać :calus:

Posted

Az mi serce zabiło mocniej jak przeczytałam wiesci i zobaczyłam zdjecia tej kochanej kruszynki .
Aga bardzo prosze opowiedz cos wiecej o wizycie Goscia z Wawy.
Jak wypadło zapoznanie - jak Papus zareagował ? Co powiedziała Pani ?
I zapytam tak bardzo niesmiało czy to jest to o czym myśle - ewentualna adopcja ? I na koniec - czym zakonczyło sie to siedzenie przy twoim samochodzie. ? Ucieszyłam sie jak napisałas , ze zauważyl szyneczke i zjadl.
Moze jednak widzi na jedno oczko- oby.

Ps. Z bannerem nadal kicha .

Posted

iwa77 napisał(a):
Az mi serce zabiło mocniej jak przeczytałam wiesci i zobaczyłam zdjecia tej kochanej kruszynki .
Aga bardzo prosze opowiedz cos wiecej o wizycie Goscia z Wawy.
Jak wypadło zapoznanie - jak Papus zareagował ? Co powiedziała Pani ?
I zapytam tak bardzo niesmiało czy to jest to o czym myśle - ewentualna adopcja ? I na koniec - czym zakonczyło sie to siedzenie przy twoim samochodzie. ? Ucieszyłam sie jak napisałas , ze zauważyl szyneczke i zjadl.
Moze jednak widzi na jedno oczko- oby.

Ps. Z bannerem nadal kicha .

Tak ...pani Małgosia koresponduje ze mną od jakiegoś czasu i wybierała się do papusia i dziś zrobiła nam niespodziankę...staliśmy w biurze gotowi prawie do wyjazdu i wchodzi Pani z pytaniem, " chciałabym zobaczyć pieska, takiego z zaćmą..ma na imię Papuś"...:) a że Papuś to imię przez nas mu dane więc wiedziałam, że to ktoś "z moich kontaktów"...
Pani Małgosia tez myślała ze zdjęć, że on większy a on maleńki....był problem z wyjęciem go z klatki...pogryzł pracownika, ale mu się nie dziwię..poważnie się wystraszył, że ktoś go pacnął z tyłu (ale chociaż wiemy, że ma zęby)...i poszliśmy kawałek....pani musi się zastanowić i prawdopodobnie przyjedzie ze swoją sunią za dwa tygodnie...żeby zobaczyć jak na siebie psiaki reagują...i kto wie....kto wie...

a Ciotka....i krzyczałam do klatki (mam świadka)..."Paaaaapuś masz pozdrowienia od Ciotki iwa77 i pamiętaj, że Cię kochamy"

Iwa jak chcesz to zadzwoń do mnie i spróbujemy telefonicznie ten banerek przećwiczyć;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Tak ...pani Małgosia koresponduje ze mną od jakiegoś czasu i wybierała się do papusia i dziś zrobiła nam niespodziankę...staliśmy w biurze gotowi prawie do wyjazdu i wchodzi Pani z pytaniem, " chciałabym zobaczyć pieska, takiego z zaćmą..ma na imię Papuś"...:) a że Papuś to imię przez nas mu dane więc wiedziałam, że to ktoś "z moich kontaktów"...
Pani Małgosia tez myślała ze zdjęć, że on większy a on maleńki....był problem z wyjęciem go z klatki...pogryzł pracownika, ale mu się nie dziwię..poważnie się wystraszył, że ktoś go pacnął z tyłu (ale chociaż wiemy, że ma zęby)...i poszliśmy kawałek....pani musi się zastanowić i prawdopodobnie przyjedzie ze swoją sunią za dwa tygodnie...żeby zobaczyć jak na siebie psiaki reagują...i kto wie....kto wie...

a Ciotka....i krzyczałam do klatki (mam świadka)..."Paaaaapuś masz pozdrowienia od Ciotki iwa77 i pamiętaj, że Cię kochamy"

Iwa jak chcesz to zadzwoń do mnie i spróbujemy telefonicznie ten banerek przećwiczyć;)

nom, tak potwierdzam :D :D stałem dalej ale słyszałem jak ciotka krzyczy "Paaaaapuś masz pozdrowienia od Ciotki iwa77 i pamiętaj, że Cię kochamy" :)

Posted

Bardzo dziekuje za te wiesci - czyli jest nowa nadzieja.
Musiał sie bardzo przestraszyc tego pracownika - biedaczek (z powodu pracownika jest mi tez przykro;) :evil_lol: )

Tak bardzo jest mi zal , ze ja nie moge na razie pomoc Papusiowi i go zabrac do domu. Bog mi swiadkiem tak bardzo bym chciała . Nie moge przestac myslec o tym piesku i ta niemoc doprowadza mnie do szału .

Extra podziekowanie Aga za te wspaniałe wykrzyczane pozdrowienia .

Papusiu kochane malenstwo - trzymaj sie !

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Aga, na stronie 20, moj post nr 195 ma juz podlinkowany banerek Papusia...Mozesz powiedziec Iwie przez telefon jak go skopiowac...;)

Posted

dzien dobry moje kochane malenstwo .
Nowy dzien - nowe nadzieje - Papusiu trzymaj sie i pamietaj , ze cie bardzo, bardzo kocham ...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Papusiu - spij dobrze maleńki .
I nich ci sie przyśni domek - może chociaz we śnie bedziesz szczęśliwy .
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Papusiu - Iwa musi wyjechac i nie bedzie mogła cie tak czesto odwiedzac.
Badz grzeczniutki , nie choruj i trzymaj sie , nie poddawaj.
Zobaczysz i do ciebie usmiechnie sie los i zaswieci słoneczko.
Nie mysl maluchu , ze cie opuszczam - bede myslec o tobie i bardzo,bardzo cie
kocham :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Papusiu - jeszcze nie wyjechałam , a juz tęsknie za tobą.:-( :-( :-(
Trzymaj sie kochany psineczku - nie wolno ci sie poddawac .
Zobaczysz wszystko bedzie dobrze.
Bardzo, bardzo cie kocham słodki maluszku.:loveu: :loveu: :loveu:
Pa ,pa :bye: :hand:

Posted

Dziś zarówno Paduś jak i Tobuś...czyli koledzy z klatki Papusia byli na spacerku...

Papuś zaszył się w budzie jak tylko zobacyzł co się święci...zatem po wyjęci kolegów wrzuciłam mu do budy trochę plastrów szyneczki :)