iwa77 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Spij maluszku dobrze - niech nowy dzionek przyniesie ci cos dobrego. Oby te smutne slepiutkie oczka rozweseliły sie choc na moment. Trzymaj sie słodziaku mały.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iwa77 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 papusiu biedaczku malutki wracaj do czołówki i pokazuj sie nam CiotecZki i Wujkowie - bede sie bardzo cieszył jak do mnie zajrzycie - prosze!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Papusiu......ja też ciągle czekam na ten mail, telefon...sms...ten jedyny, który będzie Twoim domem.... i stanie się tak napewno....przecież Ciebie nie można nie kochać .... kto zrobi banerek dla papusia? Quote
Sabina02 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):kto zrobi banerek dla papusia? Mowisz i masz! ;-) Quote
iwa77 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dla mnie to mógłby być nawet gołąb pocztowy ,żeby tylko przyniósł tą tak upragnioną przez Papuśka wiadomość , że ma już swój DOMEK. Papusia faktycznie nie można nie kochać - zebyś ty Papuśku wiedział .... Co do bannera - JUZ JEST (dzieki dwom wspaniałym dziewczynom Rybci i KindzeJ Tylko stara, durna ciotka z Wrocławia tzn.ja - nie mogę go wkleic. Oto cała przyczyna - żałosne , ale prwadziwe :oops: :oops: :oops: Każda pomoc na wage złota (przy jego wklejaniu ) - prosze. Banner jest na topicu - watek super bannery ... można zajrzec jak ktos chce. Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 iwa77 napisał(a):Dla mnie to mógłby być nawet gołąb pocztowy ,żeby tylko przyniósł tą tak upragnioną przez Papuśka wiadomość , że ma już swój DOMEK. Papusia faktycznie nie można nie kochać - zebyś ty Papuśku wiedział .... Co do bannera - JUZ JEST (dzieki dwom wspaniałym dziewczynom Rybci i KindzeJ Tylko stara, durna ciotka z Wrocławia tzn.ja - nie mogę go wkleic. Oto cała przyczyna - żałosne , ale prwadziwe :oops: :oops: :oops: Każda pomoc na wage złota (przy jego wklejaniu ) - prosze. Banner jest na topicu - watek super bannery ... można zajrzec jak ktos chce. Cioteczko, widziałem ten baner - bardzo śliczny !! :) Moge ci pomóc przy wklejaniu tego banerku 1. Wchodzisz do panelu użytkownika potem klikasz edytuj podpis ten banerek który masz czyli ten klikasz na niego prawym myszki i klikasz pokaż obrazek, następnie kopiujesz adres tego obrazka, wracasz do edytuj podpis, i tam masz takie coś klikasz na ten kwadracik z górą ten żółty(14 w kolejności od lewej) i wyskoczy ci okienko w którym wklejasz wcześniej skopiowany adres banerka :) potem jeszcze jeśli chcesz żeby po kliknięciu na baner otwierał się wątek papusia to musisz skopiować link do wątku Papusia, potem kliknąć na banerek w podpisie który już masz i kliknąć na taka kulę ziemską( 11 w kolejności od lewej) i wklejasz adres wątku Papusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39009 , potem klikasz zapisz podpis i juz :) Mam nadzieję, że Ci się uda !! 3mam kciuki !! :kciuki::kciuki: Quote
iwa77 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Matusz kochany - dziekuje ci bardzo za instrukcje do bannera. Az mi wstyd , ale niestety nie udaje mi sie .:oops: :shake: Juz tłumacze o co chodzi - postepuje krok po kroku jak w twojej instrukcji i wszystko jest ok do momentu jak wklejam w to wyskakujące okienko skopiowany adres bannerka - czyli wklejam go daje ok. W duzym oknie w edycji podpisu pojawia mi sie adres bannerka i na tym koniec . Sam obrazek czyli banerek nawet po odczekaniu nie pojawia sie. Caly czas mam widoczny tylko adres . Przepraszam ale nie wiem co mam jeszcze zrobic ? Z avatarem nie było kłopotu. Jezeli masz cierpliwosc to pomóż - prosze. Co ja żle robie ? Jeszcze raz przepraszam za kłopot. Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 iwa77 napisał(a):Matusz kochany - dziekuje ci bardzo za instrukcje do bannera. Az mi wstyd , ale niestety nie udaje mi sie .:oops: :shake: Juz tłumacze o co chodzi - postepuje krok po kroku jak w twojej instrukcji i wszystko jest ok do momentu jak wklejam w to wyskakujące okienko skopiowany adres bannerka - czyli wklejam go daje ok. W duzym oknie w edycji podpisu pojawia mi sie adres bannerka i na tym koniec . Sam obrazek czyli banerek nawet po odczekaniu nie pojawia sie. Caly czas mam widoczny tylko adres . Przepraszam ale nie wiem co mam jeszcze zrobic ? Z avatarem nie było kłopotu. Jezeli masz cierpliwosc to pomóż - prosze. Co ja żle robie ? Jeszcze raz przepraszam za kłopot. musisz kliknać najpierw na ten kwadracik z taka górą taki żólty, tam wkleic adres obrazka, poczekac az sie pojawi, skopiowac adres papusia, kliknac na ten banerk ktory juz sie pojawil i dopiero kliknac na ta kule ziemska i wkleic link do papusia i zapisz podpis :) musi ci sie udac !! Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 iwa... to teraz ja spróbuje ;) wejdz w edytuj podpis i kliknij na skasuj to co tam jest i wklej ten adres i kliknij ok... http://images22.fotosik.pl/9/12b151994a510d82.jpg jak to się uda będziemy robić dalej ;) Quote
iwa77 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Zrobione wg instrukcji. Aga to ze twoj rosól ma magiczne wlasciwosci to juz wiem ale ze ty jestes czarodziejka to przekonalam sie w tej chwili . Dziekuje . Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 iwa nie ma tak lekko ;) teraz krok drugi, żeby każdy mógł trafić na wątek Papusia klikając w Twój baner :) wejdz znowu w edytuj podpis zaznacz baner (kliknij raz na niego..) kliknij na skasuj jeśli coś tam jest i wklej ten link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39009 wciśnij ok......i wszystko gotowe :) Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 iwa77 napisał(a):Zrobione wg instrukcji. Aga to ze twoj rosól ma magiczne wlasciwosci to juz wiem ale ze ty jestes czarodziejka to przekonalam sie w tej chwili . Dziekuje . a moja pomoc widze sie nie przydała:shake::shake::-(:-( Quote
iwa77 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Aga , Matusz bardzo , bardzo wam dziekuje kochani. [SIZE="4"]BARDZO WSZYSTKICH PRZEPRASZAM , ZE ZASMIECAM WATEK STAREGO BIEDNEGO PSA W POTRZEBIE SWOIM NIEUDACZNICTWEM I PROBLEMAMI Z KOMPEM. WYBACZCIE STAREJ CIOTCE . Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja tez juz mam banerek, nawet dwa... Zapraszam do wklejania!!! Quote
iwa77 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Papusiu no w koncu masz obiecany przeze mnie bannerek. Ale jest jeszcze jedna niespodzianka - kochana ciocia Sabinka zrobiła dla ciebie nastepny bannerek. Teraz bedziesz mogł sie wszedzie pokazywac i mam nadzieje ze bedzie to droga do upragnionego domku. Trzymaj sie malenstwo kochane - bedzie dobrze , zły los musi sie kiedys odmienic. CIOCIU SABINKO PAPUS BARDZO, BARDZO DZIEKUJE (I JA TEZ ):loveu: :Rose: :modla: :bye: - pozdrawiamy Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 iwa77 napisał(a):Papusiu no w koncu masz obiecany przeze mnie bannerek. Ale jest jeszcze jedna niespodzianka - kochana ciocia Sabinka zrobiła dla ciebie nastepny bannerek. Teraz bedziesz mogł sie wszedzie pokazywac i mam nadzieje ze bedzie to droga do upragnionego domku. Trzymaj sie malenstwo kochane - bedzie dobrze , zły los musi sie kiedys odmienic. CIOCIU SABINKO PAPUS BARDZO, BARDZO DZIEKUJE (I JA TEZ ):loveu: :Rose: :modla: :bye: - pozdrawiamy Banerki byly zrobione na moja prozbe przez cioteczke Eria z off-topicu....;) . Oby mu pomogly!!!! Quote
Aga_Mazury Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 iwa77 napisał(a):Papusiu no w koncu masz obiecany przeze mnie bannerek. Ale jest jeszcze jedna niespodzianka - kochana ciocia Sabinka zrobiła dla ciebie nastepny bannerek. Teraz bedziesz mogł sie wszedzie pokazywac i mam nadzieje ze bedzie to droga do upragnionego domku. Trzymaj sie malenstwo kochane - bedzie dobrze , zły los musi sie kiedys odmienic. CIOCIU SABINKO PAPUS BARDZO, BARDZO DZIEKUJE (I JA TEZ ):loveu: :Rose: :modla: :bye: - pozdrawiamy iwa, ale żeby banerek przyniósł skutek....musi się odnosić do wątku papusia czyli że klikając na niego otwiera się wątek Papusia...inaczej nic nie daje... zobacz jak ja mam Padusia...jak najedziesz na banerek i klikniesz to wejdziesz odrazu w jego wątek.... Quote
iwa77 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Papus - spij dobrze serduszko. Jutro nowy dzień- nowa nadzieja !:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 iwa77 napisał(a):Papus - spij dobrze serduszko. Jutro nowy dzień- nowa nadzieja !:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Papus z odsylaczem...:loveu: Iwa skopiuj sobie go w podpis...tak bedzie lepiej wygladal... Quote
Aga_Mazury Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):iwa nie ma tak lekko ;) teraz krok drugi, żeby każdy mógł trafić na wątek Papusia klikając w Twój baner :) wejdz znowu w edytuj podpis zaznacz baner (kliknij raz na niego..) kliknij na skasuj jeśli coś tam jest i wklej ten link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39009 wciśnij ok......i wszystko gotowe :) iwa jeszcze raz....zrób coś takiego... wykasuj ten wpisany adres bo strona cała się rozjechała i mod Ci wszystko za chwilę usunie:shake: Quote
iwa77 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Papuśku - mały biedny psiaczku - dzisiaj znowu odwiedziło cie tylu dobrych ludzi. Zebys ty maluszku wiedział jak bardzo cie kochamy i pragniemy dla ciebie tego wymarzonego domku.Staruszenku - przeciez i do ciebie musi sie kiedys usmiechnac los- musimy w to wierzyc.Trzymaj sie maleństwo.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts