Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='-Martyna-']Mateusz , dziekujemy Ci bardzo za zdjecia, sprawiles nam nie lada niespodzianke...

napisalbys jeszcze co nieco , czy Papus byl chetny do spacerku, bo Aga bardzo sie bala go forsowac...i jakie sa Twoje obserwacje na temat Papusia...

ale powiem Wam , ze on ma sliczne futerko...

Papus na poczatku nie chciał wyjsc z budy, wyciągnal go z budy Pan Henio, i wziąłem go na spacer, na poczatku troche nie chciał isc, siadał na śniegu i tak siedzial:shake: ale potem razem z Padusiem(jego kolega z budy) szedl w miare dobrze,a nawet nie raz podbiegał trochę- dzisiaj był jego pierwszy spacer, wiec nie ma co sie dziwic... jak na spacer bo tak dlugim czasie to i tak dobrze. ma apetyt-zjadł pare ciastek ode mnie i szynkę i kiełbaske od cioteczki Agi :evil_lol::evil_lol: To fakt ma bardzo ładną siersc, MUSIMY MU JAK NAJSZYBCIEJ POMÓC

P.S Aga i co z domkiem w Gliwicach ??

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sabina ja mam kontakt z panią olą o takim nazwisku z gliwic a Ty z inną...ale o tym samym nazwisku...jestem w stałym kontakcie z tą panią....ale chyba mail-a napiszę albo dziś wieczorem albo dopiero jutro jak się wyrobię....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
sabina ja mam kontakt z panią olą o takim nazwisku z gliwic a Ty z inną...ale o tym samym nazwisku...jestem w stałym kontakcie z tą panią....ale chyba mail-a napiszę albo dziś wieczorem albo dopiero jutro jak się wyrobię....

Ja mam kontakt z Pania Dagmara...Tak jak pisalas, to moga byc siostry, bo w e-mailu Pani Dagmara wspomniala ze chce zaadoptowac Papusia z siostra...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Właśnie nie wiem...pani Ola narazie nie odpisała...może zaloguje się na dogo...i sama napisze :) czekamy niecierpliwie...

no to czekamy...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Jacie.........a do Skarba naszego nikt nie zajrzał......:placz:

Papuś jutro postaram się choć wcisnąć w Ciebie trochę rosołu z kurczakiem...

Ja zglądam, dzisiaj tez zajrzałem, siedział bidulek w budzie i patrzył się na mnie... tym wzrokiem biednym !! :placz::placz:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
byłes u mojego Padusia?...

Byłem, pomiziałem go, dałem ciasteczko, chwilę porozmawiałem :) Powiedziałem mu, że juz jutro przyjdzie cioteczka Aga :) i wezmie Cie na spacer ! :)

Posted

matusz5 napisał(a):
Byłem, pomiziałem go, dałem ciasteczko, chwilę porozmawiałem :) Powiedziałem mu, że juz jutro przyjdzie cioteczka Aga :) i wezmie Cie na spacer ! :)

nie rozszarpał siatki? ;)

Tak sobie piszemy bo to kolega Papusia z klatki...tak zresztą poznałam Papusia...idąc do mojego Padusia przeniesionego z innej klatki...

no niestety p. Ola nie odzywa się w sparwie Papusia...nie wiem czy zrezygnowała czy może coś tam wstrzymało na chwilę adopcję...

nie pozostaje nam nic innego jak czekać...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
nie rozszarpał siatki? ;)

Tak sobie piszemy bo to kolega Papusia z klatki...tak zresztą poznałam Papusia...idąc do mojego Padusia przeniesionego z innej klatki...

no niestety p. Ola nie odzywa się w sparwie Papusia...nie wiem czy zrezygnowała czy może coś tam wstrzymało na chwilę adopcję...

nie pozostaje nam nic innego jak czekać...

szarpał ale mu sie nie udało :D za mało siły chłopak ma !! :evil_lol::evil_lol: ale jutro pewnie da ci popalić, coraz lepszą kondycje bedziesz miała dzieki niemu :D

CZekamy, czekamy ! :)

Porób ładne zdjęcia i film nakreć z przekazania Foxi :) Chociaż bede mógl sobie popatrzec i pooglądac :)

Posted

matusz5 napisał(a):
szarpał ale mu sie nie udało :D za mało siły chłopak ma !! :evil_lol::evil_lol: ale jutro pewnie da ci popalić, coraz lepszą kondycje bedziesz miała dzieki niemu :D

CZekamy, czekamy ! :)

Porób ładne zdjęcia i film nakreć z przekazania Foxi :) Chociaż bede mógl sobie popatrzec i pooglądac :)

Dziś mam zakwasy od noszenia wczorajszego...Malusiego...to jak jeszcze mi jutro Paduś dołoży to .....będzie po Adze_Mazury ;)

nie wiem czy będę przy przekazaniu foksi...jak się załapię...to będę...ale jak będę akurat na spacerze z psami to trudno...
never może swoim aparatem nakręcić film? bo ja to mam malutko pamięci...ale może kto wie...co jutro będzie :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Dziś mam zakwasy od noszenia wczorajszego...Malusiego...to jak jeszcze mi jutro Paduś dołoży to .....będzie po Adze_Mazury ;)

nie wiem czy będę przy przekazaniu foksi...jak się załapię...to będę...ale jak będę akurat na spacerze z psami to trudno...
never może swoim aparatem nakręcić film? bo ja to mam malutko pamięci...ale może kto wie...co jutro będzie :)

na watku Foxi, dsd9 napisał, że bedą między 10 a 11

Posted

Papuś nie chciał jeśc rosołku :(...schował się do budy i już....miskę wstawiliśmy do budy i tez nic...

mam nadzieję, że powodem jest...mój antytalent kulinarny a nie...jakaś inna przyczyna

Posted

papusiu , papusiu ciocia AGA gotuje rosołek a ty nie jesz:crazyeye:

Aga czy sa jakiekolwiek szanse aby dziadusia przebadać ?
Czy masz może informacje jak długo własciwie jest on w schronie ?
Ten brak apetytu niepokoi - czy jest chory albo nie daj Boże poddał sie juz !
Jak można mu jeszcze pomóc - jego wiek i częsciowa ślepota nie może być wyrokiem !

Ps czy kasa dotarła ?