Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ale Papus mialby fajnego kumpla...:siara: :siara: :siara:

Kasanowa ma ... 3 kumpli w niedużym blokowym mieszkaniu!!! Uff i Kasanowa tez nie widzi i jest noszony na raczkach z 3 piętra.... jednak o pepusiu pamietam,,,,, bardzo ....och!

Posted

AgaG napisał(a):
Kasanowa ma ... 3 kumpli w niedużym blokowym mieszkaniu!!! Uff i Kasanowa tez nie widzi i jest noszony na raczkach z 3 piętra.... jednak o pepusiu pamietam,,,,, bardzo ....och!

Wiem, wiem Aga. To byl tylko zart:evil_lol: . Pisalas juz wczesniej ze masz 4 psiaki;) ..jestes wspaniala!

Posted

Jak brałam dziś na spacer PAdusia to Papuś wyglądał z budy...przyglądałam mu się...wygląda jakby płakał :( takie ma ślady po łezkach albo ropie ...

jedno oko ma zaćmę potężną to napewno...może drugie jest w lepszej kondycji...

dostałam jednego maila z zapytaniem o Papusia...z Wawy z bloku...odpisałam Pani, że tak naprawdę ja nawet nie wiem czy papuś zachowuje czystość....ale to akurat pewnie moglibyśmy sprawdzić zabierając go na jakiś czas do budynku skoro Bzunia poszła do adopcji...tylko, że Bzunia wraca...ale ja już sama nie wiem gdzie ona wróci..ale pewnie do klatki...jakiejś...zaczynam się załamywać...

zapytałam tez Pani czy jej sunia jest wysterylizowana bo Papuś nie jest ...i raczej już nie może być...

Pani już (albo narazie) nie odpisała...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Jak brałam dziś na spacer PAdusia to Papuś wyglądał z budy...przyglądałam mu się...wygląda jakby płakał :( takie ma ślady po łezkach albo ropie ...

jedno oko ma zaćmę potężną to napewno...może drugie jest w lepszej kondycji...

dostałam jednego maila z zapytaniem o Papusia...z Wawy z bloku...odpisałam Pani, że tak naprawdę ja nawet nie wiem czy papuś zachowuje czystość....ale to akurat pewnie moglibyśmy sprawdzić zabierając go na jakiś czas do budynku skoro Bzunia poszła do adopcji...tylko, że Bzunia wraca...ale ja już sama nie wiem gdzie ona wróci..ale pewnie do klatki...jakiejś...zaczynam się załamywać...

zapytałam tez Pani czy jej sunia jest wysterylizowana bo Papuś nie jest ...i raczej już nie może być...

Pani już (albo narazie) nie odpisała...

Aga,
A skad ona sie dowiedziala o Papusiu? Powiedziala?

Posted

Chcialam jeszcze wstawic Papusia na Alegratka, ale zeby umiescic ogloszenie to musze zrobic to (cytuje):

"Nieograniczone zamieszczanie przez 12 miesięcy:

Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk AKTYWUJ opcje 12 miesięcy

Usługa dostępna tylko dla użytkowników telefonów komórkowych polskich sieci! (Era, Idea, Plus, Heyah, Sami Swoi, Pop)"

Niestety, ja mieszkam za granica i nie moge wyslac SMSa:shake: . Ale jesli znajdzie sie jakas dobra cioteczka, wysle tego SMSa za mnie i poda mi kod na PM, to wstawie Papusia na Alegratka. Bede tez mogla tam wklejac inne bidy jak bedzie taka potrzeba....Czy ktos pomoze?????:modla: :modla: :modla:

Posted

Jesli chodzi o te pytania zwiazane z czystością, to naprawdę psy niewidome nie są pod tym względem "gorsze" niż widzące. mój kasnowa od razu załatwiał się tylko na dworzu. a jak nawet tak nie jestod początku, to wystarczy kilka dni, by zwierzak sobie przypomniał...
Pepusiu myślę o Tobie wciąż...

Posted

Sabina02 napisał(a):

Niestety, ja mieszkam za granica i nie moge wyslac SMSa:shake: . Ale jesli znajdzie sie jakas dobra cioteczka, wysle tego SMSa za mnie i poda mi kod na PM, to wstawie Papusia na Alegratka. Bede tez mogla tam wklejac inne bidy jak bedzie taka potrzeba....Czy ktos pomoze?????:modla: :modla: :modla:

moge wyslac ...

Posted

-Martyna- napisał(a):
moge wyslac ...

Bylabym Ci bardzo wdzieczna...Papus tez. :loveu: :loveu: :loveu:

Obiecuje ze Alegratke bede tylko uzywac dla psich bidulek:lol: ...Mieszkam za oceanem, wiec i tak na moje prywatne rzeczy to raczej by sie Alegratka nie przydala...Dla siebie to uzywam ebay.com :lol:.