Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Dzisiaj jest już lepiej, ale rokowania nadal ostrożne. Haska rzucała nim jak szmatą, Juniorek ma poobijaną wątrobę, oraz inne narządy wewnętrzne. W miejscach gdzie były zęby powbijane utworzyły się mu ropnie, które zostały oczyszczone, dzisiaj jedzie na Powstańców śląskich, gdzie będzie wpuszczany w jakąś kabinę ozonującą, która ma pozabijać bakterie w ranach.
Tak, wyglądał tego feralnego dnia:

Edited by paula82
Posted

Juniorek jest w dobrych rękach p. Jola robi wszystko co można. Trzeba mieć nadzieję, że Junior jest na tyle silny, że wyjdzie z tego, ale jak wiemy leczenie jest bardzo kosztowne, a p. Joli szczególnie teraz jest bardzo ciężko. Dom p. Joli wygląda jak szpital dla zwierząt:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-ma%C5%82y-domek-wype%C5%82niony-mi%C5%82o%C5%9Bci%C4%85-po-dach/page231
W tej chwili najbardziej potrzebna jest pomoc finansowa, koszty o wiele przerastają możliwości przytuliska, a w lecznicach wciąż długi, wciąż "dochodzą" nowe, chore psy, które potrzebują natychmiastowej pomocy. Jeśli ktoś nie może pomóc finansowo, może robić ogłoszenia, może zrobić bazarek, może po prostu z nami być na wątkach. Każda pomoc na wagę złota.

Posted

Jeśli jedzie do Kliniki na Bemowie, to napewno dobrze się nim zajmą, chociaż ceny niestety dobijające. Finanswo niestety nie jestem w stanie pomóc, sama mam problemy z kotem, prawopodobnie dziś też będzie w maszynie ozonującej, ale nad nim wisi groźba amputacji łapy.. :-(
Trzymam kciuki za Juniorka, oby się wszystko szybko wygoiło! ;)

• 2 weeks later...
Posted

Juniorek ma się lepiej. Proszę kciuki trzymać bo odezwała się pewna pani, która jest nim zainteresowana, ma przyjechać go zobaczyć, a być może za jakieś dwa tyg. jak będzie już gotowy pojedzie do DS? Mam nadzieję, że skradnie serducho. :D

Posted

i nic z tego :( niestety Juniorek nie jest podobny do .... czy to ważne, aby był klonem innego psa, którego już nie ma?! Co za ludzie, przyjechali z Bytomia, aby go zobaczyć i się rozczarowali :roll: Szukamy dalej. Kiedy wyzdrowieje, sierść odrośnie i znów będzie pięknym psiakiem musi znaleźć się dom dla niego, taki najlepszy.