mimiś Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 potrzebny transport dla suni ze znajdek: "czy ktoś może pomóc przewieźć tą małą sznaucerkę od P Joli - z Marek do figu - w czwartek do godziny 22 na Tamkę (śródmieście) albo w piątek do godziny 10 do południa do Izabelina - mała może przyjechać do mnie, tylko ten kawałek trzeba ją podwieźć - proszę zwrócę koszty paliwa" Quote
Aleksa. Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='paulaa.']co taka cisza u Juniorka ???[/QUOTE] mam zamiar własnie się zabrać za szykowanie rzeczy na bazarek. jeśli ktoś miałby coś do przekazania na bazarek, to chętnie przyjmiemy ;) Quote
paulaa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 super, im więcej bazarków tym szybciej zbierze się pieniążki na operacje. :smile: Quote
ovathena Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/223394-50-fant%C3%B3w-lakiery-ciuchy%28rozmiary-36-50%29-bi%C5%BCuteria-kosmetyki.Dla-Juniora-i-Oskara Link do mojego bazarku :) Quote
ovathena Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Dlaczego tu tak cicho? Co słychać u Juniorka? Quote
Aleksa. Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='ovathena']Dlaczego tu tak cicho? Co słychać u Juniorka?[/QUOTE] U Juniorka wszystko oki :) byłam dzisiaj u niego.;) w miejscu w którym przebywa widać że czuję się dobrze.;) czuję się jak u siebie już.:) moją mame widział drugi raz dopiero i prawie jako obca osoba dla niego była-zaczął szczekać na mame.;) ale ogólnie pocieszny strasznie, pychol uśmiechnięty.;) jeśli chcecie to jakieś fotki mam ! :) dzięki, że ktoś się nim interesuje.:) oczywiście wciąż operacji nie miał, ale pysio szczęśliwy.;) Quote
Aleksa. Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 dobra mam.;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zaraz dalej Quote
Aleksa. Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Juniorek mój. :loveu: A co to za nowe piękności obok niego ? :cool3: Quote
Aleksa. Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Uploaded with ImageShack.us więcej nie mam.;) Quote
Aleksa. Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='paulaa.']Juniorek mój. :loveu: A co to za nowe piękności obok niego ? :cool3:[/QUOTE] ta piękności to Pipi (chyba) mała coś a'la jamniczek-włos ma śliski,mięciutki.;) strasznie ładna-co zdjęcia tego nie oddają..:( waży 2,5 kg wiek ok. 5 mc.;) gdy miałam jechac do domu wzięłam ja na ręce ta się we mnie wtuliła i nie chciała mnie pucić-pazurki we mnie wbijała żeby tylko jej nie zostawić..:(:(:(:(:( i jest strasznie ruchliwa, zdjęcie bardzo trudno zrobić Quote
motyleqq Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']ta piękności to Pipi (chyba) mała coś a'la jamniczek-włos ma śliski,mięciutki.;) strasznie ładna-co zdjęcia tego nie oddają..:( waży 2,5 kg wiek ok. 5 mc.;) gdy miałam jechac do domu wzięłam ja na ręce ta się we mnie wtuliła i nie chciała mnie pucić-pazurki we mnie wbijała żeby tylko jej nie zostawić..:(:(:(:(:( i jest strasznie ruchliwa, zdjęcie bardzo trudno zrobić[/QUOTE] Benio pojechał do domu, więc teraz Pipi jest moją ulubienicą :D Quote
Aleksa. Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='motyleqq']Benio pojechał do domu, więc teraz Pipi jest moją ulubienicą :D[/QUOTE] moją też i Bill, który po mnie skakał i wyjadał smaki :D Quote
swan2407 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/823/p1130502p.jpg/ Jaki uśmiech. :loveu: Jego koleżanka też cudna. Nie rozumiem jak można porzucić żywe stworzenie. Quote
ewes Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 śliczny z niego psiak, dziwię się, że jeszcze domu nie ma :shake: Quote
motyleqq Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='ewes']śliczny z niego psiak, dziwię się, że jeszcze domu nie ma :shake:[/QUOTE] nie wiem, czy on w ogóle jest ogłaszany, więc... Quote
ewes Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 właśnie miałam o to pytać. ogłaszacie go czy czekacie na operacje? Bo jakby była potrzebna pomoc z ogłoszeniami - piszcie, chętnie pomogę :) ostatnio jestem uzależniona od robienia ogłoszeń :D Quote
bric-a-brac Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Junior miał wcześniej ogłoszenia, ale póki co bez odzewu. Warto zrobić ogłoszenia, czasem znajdują się jakimś cudem domy gotowe przyjąć psiaka i podjąć się leczenia. Quote
motyleqq Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='ewes']właśnie miałam o to pytać. ogłaszacie go czy czekacie na operacje? Bo jakby była potrzebna pomoc z ogłoszeniami - piszcie, chętnie pomogę :) ostatnio jestem uzależniona od robienia ogłoszeń :D[/QUOTE] niech Ola napisze czy on jest ogłaszany, bo ja nawet nie wiem Quote
Recommended Posts