paulaa. Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']tak, co roku jakieś pieski (przedstawiciele znajdek ) jadą.;) zazwyczaj dwa lub trzy.;) zależy od miejsca w samochodzie :) ale nie wiem czy akurat Junior będzie jechał .:D[/QUOTE] Nawet jakbym namówiła tate na transport ? :smile: Quote
Aleksa. Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='paulaa.']Nawet jakbym namówiła tate na transport ? :smile:[/QUOTE] biedny ten Twój tata, podziwiam go.:):) wiesz kiedyś Pani Jola mówiła że bierze tylko 2-3, bo to jednak stres też.;) Tam głośno jest, dużo ludzi.;) a musi być wystarczająco osób żeby było kim się zająć psem.;) Wszystko zależy od Pani Joli.;) a wybierasz się pomóc ? :) Quote
paulaa. Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']biedny ten Twój tata, podziwiam go.:):) wiesz kiedyś Pani Jola mówiła że bierze tylko 2-3, bo to jednak stres też.;) Tam głośno jest, dużo ludzi.;) a musi być wystarczająco osób żeby było kim się zająć psem.;) Wszystko zależy od Pani Joli.;) a wybierasz się pomóc ? :)[/QUOTE] Jeśli byłabym potrzebna, to chętnie. ;) I tak pewnie będe tam ze Scoobym, jeśli nie z żadnym z psów z przytuliska, albo azylu. Quote
Aleksa. Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='paulaa.']Jeśli byłabym potrzebna, to chętnie. ;) I tak pewnie będe tam ze Scoobym, jeśli nie z żadnym z psów z przytuliska, albo azylu.[/QUOTE] wiesz pomoc potrzeba, ale raczej byś bez swojego psa musiala być.:) Quote
paulaa. Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']wiesz pomoc potrzeba, ale raczej byś bez swojego psa musiala być.:)[/QUOTE] Wiem, dwóch raczej bym nie ogarnęła. ;) Quote
ewes Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Co słychać u Juniora? Nadal nikt o chłopaka nie pyta? Quote
UlaFeta Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='ewes']Co słychać u Juniora? Nadal nikt o chłopaka nie pyta?[/QUOTE] Zadnego telefonu nie bylo:-( Quote
Annaa4 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Zapraszam na bazar dla Znajdkowych psiaków :smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227442-Dla-znajdkowych-psiaków-i-psów-z-Gorzyc-filmy-torby-biżuteria-do-08-06-godz-21 Quote
paulaa. Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Widze, że tu jeszcze nie dotarła szczęśliwa wiadomość. Junior już w DS ! :multi::multi::loveu: Trzymam kciuki, żeby to już był ten domek na zawsze Quote
Ewa_88 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Proszę o szczegóły! Koniecznie! Wchodzę tutaj i taka wiadomość, normalnie szczęście :) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='Ewa_88']Proszę o szczegóły! Koniecznie! Wchodzę tutaj i taka wiadomość, normalnie szczęście :) zacytuje z innego wątku info z wczoraj : dzisiaj Junior zamieszkał na Bemowie Juniorek ze swoim panem Napisze jeszcze,ze nowy Pan Juniora byl przygotowany na maxa.Szelki,smycz, zareloko,poslanie,.Wszystko nowka sztuka.I jeszcze smaczki i zabawki i lek na odrobaczenie.:loveu:Kocham takie domki. tyle wiemy ale lepiej trzymajmy kciuki ! :) Quote
Ewa_88 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Cudownie! Mam nadzieję, że już tak zostanie :) Nowy właściciel - cudowny człowiek :) Quote
paula82 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mamy kolejny happy end :D Oby takich nowin wiecej. :D Quote
Ewa_88 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 paula82 napisał(a):Mamy kolejny happy end :D Oby takich nowin wiecej. :D Junior to wspaniały psiak i zasługuje na dom i kochającą rodzinę. Więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkiego najlepszego nowej rodzinie :) Mam też nadzieję, że od czasu do czasu pojawi się jakaś informacja co tam u Juniorka :) Quote
Kejciu Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Proponuję zmianę tytułu wątku no i powodzenia w nowym domku!!!!! :):):) Quote
Aleksa. Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 dobra trochę odczekaliśmy, więc zmienię. :) Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 nie zawsze :evil_lol: ale niech w tym przypadku tak będzie.:D Quote
UlaFeta Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 UlaFeta napisał(a):Olu,brak wiesci,to dobre wiesci.:multi: Ze zacytuje sama siebie Jemu tam wlos z glowy nie spadnie:lol: Quote
Ewa_88 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Lubię wracać na ten wątek i w kółko czytam jak to Juniorkowi się poszczęściło :) Daje to nadzieję, że inne psiaki znajdą cudowne domy. Quote
Junior22 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Witajcie :D Jestem właścicielem Juniorka ;) to ja ten chłopak trzymający go na kolanach , z Bemowa:) Juniorek ma się baardzo dobrze, jest wydaje mi się szczęśliwym psiakiem , sypia razem ze mną lub w posłaniu obok . Mieszkamy teraz w moim domu rodzinnym w Łańcucie , ma ogródek w którym biega oraz od czasu do czasu jeździmy na wielką działkę gdzie się często lubi wytarzać w jakimś gnoju i wybiega się po czym pada spac albo inna opcja - spacer w pola :D Juniorek ma starszą towarzyszkę , która mieszka u nas w domu już dłużej ma lat 10 , mały terierek - Mopcia. Razem są szczęśliwi i chyba im dobrze. O i zapomniałem dodać , że co jakiś czas jeździmy do fryzjera :D to tak apropo czyjejś z Waszych wypowiedzi "Jemu tam włos z głowy nie spadnie" ;) Pozdrawiam ! Quote
Recommended Posts