Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']tak, co roku jakieś pieski (przedstawiciele znajdek ) jadą.;) zazwyczaj dwa lub trzy.;) zależy od miejsca w samochodzie :) ale nie wiem czy akurat Junior będzie jechał .:D[/QUOTE]
Nawet jakbym namówiła tate na transport ? :smile:

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='paulaa.']Nawet jakbym namówiła tate na transport ? :smile:[/QUOTE]

biedny ten Twój tata, podziwiam go.:):)

wiesz kiedyś Pani Jola mówiła że bierze tylko 2-3, bo to jednak stres też.;) Tam głośno jest, dużo ludzi.;) a musi być wystarczająco osób żeby było kim się zająć psem.;)

Wszystko zależy od Pani Joli.;) a wybierasz się pomóc ? :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']biedny ten Twój tata, podziwiam go.:):)

wiesz kiedyś Pani Jola mówiła że bierze tylko 2-3, bo to jednak stres też.;) Tam głośno jest, dużo ludzi.;) a musi być wystarczająco osób żeby było kim się zająć psem.;)

Wszystko zależy od Pani Joli.;) a wybierasz się pomóc ? :)[/QUOTE]
Jeśli byłabym potrzebna, to chętnie. ;)
I tak pewnie będe tam ze Scoobym, jeśli nie z żadnym z psów z przytuliska, albo azylu.

Posted

[quote name='paulaa.']Jeśli byłabym potrzebna, to chętnie. ;)
I tak pewnie będe tam ze Scoobym, jeśli nie z żadnym z psów z przytuliska, albo azylu.[/QUOTE]

wiesz pomoc potrzeba, ale raczej byś bez swojego psa musiala być.:)

Posted

[quote name='Ewa_88']Proszę o szczegóły! Koniecznie! Wchodzę tutaj i taka wiadomość, normalnie szczęście :)

zacytuje z innego wątku

info z wczoraj :

dzisiaj Junior zamieszkał na Bemowie

Juniorek ze swoim panem

Napisze jeszcze,ze nowy Pan Juniora byl przygotowany na maxa.Szelki,smycz, zareloko,poslanie,.Wszystko nowka sztuka.I jeszcze smaczki i zabawki i lek na odrobaczenie.:loveu:Kocham takie domki.

tyle wiemy ale lepiej trzymajmy kciuki ! :)

Posted

paula82 napisał(a):
Mamy kolejny happy end :D
Oby takich nowin wiecej. :D

Junior to wspaniały psiak i zasługuje na dom i kochającą rodzinę. Więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkiego najlepszego nowej rodzinie :) Mam też nadzieję, że od czasu do czasu pojawi się jakaś informacja co tam u Juniorka :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
Posted

Witajcie :D Jestem właścicielem Juniorka ;) to ja ten chłopak trzymający go na kolanach , z Bemowa:) Juniorek ma się baardzo dobrze, jest wydaje mi się szczęśliwym psiakiem , sypia razem ze mną lub w posłaniu obok . Mieszkamy teraz w moim domu rodzinnym w Łańcucie , ma ogródek w którym biega oraz od czasu do czasu jeździmy na wielką działkę gdzie się często lubi wytarzać w jakimś gnoju i wybiega się po czym pada spac albo inna opcja - spacer w pola :D Juniorek ma starszą towarzyszkę , która mieszka u nas w domu już dłużej ma lat 10 , mały terierek - Mopcia. Razem są szczęśliwi i chyba im dobrze. O i zapomniałem dodać , że co jakiś czas jeździmy do fryzjera :D to tak apropo czyjejś z Waszych wypowiedzi "Jemu tam włos z głowy nie spadnie" ;) Pozdrawiam !