Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Ola, w ciuchlandach bluzy polarowe są niemal na free ;) Sama kupowałam do pocięcia i docieplenia budy.

o, no właśnie! to jest dobry pomysł

edit:
w ciuchlandach jest wszystko, koce pewnie też :D

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

motyleqq napisał(a):
w Ikei są tanie, niebieskie polarowe kocyki, bodajże po 6zł. myślę też że znalazłyby się dobre dusze na dogo z polarem na zbyciu ;)

własnie kupiłam jeden, ale jest strasznie rozciągliwy (jak ten u Was biały ) trudno się robi, jeden szarpak ten Dory robiłam dwie godziny przez to.:(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
własnie kupiłam jeden, ale jest strasznie rozciągliwy (jak ten u Was biały ) trudno się robi, jeden szarpak ten Dory robiłam dwie godziny przez to.:(

nie znam się na tym, więc nie wiem jaki powinien być ten polar. ale chcieć to móc, a to dobry pomysł na bazarek :)

Posted

Trafiłam po banerku.
Małe cudo :-)
W tej chwili magdyska25 ma otwarty bazarek ogloszeniowy, ma tam taki ruch, że uzbiera chyba na cała operacje Leny bernardynki... Może ktoś potrafi zrobić taki bazarek, to szybko uzbierałoby sie kasę na operacje malucha..?

Posted

motyleqq napisał(a):
czy mam robić ten bazarek? jeśli tak, to Paula musi mi dać foty swoich akcesoriów. może ktoś jeszcze coś ma psiego do oddania?

ja niestety nie mam nawet kiedy zrobić szarpaków..:( teraz robię notatki z biologii.:(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
coś jakość straciło..:( takie kropki.. to przez imageshack ?

Musiałam wyostrzyć mocno, bo było strasznie rozmazane przez kiepskie światło, jak i reszta zdjęć w domu.. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Musiałam wyostrzyć mocno, bo było strasznie rozmazane przez kiepskie światło, jak i reszta zdjęć w domu.. ;)

aaa, no chyba że tak. :)

Posted

Ewa_88 napisał(a):
Jak można pomóc pieskowi? Jakby co proszę o wiadomość, postaram się zrobić coś dla niego :)

hm, potrzebujemy fantów na bazarki żeby uzbierać na operację :)