Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Junior nadal w kołnierzu ma jeszcze strupy i jedna ranka caly cas jest otwierana przez inne psiaki, które "chcą mu pomoc". A domu dla Juniorka ni widu ni słychu. Niestety Junior niczego się nie nauczyl przez tę sytuację, nadal jak tylko wybiegnie z domu, leci od razu pod kojce obszczekiwać i denerwować inne psy. Będziemy zbieraly na materialy, aby odgrodzić kojce od tych psów, ktore są w domu, żeby nie bylo znopwu jakiejś tragedii.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja też a nawet go widziałam przedwczoraj . ;) mały mimo, że go hasiorka pogryzła nie ma sobie tego za nauczke .......:/ wciąż podbiega do psów do kojcy.....

Posted

Witajcie!

dostałam zaproszenie do bazarku ogłoszeniowego. Mogę zakupić dla Juniorka pakiet 60 ogłoszeń - na różnych portalach.
Co Wy na to? Podaję linka do bazarku:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226752-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-r%C3%B3%C5%BCne-pakiety-do-60-og%C5%82osze%C5%84-Zapraszam-do-30-05"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226752-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-r%C3%B3%C5%BCne-pakiety-do-60-og%C5%82osze%C5%84-Zapraszam-do-30-05[/URL]

Czy w razie aprobaty macie jakiś fajny tekst ogłoszeniowy? Taki, w którym będzie dokładnie wszystko opisane ;)
Czekam na info, bo sama decyzji nie podejmę ;)

Posted

[quote name='Ewa_88']Witajcie!

dostałam zaproszenie do bazarku ogłoszeniowego. Mogę zakupić dla Juniorka pakiet 60 ogłoszeń - na różnych portalach.
Co Wy na to? Podaję linka do bazarku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226752-Bazarek-ogłoszeniowy-różne-pakiety-do-60-ogłoszeń-Zapraszam-do-30-05[/URL]

Czy w razie aprobaty macie jakiś fajny tekst ogłoszeniowy? Taki, w którym będzie dokładnie wszystko opisane ;)
Czekam na info, bo sama decyzji nie podejmę ;)[/QUOTE]

ogłoszenia fajny pomysł ;) hmmm, ja tekstu nie umiem napisać :p ale moze ktoś pomoże ?

Posted

Nie musi być jakiś profesjonalny tekst, raczej prosty, podstawowe informacje. Ludzie w ogłoszeniach nie lubią czytać jakiś mega długich tekstów ;) Ten co jest na pierwszej stronie wydaje się być spoko, ale warto dopisać, że to psiak po przejściach. Czy nadal potrzebuje operacji - zebrać wszystko ważne, co pojawiło się w wątku :)

Posted

Warto się zastanowić też nad dodaniem w ogłoszeniu, że w razie czego możliwy jest dowóz psiaka w dowolne miejsce, wtedy będziemy myśleć nad zrzutką na transport, ważne aby znalazł dom, jak jest szansa na dom, to wtedy akcja ze zbieraniem kasy może sprawnie pójść.

Posted

[quote name='Ewa_88']Nie musi być jakiś profesjonalny tekst, raczej prosty, podstawowe informacje. Ludzie w ogłoszeniach nie lubią czytać jakiś mega długich tekstów ;) Ten co jest na pierwszej stronie wydaje się być spoko, ale warto dopisać, że to psiak po przejściach. Czy nadal potrzebuje operacji - zebrać wszystko ważne, co pojawiło się w wątku :)[/QUOTE]

Junior nie potrzebuje operacji,juz mial:lol:Junior juz mial ogloszenia to moze "sciagnij"albo napisz wedlug uznania,zaznaczajac,ze pies dla aktywnych ;)
Jezeli dasz na mazowieckie to pomysl z dowozem moze byc.

Posted

Dlatego pytałam o operację, ponieważ nie wiedziałam czy to aktualne info. Dobra, to podejmuję się napisania testu, a raczej sklejenia czegoś z informacji tutaj i wykupię pakiet 60 ogłoszeń ;)
[quote name='ewes']skoro miał juz operację... to może warto zaktualizować pierwszy post...[/QUOTE]

Posted

Ogłoszenia w ciągu dwóch dni zostaną zamieszczone na 60 portalach. Trzymajcie kciuki, mam nadzieje, że ktoś się zainteresuje Juniorem :) Kontakt oczywiście na panią Jolę podałam :)

Posted

Ogłoszenia zostały zamieszczone na portalach. Linki można zobaczyć na wątku, który podałam wcześniej :)
Dla przypomnienia:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226752-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-r%C3%B3%C5%BCne-pakiety-do-60-og%C5%82osze%C5%84-Zapraszam-do-30-05"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226752-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-r%C3%B3%C5%BCne-pakiety-do-60-og%C5%82osze%C5%84-Zapraszam-do-30-05[/URL]

Posted

[quote name='Ewa_88']Ogłoszenia w ciągu dwóch dni zostaną zamieszczone na 60 portalach. Trzymajcie kciuki, mam nadzieje, że ktoś się zainteresuje Juniorem :) Kontakt oczywiście na panią Jolę podałam :)[/QUOTE]

Dziękujemy:)

Posted

Jeśli Juniorek nie znalazł by DS do czasu Dnia Ziemii, to fajnie jakby go ktoś zabrał na Pola Mokotowskie, ( rozumiem, że Znajdki też biorą tam swoich podopiecznych ? ) z chustką Szukam Domu, na żywo jest dużo bardziej uroczy i a nóż się ktoś zakocha w nim. :smile:

Posted

[quote name='paulaa.']Jeśli Juniorek nie znalazł by DS do czasu Dnia Ziemii, to fajnie jakby go ktoś zabrał na Pola Mokotowskie, ( rozumiem, że Znajdki też biorą tam swoich podopiecznych ? ) z chustką Szukam Domu, na żywo jest dużo bardziej uroczy i a nóż się ktoś zakocha w nim. :smile:[/QUOTE]

tak, co roku jakieś pieski (przedstawiciele znajdek ) jadą.;) zazwyczaj dwa lub trzy.;) zależy od miejsca w samochodzie :) ale nie wiem czy akurat Junior będzie jechał .:D