Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 kika1983 napisał(a):Brzusio wygląda ślicznie,troszkę go wietrzymy bez ubranka bo bardzo zaczęło jej przeszkadzać. Teraz siedzi ze mną przy komp i razem do Was piszemy :) Teki dziś próbowała zachęcić do zabawy Fantę ale ta tylko na nią warknęła i na "fokana" poszła do swojej budki. Psota jak na razie nie zwraca na małą uwagi. Agnieszka Co. Nie dziwię się że u Ciebie pustka bo sunia jest naprawdę przesłodka od razu skradła moje serducho! I mojej mamy też. Pierwszej nocy budziłam się i sprawdzałam co z nią ( jakbym dzidziusia miała ;) A kołderki nie lubi, chętnie się przytula w nocy ale bez kołderki. Gorzej jest ze spacerkami. Na smyczy nie chce w cale chodzić, jak ją postawię tak stoi, także w tej kwestii mamy niepowodzenie. Siusiu i kupka w domku na dywaniku :) Tak, mała jest przefajna. Na początku nawet obroża ją drażniła, drapała się jakby plagę pcheł miała. W domu dowiązywałam jej długą ponad metrową sznurówkę i z tym chodziła po domu. Na zewnątrz na smyczy było tak jak piszesz - stała biedulka skulona i ani myślała się załatwiać. Po sterylce nie chciałam jej dodatkowo męczyć smyczą a poza tym zaczęły się mrozy więc tylko wyskakiwałyśmy na siku i biegiem do domu. Rozumiem, że nie masz możliwości puszczać jej na ogrodzonym terenie? Mam taki pomysł - może dowiązać/dopiąć jej do obroży bardzo długi ale lekki sznurek, linkę tak aby nie krępował jej ruchów a jednocześnie aby była pod kontrolą. Myślę, żeby tej linki nie napinać , nie podnosić do góry tylko niech sobie leży na ziemi i ciągnie się za nią - może nie będzie tak spięta jak na krótkiej smyczy. Quote
kika1983 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jak się trochę ociepli to na pewno będziemy próbować z tą przedłużaną smyczką. Bo u nas też straszne mrozy!!! Nie wiem jak wrzucać tu fotki :( Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Bardzo się cieszę ,że u Tequilki wszystko dobrze:multi:.Wszystkiego nauczy się z czasem.Czekałam na tą wiadomość:loveu:. I nie ukrywam,że czekam na zdjęcia:lol: Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Kika - zdjęcia trzebaa wrzucać przez jakiś hosting zdjęć np imageshack. Jeśli będziesz miała z tym problem to prześlij do mnie na meila [email protected] a ja wkleję je tutaj. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 kika1983 napisał(a):Jak się trochę ociepli to na pewno będziemy próbować z tą przedłużaną smyczką. Bo u nas też straszne mrozy!!! Nie wiem jak wrzucać tu fotki :( Klikasz "odpowiedz na ten temat" i u góry klikasz na trzecią ikonkę od prawej(taki obrazek z drzewkiem) i tam wklejasz link bezpośredni skopiowany z hostingu. Klikasz o.k i gotowe. W opcji zaawansowanej to jest 6 ikonka od prawej.Powodzenia:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Kika bardzo miło się czyta, jak byś dalej miała problem wstawić zdjęcia, to napisz mi pw, pomogę;) Bardzo proszę też o fotki nowych siostrzyczek Tequilki:loveu: Super, że śpi w łóżku!! Ja sobie nie wyobrażam nie spać z moimi psiakami:loveu: U mnie Wiki też na początku spała na kołdrze, ale po kilku dniach weszła już pod, więc to się może zmienić, do tej pory nie miała okazji spać w łóżku, więc pewnie jej za ciepło;) Ze smyczką będzie trochę roboty, czego nie ułatwia pogoda, ale dziewczyny dobrze radzą:) będzie dobrze! :) Może kup sobie maty na początek, żeby Ci dywaniku nie zalała? Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Super, że mała jest w fajnym domku!!!! Głaski przesyłamy:) Quote
monia&nero Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Cieszę się, że pierwsze wieści z nowego domku dobre i tak jak Ramki czekam na kolejne i nieśmiało też na fotki czekam :) Głaski dla Teqilki Quote
kika1983 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Witamy Wszystkich :) U Teki wszystko ok! Staram się wrzucić fotki... " class="ipsImage" alt=""> Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Potrzebujesz pomocy? :) Wrzuć je na jakiś portal, ja korzystam z photobucket.com. wrzucam tam zdjęcie, daje zmniejszenie do rozmiaru 640x460, następnie wstawiam ostatni 4 link w okienko wstawiania zdjęcia na dogo, ale bez tego [img] i tyle :) Quote
kika1983 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 UDAŁO SIĘ !!!!!! JUPI :) To jest Psota. Pięknotki :) Fanta i Psota Zabawy... Zabawa w chowanego ;) Quote
kika1983 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Tekisia ma już zdjęte szwy i ma się dobrze. Spacerki coraz lepiej nam wychodzą. Taki jest okropnym Łakomczuchem :) Pozdrawiamy :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Śliczne zdjęcia:loveu::loveu: Twoje sunie też ślicznotki, pasują do siebie w 3;) Cieszę, się, że szwy zdjęte, spacerki ogarniacie, super wieści:) Z praktycznych rad - w jednym poście można dawać 5 zdjęć;) Mam nadzieję, że często będziemy mogli liczyć na jakieś zdjęcie:multi: Quote
kika1983 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nie wiedziałam o tych 5 zdjęciach.... A czemu tylko tyle ??? Teraz już umiem to na pewno będziemy wrzucać :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Tego już nie wiem, takie zasady, że do jednego postu dajemy 5, ale można dać kilka postów;) Bardzo się cieszę :) A jak się dziewczyny dogadują? :) Quote
kika1983 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ok. Dzięki za info :) Można powiedzieć,że dziewczyny nijak się dogadują... każda chodzi swoimi drogami :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 U mnie na początku tak było, teraz czasami nawet się w 3 bawią:) To czekam na opowieści z życia Teki i na foteczki stadka ;) Quote
mshume Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Cieszę sie bardzo, że wszystko OK. :)kika1983 napisał(a):Tekisia ma już zdjęte szwy i ma się dobrze. Spacerki coraz lepiej nam wychodzą. Taki jest okropnym Łakomczuchem :) Pozdrawiamy :) Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Super, że wszystko ok. Fotki superaśne! Quote
Agnieszka Co. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kika wiele radości mi zrobiłaś tymi fotkami i superwieściami :) Psota i Fanta podobne trochę do mojej Lusi. Widzę, że wszystkie dziewczyny w diamentach ;) Fajnie zobaczeć Teki po kilku dniach przerwy. Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 http://images43.fotosik.pl/1354/fcbc0999088d629dgen.jpg Jak slicznie :loveu: Quote
Recommended Posts