mshume Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Pańcia jest na dogomanii, tu znalazła małą, więc będziemy ją tu widywać :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Super:multi::multi: czekamy na nową Pancię :loveu: i odstępujemy jej wątek na zdjęcia małej Księżniczki:loveu::loveu: Quote
mshume Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Teqilka zjadła kolację, wzięła lek i poszła już lulu ;) Na razie z rezydentkami obojetność :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Bardzo miłe wieści :) W takim razie z niecierpliwością czekamy na nową Pancię :) Aha, a ona zostaje Tequilka?;) Quote
mshume Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Myślę,że tak :) Reaguje ładnie na to imię. Quote
zozolina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zozolinko, nie, nie trafiła do Kotek. Kotek ma grzywka;) gapa ze mni....:roll:....prosze wybaczyc...:evil_lol::roll: Quote
Lili8522 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [SIZE="5"]Piękne kolczyki i bransoletka ręcznie robione! Drewniane, z masy perłowej i wiele wiele innych! ZAPRASZAM! http://www.dogomania.pl/threads/222034-Cudne-kolczyki!-Bransoletka-modułowa!-Do-wyboru-do-koloru-)-do-06.02 Quote
Agnieszka Co. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Tequilka była zwana też w skrócie Teki lub Tiku i też na te zdrobnienia ładnie reagowała. Cieszę się, że malutka już u siebie i oczywiście z niecierpliwością czekam na relacje z nowego domu. Na pewno osłodzą one pustkę, którą po sobie zostawiła - mam co prawda 2 psiaki ale teraz to jakby ich nie było - gdy Tequilka była z nami chodziła wszędzie za mną a moje zazdrośniki musiały przypilnować czy się za bardzo nie integruję i czy aby cos ich nie ominie. Powodzenia malutka :) Quote
Syla Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wszystkiego najlepszego Tequilko, w nowym domku :loveu: Quote
paniMysza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zozolinko, nie, nie trafiła do Kotek. Kotek ma grzywka;) przepraszam, ze nie o tekilce w jej temacie, ale zaciekawił mnie nowy grzywek we wrocławiu:) cóz to za chłopak/dziewczynka?:) Quote
KOTEK1988 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Gapa to ze mnie bo o grzywku pisałam przecież do mshume pw, a wydawało mi się że na wątku:)I dlatego też wycofałam się jako kandydat na ds. Chłopczyk w metryce ma Alex, ale my wołamy Fazi-jakoś bardziej nam pasuje. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Kotek masz grzywka po likwidacji tej hodowli pod Wro? Tam pisałaś na wątku o ile dobrze pamiętam;) Ciekawe jak tam Tequilka;) Quote
KOTEK1988 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dzwoniłam do eko strazy mieli dać znać jakby jeszcze jakiś psiak szukał domu, miałam odłożonych troche pieniędzy-za mało żeby psa kupić więc pomyślałam,ze zwrócę za kastracje i będzie na doleczenie psiaka-ale zadzwoniła znajoma z forum miau że w jednej z hodowli mają do sprzedania taniej pieski z metryką bo im się kilka zasiedziało-mi od poc zątku pasowało wziąść psa w lutym, bo mam dużo wolnego czasu i mogę mu go poświęcić.No i tak trafił do mnie Fazi:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Aha, no to super :) załóż galerię Faziemu;) Quote
paniMysza Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 KOTEK1988 napisał(a):Dzwoniłam do eko strazy mieli dać znać jakby jeszcze jakiś psiak szukał domu, miałam odłożonych troche pieniędzy-za mało żeby psa kupić więc pomyślałam,ze zwrócę za kastracje i będzie na doleczenie psiaka-ale zadzwoniła znajoma z forum miau że w jednej z hodowli mają do sprzedania taniej pieski z metryką bo im się kilka zasiedziało-mi od poc zątku pasowało wziąść psa w lutym, bo mam dużo wolnego czasu i mogę mu go poświęcić.No i tak trafił do mnie Fazi:) wpadnij do frani i lolki na watek i wstaw fotke faziego;) Quote
kika1983 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witam wszystkich serdecznie :) Teki ma się dobrze. Raczej już się zadomowiła w naszym domku :) Chodzi za mną krok w krok. Dostałam już nawet pierwsze nieśmiałe buziaczki :D Dziś jak wróciłam z pracy radośnie mnie przywitała i szczekała razem z moimi dwoma wariatkami ;) Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ogromnie dziękuję za wieści :) bardzo na nie czekałam, ale nie chciałam ponaglać ;) Cieszę się, że malutka się szybko zaaklimatyzowała i zazdroszczę buziaczków. Jak jej relacje z pozostałymi suniami? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Witamy Kika:multi::multi: Super, że mała się zadomawia:loveu::loveu: Mam nadzieję, że teraz przejmiesz wątek i będziesz nam pisać co u małej:loveu: Jak tam brzusio? Quote
mshume Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 To już teraz będą wiadomości z pierwszej ręki :) Sunia śpi w łóżku, tylko podobno nie lubi pod kołdrą ;) Szew pięknie wygląda.kika1983 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie :) Teki ma się dobrze. Raczej już się zadomowiła w naszym domku :) Chodzi za mną krok w krok. Dostałam już nawet pierwsze nieśmiałe buziaczki :D Dziś jak wróciłam z pracy radośnie mnie przywitała i szczekała razem z moimi dwoma wariatkami ;) Quote
kika1983 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Brzusio wygląda ślicznie,troszkę go wietrzymy bez ubranka bo bardzo zaczęło jej przeszkadzać. Teraz siedzi ze mną przy komp i razem do Was piszemy :) Teki dziś próbowała zachęcić do zabawy Fantę ale ta tylko na nią warknęła i na "fokana" poszła do swojej budki. Psota jak na razie nie zwraca na małą uwagi. Agnieszka Co. Nie dziwię się że u Ciebie pustka bo sunia jest naprawdę przesłodka od razu skradła moje serducho! I mojej mamy też. Pierwszej nocy budziłam się i sprawdzałam co z nią ( jakbym dzidziusia miała ;) A kołderki nie lubi, chętnie się przytula w nocy ale bez kołderki. Gorzej jest ze spacerkami. Na smyczy nie chce w cale chodzić, jak ją postawię tak stoi, także w tej kwestii mamy niepowodzenie. Siusiu i kupka w domku na dywaniku :) Quote
Agnieszka Co. Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 mshume napisał(a):To już teraz będą wiadomości z pierwszej ręki :) Sunia śpi w łóżku, tylko podobno nie lubi pod kołdrą ;) Szew pięknie wygląda. Ja też myślałam, że jak moja Lusi pakuje się sama w kocyk, to Teki też będzie, ale ona zawsze układała się na kocykach, wcześniej dokładnie je skopując :) Quote
Recommended Posts