Morgan:-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mój przyszły ludziu :loveu: - ja tu czekam na ciebie i skaczę co jakiś czas w górę, żebyś mnie mógł lepiej zobaczyć :lol: Quote
terra Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Umieściłam kolinkę w tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3193631#post3193631 Quote
ania14p Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Coś się ten domek ociąga, a przecież taka Dama, będzie prawdziwą ozdobą salonów! Quote
Viris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Wplacilam do schronu kase na jej sterylizacje, oby znalazla szybciutko nowy, wymarzony domcio:loveu: Quote
jotpeg Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 mulinka napisał(a):sunia prześliczna :loveu: tylko jeszcze nie wszyscy ja widzieli no to hop na pierwszą stronę !!! nic dodac, nic ujac! Quote
nobody29 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Postanowilam odmienic los Suni. Zabieram Ja do domu. :multi: Quote
nobody29 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witam, to jeszcze raz ja. Otoz prosze wszystkich dobrych ludzi ktorzy szukaja domu dla Suni o zaprzestanie tych dzialan, poniewaz pokochalam Ja i pragne dac Jej spokojny dom i milosc. Mam nadzieje ze bedzie sie czula ze mna dobrze i takze mnie pokocha. Przegladalam rozne ogloszenia odnosnie adopcji pieskow i kazde wywolywalo u mnie smutek zamyslenie a nawet lezke w oku. Musze powiedziec ze na wlasna reke szukam rowniez domku dla kilku innych pieskow. Jednak sunia ktorej zdjecia sa wyzej sprawila ze przez kilka dni nie bylam soba. Myslalam o Niej czesto jak o najblizszym przyjacielu ktory jest smutny i potrzebuje mojej pomocy. Nie moge juz dluzej czekac, po prostu. Jestem z Warszawy, mieszkam na bielanach ktore nazywane sa zielonymi plucami wielkiej warszawskiej metropolii. Jest tu duzo parkow, zieleni i las bielanski. Z pewnoscia jestem osoba aktywna fizycznie- kocham sport, studiuje na AWFie wiec zapewnie pieskowi duzo ruchu i zabawy na swiezym powietrzu. Nie bedzie czula sie osamotniona gdzy od 6 lat zyjemy w zgodzie z Sarka- sunia ktora przypomina wygladam border collie i jest chodzaca oaza. Mam nadzieje ze panie szybko dojda do porozumienia. Sara potrzebuje przyjaciolki :) Jedyny problem ktory stoi przede mna i sunia z mielca to odleglosc miedzy nami. Niestety nie moge po nia pojechac do Mielca bo zdaje sobie sprawe ze podroz pociagiem bylaby dla Niej bardzo stresujaca a stresu chce Jej jak najbardziej zaoszczedzic. Zatem prosze dobrych ludzi ktorzy przychodza na strone dogomanii i maja pieski w sercu o to by Ktos Ja do mnie przywiozl jak najszybciej. Chce zeby mogla zasnac w spokoju i ciszy na kanapie. Chce zeby miala pelna miske wartosciowego jedzenia, gdyz na to zasluguje. Chce juz Ja przytulic. Pozdrawiam Was drogie dogomaniaczki i czekam na posty. Quote
Morgan:-) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czy ktoś ma kontakt do Uli18?? Proszę o podanie na PW NA SUŃKĘ CZEKA DOMEK!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Morgan, juz jestem...niestety troche zaniemoglam, w srode bylam na pogrzebie kolegi z pracy i tak mnie przewialo, ze od wczoraj mnie lamie po kosciach. Nobody, mysle, ze powinnas zaprosic ktoras z doswiadczonych, zapsionych, warszawskich dogomaniaczek na kawe i pogadac, jak przyzwyczaic sunie rezydentke do nowoprzybylej? Mielec jest 300 km od Wawy, to spory kawalek. Lepiej byloby uniknac wszelkich nieporozumien miedzy suniami. Moze Doddy albo inna ciotka z Warszawy, ktora ma kilka psiakow, by Cie odwiedzila? TZ Malgosi z Tarnobrzega co poniedzialek switem jezdzi do Warszawy, na pewno wzialby sunie ze soba. Quote
Morgan:-) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Spotkanie z Doddy byłoby bardzo sensowne - ona się zna na psach jak mało kto i mogłaby określić charakter suńki rezydentki. Pozatym w razie jakichś wątpliwości na pewno pomoże. Quote
terra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Trzymam kciuki, żeby wszystko sie udało! Quote
ania14p Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Doddy sobie ze wszystkim poradzi, bardzo, bardzo :thumbs: :thumbs: :thumbs: , niech się tej eleganckiej panience uda! Quote
Ulka18 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Napisalam pw do Doddy. Mam nadzieje, ze znajdzie dla nas 10 minut, zeby doradzic jak sie zabrac do tej adopcji. Zeby sunie sie zgodzily. To najwazniejsze. Quote
nobody29 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 To znowu ja:) Postanowilam od razu zadzwonic do Doddy ( kobieta ktora jak nikt zna sie na psychice psow) i uzgodnic z Nia plan dzialania:) Otoz drodzy uzytkownicy dogomanii mam dla Was dobre wiesci. Doddy zgodzila mi sie pomoc za co bardzo Jej dziekuje i ... umowilysmy sie na spotkanie w przyszly poniedzialek. Doddy stwierdzila ze do akcji dobrego zapoznania ze soba mojej rezydentki Sary i suni z Mielca potrzebna jest obecnosc obu suniek. Zapewnila ze udzieli mi kilku waznych rad odnosnie poprawnego zachowania z mojej strony zeby sunie czuly sie dobrze w swoim towarzystwie. Oczywiscie bede Doddy grzecznie sluchac. Osobiscie wolalabym zeby to wszystko wydarzylo sie juz jutro tzn zeby sunia przyjechala juz jutro ale niestety Doddy jutro nie moze mnie odwiedzic zatem trzeba poczekac do nastepnego poniedzialku. Jakos wytrwam:) A mowie o poniedzialku poniewaz Ulka18 napisala w poscie ze ktoras z wolontariuszek jezdzi switem z Mielca do Warszawy i zapewne sunke ze soba wezmie. Mam nadzieje ze jest to dalej aktualne i ze w przyszly poniedzialek bede mogla sunke przytulic. Mam prosbe do Ulka18- otoz prosze czy mozesz dac mi jakies namiary do tej kobiety ktora w poniedzialek pojawia sie w Warszawie albo czy bylabys tak dobra i osobiscie skontaktowala sie z Nia i poprosila w moim imieniu o zabranie suni ze soba do Warszawy 19 lutego czyli w przyszly poniedzialek? Bardzo wam wszystkim dziekuje za pomoc. Quote
ania14p Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To dalej :thumbs: :thumbs: :thumbs: ! Quote
Ulka18 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Do Warszawy jezdzi TZ Malgosi z Tarnobrzega. W kazdy poniedzialek rano. Tu adres mailowy do Malgosi : [email protected] Transport aktualny, jeśli tylko nie są to amstaffy. Teraz nie moge duzo pisac. Mam nadzieje, ze sunia jeszcze jest w schronisku, trzeba by podac kierownikowi dane do karty, adres :[email protected]. Mam nadzieje, ze sunie sie dogadaja pod czujnym okiem Cioci Doddy. Quote
andzia69 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A ja nie rozumiem, dlaczego sie czepiają biednych astów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgredek pięknie jexdzi samochodem - jak goprzywozili z Ligoty to grzecznie sobie lezal albo siedział albo patrzył przez szybę - niektóre "nie amstaffy" potrafia też byc bardziej upierdliwe albo niedobre:eviltong: Quote
Ulka18 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nobody-Karolino, transport z Tarnobrzega do Warszawy zalatwiony, trzeba tylko poprosic p.kierownika, zeby podrzucil sunie switem do Tarnobrzega :modla: Od: "Ma?gorzata Michalik" <[email protected]> Do: Ulka1813 z dogomanii [email protected] Temat: Re: sunia prawie collie Data: 13 lutego 2007 22:04 OK. [SIZE=3]Problem tylko z transportem z Mielca do TBG, bo Rafał wyjeżdza dosć wcześnie, a ja jej nie mam dokąd wziąć. Pisałam juz do Karoliny. Ma się skontaktować z Rafałem Pozdro mm Quote
nobody29 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :) Przed chwila zadzwonilam do TZ Malgosi ktory zgodzil sie przywiezc sunie w poniedzialek !!:) jestesmy umowieni i sam zaproponowal ze skontatuje sie z panem kierownikiem i poprosi o przywiezienie suni do Tarnobrzega. Mam nadzieje ze pan kierownik sie zgodzi i dowiezie sie do pana Rafala. Czekam na poniedzialek. Dziekuje Wam za pomoc. Pozdrawiam. Quote
Ulka18 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nobody, czy bierzesz tez bezimienna sunie? Dziewczyny na jej watku pisaly, ze jestes chetna? Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oooo ja kindziele!!! Jakie wiesci :) Tylko co z wplata na sterylizacje (od wizażanek)? Chyba sie nie udalo jej jeszcze wykonac. Quote
Recommended Posts