Morgan:-) Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nobody - a jak sunie reagują na siebie? Dalej Sarka powarkuje na Tinkę, czy już się zakolegowały?? Quote
ewatr Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hm :hmmmm: a ja mam niejaki problem ...............kto jest kto ?:evil_lol: Quote
nobody29 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Juz na siebie nie warcza, zakumplowaly sie, czasem spi obok siebie metr:) Sara ma pol pyszczka bialego i jest grubsza:D a Tinka wyglada jak Jej dziecko i ma caly brazowy pyszczek. Sarka ma zielone legowisko a Tinka niebieskie. Quote
nobody29 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kochana Terra dziekuje za pomoc bo byscie do jutra nie dostaly zadnych zdjec:) zdolna jestem trzeba mi to przyznac...grr Teraz kobietki spia:D obok siebie. Quote
Morgan:-) Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nobody29 napisał(a):Kochana Terra dziekuje za pomoc bo byscie do jutra nie dostaly zadnych zdjec:) zdolna jestem trzeba mi to przyznac...grr Teraz kobietki spia:D obok siebie. No to zapodaj zdjęcia... Wszyscy jesteśmy ciekawi :evil_lol: Zdjęcia... zdjęcia... jak najwięcej zdjęć :multi: Quote
nobody29 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wyslalam jeszcze kilka zdjec do Terry ktora jest dobra kobieta i zapewne zamiesci :) ku uciesze wszystkich dogomaniakow:diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nobody29 napisał(a):Wyslalam jeszcze kilka zdjec do Terry ktora jest dobra kobieta i zapewne zamiesci :) ku uciesze wszystkich dogomaniakow:diabloti: :thumbs: :cool2: Quote
Morgan:-) Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pełnia szczęścia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Lucyja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jakie piękne dwa cudeńka :loveu: Jak siostry :loveu: Quote
terra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Bo to już są siostry, ktore dzięki nobody29 odnalazły się.:multi: Quote
ania14p Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Olałaś nas :placz: , a tak chciałam zdjęcia powstawiać :placz:, a Paweł to już niedługo mnie zamęczy co z "jego" sunią! Ostatnio nie miałam czasu zaglądać na dogo, ale mam telefon!!!!! Quote
nobody29 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Aniu nie olalam WAS!!!! Sesje zdjeciowa jeszcze zrobie, spokojnie. I wysle do Was !!!!! ( ja zapominam Aniu kochana o wszystkim, przepraszam) Pozdrow Pawla ode mnie:D :roll: Myslalam ze sie ucieszysz na widok zdjec! A nie pomyslalam ze tak bardzo bedziesz chciala osobiscie zdjecia wlozyc na forum. Obiecuje ze nowe fotki ujrzysz jako pierwsza z Pawlem! Zainstaluj sobie gg koniecznie. Quote
ania14p Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nie bierz sobie zbyt poważnie mojego marudzenia :evil_lol: , pewnie, że się cieszę na widok tych zdjęć i Paweł jak się wyśpi (był dzisiaj na zakupach, a niestety po tym głupim zawale słabizna się z niego zrobiła okropna), będzie zachwycony, śliczne dziewuszki :eviltong: :loveu: !!!! Quote
Beata J. Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ależ to piękne panienki :loveu: :loveu: :loveu: Cud miód normalnie :lol: Quote
ania14p Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Przypomniałam sobie, proszę jeszcze o zdjęcie misek :evil_lol: , bo ciekawa jestem, czy miejsca starczyło na taką ilość jak lubisz serwować :loveu: ! Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Cud, miod i orzeszki...ale sliczne panny :loveu: :loveu: :loveu: Pewnie jak idziesz z nimi Karolino, to niejeden przystojniak sie za Wami oglada :cool3: Taki widok :loveu: Czy Tinke kapalas w jakims wybielaczu czy w czyms o podobnym dzialaniu? Tak jej sie futerko wybielilo :crazyeye: Normalnie nie moge sie napatrzec i rozumiem Anie14...tez bym sie zezloscila, ze jako pierwsza ciotka Tinki i Saruni nie wstawialam zdjec na forum :evil_lol: W koncu to Ania pierwsza Was poznala :p Patrzac na te zdjecia nie dziwie Ci sie Karolino, ze jak zobaczylas Tine, musialas miec ja u siebie. To jakies karmiczne przeznaczenie. Wyslalam Twoje pytanie p.kierownikowi, zeby sprawdzil w karcie, moze cos bedzie pisac nt. powodu przyjecia suni do schroniska. Z tego co wiem, 99% przywozi straz miejska lub ktos inny jako psa tzw. bezdomnego, blakajacego sie. Quote
nobody29 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ufff Aniu, ulzylo mi bo sie jednak powaznie na mnie nie gniewasz:) dzieki Ci :multi: Wykapalam Ja dwa razy ( z przerwa 3 dniowa) w tym samym szamponie ktorego uzywam rowniez dla Sarki- Dr. Siedler ( czy jakos tak). Efekty widac i czuc:diabloti: z czego jestem zadowolona no i Tinka zapewne tez. Wiesz Agnieszko, kiedy zobaczylam Tinke w tym watku to pomyslalam: chyba mam podwojne widzenie, a potem rozejrzalam sie po pokoju czy aby Sara jest w domu czy moze ktos mi Ja zwinal do Mielca!! One sa do siebie w tak duzym stopniu podobne ze chyba przestane Sare odchudzac bo w koncu ich nie rozroznie :D teraz kryterium roznicy stanowi waga obu panienek:) Sara grubsza, Tinka - bardziej smukla sylwetka. Bylabym Agus wdzieczna za jakiekolwiek informacje dotyczace przeszlosci Tinki. Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Od: "mtoz" <[email protected]> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <[email protected]> Temat: Re: Kolinka czy cos o niej wiadomo?? Data: 25 lutego 2007 20:23 [SIZE="3"]Tinka została przywieziona z miejscowości Krosno woj. podkarpackie jako bezdomna. Ja mam z tym miastem umowe na przyjmowanie bezdomnych zwierząt.Więcej niestety nie wiem. Tyle wiemy o Tince. Pewnie sie gdzies blakala. Karolino, sprawdz moze czy Tine mozna wysterylizowac. Jak sie tak blakala, to nigdy nic nie wiadomo, a po 2 tygodniach od przyjecia nie bylo nic widac, nie ma tez w schronisku USG, zeby sprawdzic brzuszek (wiesz co mam na mysli). Moze ona jest sterylizowana, moze nie. Lepiej na zimne dmuchac. Quote
nobody29 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ekhm Ekhm... Wiecie co? Tina ma cieczke. Nie bardzo wiem co teraz poczac? Kupic jakies pampersy albo majtki? Czyli mamy juz odpowiedz- nie byla sterylizowana. Hm...oczywiscie bede Ja pilnowac jak oka w glowie i nie dopuszcze do zadnego psa bo nie chcemy miec szczeniakow. O sterylizacji jutro porozmawiam ze swoja weterynarka. Quote
ania14p Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No to kamień z serca, jak cieczka się skończy, to trzeba zrobić sterylkę i będzie OK. Jeśli chodzi o zabezpieczenia, to Beza, ubrana w pampersa i gustowne majtasy powitała mnie w progu z pampersem w pysiu, majtasy nie nadawały się do niczego, bo szmatki były za malutkie :evil_lol: ! Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Moja sunia nas zaskoczyla pierwsza cieczka, a juz mialam umowiony zabieg sterylizacji. Tak sie pieknie wylizywala, czyscila, pucowala, nie zakladalam jej zadnych majtek. Ale wiem, ze chyba w Karusku sa specjalne majtasy dla suniek. A na sterylke trzeba poczekac chyba 1-2 miesiace po cieczce. Nasz wet czeka 4 tygodnie i ciach. W sumie to dobrze, ze ma cieczke bo przynajmniej wiadomo, ze jest wszystko ok, balam sie, zeby czasami nie byla szczenna. To by byl 4 tydzien, nie do rozpoznania. Quote
Morgan:-) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tu nie za bardzo widać, ale kupiłam takie czarne majtasy - wyglądają jak stringi :cool3: :cool3: . W kroku od wewnątrz mają miejsce na włożenie wymiennej wkładki. Moja sunia trochę brudziła - ucierpiały zwłaszcza ściany podczas trzepywania się :mad: , a po założeniu majtasów zapanowała czystość. W każdym chyba zoologicznym znajdziesz coś takiego. Kosztują kilkanaście złotych (chyba), może trochę ponad 20zł, ale są wielocieczkowego użytku :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts