Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:)
Poszlysmy spac o 22. Sara byla spokojna a Kolinka zwiedzala troche mieszkanie. Potem polozyla sie i zasnela. Co jakies 2 godziny przychodzila sie przytulic, dawala lapke i ladowala sie do lozka:D Kolinka jest niesamowicie spragniona milosci.

Posted

Bardzo się cieszę, że kolejnemu psiaczkowi się udało :).
Sunieczko, żyj długo i szczęśliwie!!!
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej nowej Pani!:multi:

Posted

Karolino, bardzo Cie prosze nie spuszczaj Kolinki ze smyczy... martwie sie, zeby sie nie zgubila jak Czekoladka w Krakowie. Biedna Agatka szuka Czekoladki i nie moze znalezc...

Posted

Wiem ze nie wolno puscic Jej samej, poki co chodzi sobie na smyczy, tzn Ona biega, wszystkiego jest ciekawa, nie umie jeszcze chodzic na smyczy, chodzimy zygzakiem ale spokojnie z czasem sie nauczy:)

Posted

Ja polecam kiedys w przyplywie gotowki zachipowac psiaka. To jest chyba lepsze niz wszelkie adresowki. I w razie ucieczki/zablądzenia sa duze szanse ze sie psiurek sie odnajdzie.

bardzo sie ciesze ze sunka juz w domku nowym. Mam nadzieje ze kiedys uda sie spotkac (przyjezdzam do wawy na zajecia).

Posted

Hm...panny dogaduja sie w miare dobrze tzn. Sara jeszcze nie przyzwyczaila sie bo minelo zbyt malo czasu, ale nie jest wobec Tinki agresywna, czasem tylko cos bąknie pod nosem ale przewaznie obserwuje. A jak wychodzimy na dwor to Tinka sika w tym samym miejscu co Sara:) ahahhaa mozna pasc ze smiechu. Sara znajduje miejsce i sika, Tinka stoi obok i czeka, Sara odbiega a Tinka robi siusiu w tym samym miejscu..jaja:D

Posted

To czekamy na zdjęcia, Paweł wręcz doczekać się nie może, tylko wracam z pracy to pyta, czy Karolina coś pisała :evil_lol: , a ja mam w pracy padnięty serwer i mógłby sobie leń jeden sprawdzić w domu (choć może lepiej niech się moimi sprawami nadmiernie nie interesuje :cool1: ), narazie podam mu imię - Tina, bardzo eleganckie imię!

Posted

Tina, Tina, Tina, dobrze wolac.
Dobrze, ze Sarunia nie jest agresywna, to dobrze wrozy. Sunki sie dotra na pewno.
Agusia Korusia pojechala do Olsztyna do domku, gdzie byla boksia Kiri i to Agusia warczala na rezydentke :diabloti: A teraz spia razem jak aniolki :loveu: Zajrzyjcie do ich galerii jakie slodziaki :iloveyou:
A z tym sikaniem to super :evil_lol: Musi smiesznie wygladac :eviltong:

Posted

Witam
niestty poki co nie moge zrobic zdjec bo niestety mam usterke w swoim sprzecie. Postaram sie to jakos naprawic i wysle zdjecia jak najszybciej bedzie to mozliwe. U nas wszystko dobrze, sunie coraz lepiej sie dogaduja.
Chodzimy na spacery do kaczek:) ale narazie nie spuszczam Tinki ze smyczy chociaz biega jak szalona. Nie pisalam bo mam troche nauki i mniej czasu.
Pozdrawiam.

Posted

Jezu, ja juz sie naprawde martwilam...ufff.... :mdleje: dobrze, ze sie odezwalas Karolino :p Pisz pls co jakis czas jak Wam sie zyje :lol:

Ze smyczy to prosimy jeszcze chwile nie spuszczaj Tinki, bo moze sie czegos przestraszyc i ucieknie w sina dal jak Czekoladka, ktorej szuka teraz pol Krakowa :placz: