ania14p Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Karolinko, wierzyłam w Ciebie i miałam rację, teraz już tylko koty :evil_lol: ! Foty, foty, foty!!!!! Quote
Ulka18 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Aniu, namawiasz Karoline na kociambry :evil_lol: No super :crazyeye: Tak, tak, tak, czekamy na foty... Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Karolino, jak minela pierwsza noc? Quote
nobody29 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :) Poszlysmy spac o 22. Sara byla spokojna a Kolinka zwiedzala troche mieszkanie. Potem polozyla sie i zasnela. Co jakies 2 godziny przychodzila sie przytulic, dawala lapke i ladowala sie do lozka:D Kolinka jest niesamowicie spragniona milosci. Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Tak, Kolinka jest bardzo, bardzo spragniona czlowieka i bliskosci. To niesamowicie przylepna sunia :loveu: Quote
Asia_M Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bardzo się cieszę, że kolejnemu psiaczkowi się udało :). Sunieczko, żyj długo i szczęśliwie!!! Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej nowej Pani!:multi: Quote
Ulka18 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Karolino, bardzo Cie prosze nie spuszczaj Kolinki ze smyczy... martwie sie, zeby sie nie zgubila jak Czekoladka w Krakowie. Biedna Agatka szuka Czekoladki i nie moze znalezc... Quote
Asia_M Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja piszę to samo wszystkim, którzy psiaka teraz adoptowali. A z Czekoladką to mamy problem dodatkowy, bo ona nie podejdzie dobrowolnie do człowieka :( Quote
nobody29 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wiem ze nie wolno puscic Jej samej, poki co chodzi sobie na smyczy, tzn Ona biega, wszystkiego jest ciekawa, nie umie jeszcze chodzic na smyczy, chodzimy zygzakiem ale spokojnie z czasem sie nauczy:) Quote
Viris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja polecam kiedys w przyplywie gotowki zachipowac psiaka. To jest chyba lepsze niz wszelkie adresowki. I w razie ucieczki/zablądzenia sa duze szanse ze sie psiurek sie odnajdzie. bardzo sie ciesze ze sunka juz w domku nowym. Mam nadzieje ze kiedys uda sie spotkac (przyjezdzam do wawy na zajecia). Quote
nobody29 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzis zrobie sesje zdjeciowa moim panienka:) i oczywiscie nie omieszkam Wam Dogomaniacy pokazac:) Quote
Ulka18 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Czekamy, czekamy. A jak panny sie dogaduja? Czy wszystko dobrze? Quote
nobody29 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hm...panny dogaduja sie w miare dobrze tzn. Sara jeszcze nie przyzwyczaila sie bo minelo zbyt malo czasu, ale nie jest wobec Tinki agresywna, czasem tylko cos bąknie pod nosem ale przewaznie obserwuje. A jak wychodzimy na dwor to Tinka sika w tym samym miejscu co Sara:) ahahhaa mozna pasc ze smiechu. Sara znajduje miejsce i sika, Tinka stoi obok i czeka, Sara odbiega a Tinka robi siusiu w tym samym miejscu..jaja:D Quote
terra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tak to już jest z suczkami, że siurają w jedno miejsce. Moje też tak robią. Gratuluję szczęśliwego zapsienia i powodzenia! Quote
ania14p Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 To czekamy na zdjęcia, Paweł wręcz doczekać się nie może, tylko wracam z pracy to pyta, czy Karolina coś pisała :evil_lol: , a ja mam w pracy padnięty serwer i mógłby sobie leń jeden sprawdzić w domu (choć może lepiej niech się moimi sprawami nadmiernie nie interesuje :cool1: ), narazie podam mu imię - Tina, bardzo eleganckie imię! Quote
Ulka18 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Tina, Tina, Tina, dobrze wolac. Dobrze, ze Sarunia nie jest agresywna, to dobrze wrozy. Sunki sie dotra na pewno. Agusia Korusia pojechala do Olsztyna do domku, gdzie byla boksia Kiri i to Agusia warczala na rezydentke :diabloti: A teraz spia razem jak aniolki :loveu: Zajrzyjcie do ich galerii jakie slodziaki :iloveyou: A z tym sikaniem to super :evil_lol: Musi smiesznie wygladac :eviltong: Quote
Morgan:-) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A ja zapytam jak się mają zdjęcia?? :diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 I ponawiam pytanie, bo się już widoku ślicznej księżniczki doczekać nie mogę. :diabloti: Quote
Ulka18 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Oj, czekamy, czekamy na królewny. Quote
Morgan:-) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ulka18 napisał(a):Oj, czekamy, czekamy na królewny. Cosik tu ucichło :cool1: Quote
Ulka18 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Karolino, czy cos sie dzieje? Zawsze taka cisza na watku jest niepokojaca :roll: Odezwij sie, napisz co u Was...czekamy. Quote
Morgan:-) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ulka18 napisał(a):Karolino, czy cos sie dzieje? Zawsze taka cisza na watku jest niepokojaca :roll: Odezwij sie, napisz co u Was...czekamy. Dziwne to... :roll: Quote
nobody29 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witam niestty poki co nie moge zrobic zdjec bo niestety mam usterke w swoim sprzecie. Postaram sie to jakos naprawic i wysle zdjecia jak najszybciej bedzie to mozliwe. U nas wszystko dobrze, sunie coraz lepiej sie dogaduja. Chodzimy na spacery do kaczek:) ale narazie nie spuszczam Tinki ze smyczy chociaz biega jak szalona. Nie pisalam bo mam troche nauki i mniej czasu. Pozdrawiam. Quote
Ulka18 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Jezu, ja juz sie naprawde martwilam...ufff.... :mdleje: dobrze, ze sie odezwalas Karolino :p Pisz pls co jakis czas jak Wam sie zyje :lol: Ze smyczy to prosimy jeszcze chwile nie spuszczaj Tinki, bo moze sie czegos przestraszyc i ucieknie w sina dal jak Czekoladka, ktorej szuka teraz pol Krakowa :placz: Quote
Recommended Posts