Ulka18 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Terra, dziekuje za trzymanie reki na pulsie i podsylanie mieleckich psiaczkow na rowne watki :calus: Quote
Ulka18 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Matko taka sliczna sunia nie moze znalezc domu :shake: Quote
ania14p Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Komu ta piękna, eleganka panienka, będzie ozdobą najlepszych salonów! Quote
ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 piękna :loveu: szybko do góry ........!!!! Quote
Ulka18 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Az dziw bierze, ze sunia jest jeszcze w schronisku....:shake: Quote
ania14p Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nie ma sensu się dziwić, trzeba podnosić, bo ładniutka i taka zrównoważona - super sunia. Ago, a pokazywałaś ją Pajuni, ona ma kogoś, co prawda na czarną sunię, Amorów ten ktoś nie chciał, ale może pokazać mu tę pannicę? Quote
Ulka18 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Nie pokazywalam, ale zaraz wysle...musi sie spodobac. Quote
ania14p Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 I jeszcze raz do góry, Śliczna Panienko! Quote
Ulka18 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Sunia w typie collaka w mieleckim schronisku Cześć, Ulka błagam Cię - jak będziesz w schronie, to obfotografuj suńkę collakopodobną, która tam jest. Wczoraj siedziała w budynku, bo - jak powiedziała pani z obsługi - ona taka kanapowa jest, widać, że mieszkała w domu a nie na zewnątrz, więc w środku czuje się o wiele lepiej niż w boksie. Sunia jest cudna. cudna, cudna, cudna, przekochana, przytulna, spokojna, miziańska, i taka nieszczęśliwa. Błagam - załóż jej tu wątek, bo wyraz jej oczu wpatrzonych w moje oczy po prostu mnie rozwalił. Gdyby moja Asta tolerowała wszystkie inne psy - przybrałabym collaczkę bez zastanowienia - niestety Asta różnie reaguje na różne psy, więc wolałam nie ryzykować. Jezu jaka ona jest cudowna - umaszczenie collaczkowe brązowe z białym kołnierzem, ale mniejsza. Pysk typowy dla rasy. No nie mogę jej przeboleć. I te łao\py w górze na znak kompletnego poddaństwa i tak strasznie się do mnie przytulała i prosiła łapą i jeszcze głaskania. Błagam, błagam, błagam....... To relacja Morgan ze spotkania z Kolinka :bigcry: Quote
Morgan:-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak - potwierdzam. Napisałam tą wiadomość do Ulki wczoraj - zaraz po powrocie z Krakowa, gdzie wiozłam sunię zabraną z mieleckiego schronu. I potwierdzam, że suńka jest rewelacyjna. Ostoja spokoju, jak przechodziłam obok niej - patrzyła obojętnie. Jak przechodziłam drugi raz - już nie mogłam zostawić tego wzroku bez odzewu. Podeszłam - suńka przechyliła się na bok i pokazała brzusio i tak patrzyła :shake: że zrobniło mi się miękko. No to morgan zaczęła ją miziać - a suńka najpierw leżała, potem wstała i się dosłownie przykleiła do mnie - i było głaskanie i drapkanie a jak przestałam - było proszenie o jeszcze z wiernym wpatrywaniem się w moje oczy. Ona tak bardzo potrzebuje normalnego domku i tak bardzo o niego prosi. Czy znajdzie się ktoś kto pokocha to wierną kochaną suńkę, tak bardzo proszącą o pieszczoty? No gdyby nie moja Asta, gdybym miała pewność że się zgodzą...... Kochana sunieczka wędruje do góry! Quote
Morgan:-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Podnoszę Królewnę. Ta dostojna piękność bardzo potrzebuje kochającego ciepłego domku i swojego w nim miejsca. Hopamy! Quote
ewatr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no to do góry piękna i madra suniu niech cie ktoś wypatrzy i domu zabierze :lol: Quote
Morgan:-) Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ludziska kochane - czy naprawdę nikogo nie interesuje ta śliczna dama???:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulka18 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Morgan, widac z tego, ze nikogo :shake: Sunia juz skonczyla kwarantanne, bedziemy kombinowac kase na sterylizacje. Nie wydamy takiej slicznotki bez gwarancji, ze jej nikt nie bedzie rozmnażal. Quote
andzia69 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sunia piękna - też tego nie rozumiem, choc nie dziwię sie - czasem sliczne, młode psy czekają na dom dłuzej niz brzydkie, starsze i schorowane... Saba od nas, która była na tymczasie nie znalazła domu. Po ostatniej interwencji straży miejskiej trafiła do schronu i chyba tam zostanie - moze tam ktos ją wypatrzy:-( Gdybyscie chciały poczytać o Ligocie to tu jest art. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42977 Quote
Ulka18 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Andziu, temat Ligoty niestety znamy :placz: :placz: :placz: serce peka na kawalki jak sie widzi te poranione szkielety psów :-( Quote
Morgan:-) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ulka - tak właściwie w jakim ona jest mniej więcej wieku, bo albo przeoczyłam czytając wątek, albo wiek nie jest podany. Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 sunia prześliczna :loveu: tylko jeszcze nie wszyscy ja widzieli no to hop na pierwszą stronę !!! Quote
Recommended Posts