Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A ja bym tylko chciała wiedzieć, czy ona musi tam wrócić??? Róbcie coś, żeby nie wróciła!! Po co im pies, już mi się serce kraje :( Quote
goshia30 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Saba :) http://imageshack.us/photo/my-images/560/dsc01486kl.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/824/dsc01485hw.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/825/dsc01483nk.jpg/ Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Widać!!! Jaka ona śliczna!!!! :) Ale taka smutna :( Quote
goshia30 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Tu weselsza w trakcie zabawy z moim kociakiem :) Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Możesz napisać, czy ona musi tam wrócić, nie da się czegoś zrobić, żeby ona tam nie wróciła, żeby ją zabrać, żeby było jej lepiej, żeby wreszcie się uśmiechała??? Quote
goshia30 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Skóra Saby około miesiąc temu... ... i teraz. Zaczyna powoli porastać sierścią :) Quote
goshia30 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Saba raczej zostanie u swoich właścicieli, bo trochę się otrząsnęli z ciągu alkoholowego i wzięli za siebie. Dzisiaj, jak u nich byłam, było czysto, schuldnie. Saba miała przygotowane posłanie, czego wcześniej nie widziałam i była nakarmiona. Dostała lekarstwa. Zaczęli o nią dbać. Powiedzieli, ze mogę wyprowadzac ją kiedy chcę i będę mogła brać ją na weekendy. Myślę, ze warto cały czas monitorowac sytuację, bo oni mogę za jakiś czas wrócić do picia. Warto ich tez wesprzeć karmą. Saba jest z nimi zżyta, w końcu była u nich 10 lat, nie wiem czy zabranie jej od nich byłoby najlepszym rozwiazaniem...To naprawdę stary psiak, który źle zniesie radykalne zmiany. Będę pilnować by o nią dbali... Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 No to chociaż tyle, jakieś światełko w tunelu...dzięki, trochę mnie uspokoiłaś!!! Fajnie, że Saba ma tam Ciebie!!! :) Quote
ewa36 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zdjęcia piękne i wiesci dobre ! Ja trzymam kciuki bardzo mocno Gosiu, i podkarm ją dobrze ! Makrela i jajka dobrze robią wszusykim psom, mam nadzieję że Sabcia może to jeść :) Quote
DONnka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Goshia30, postęp widać gołym okiem :) Saba wygląda pięknie :) Jest taka dostojna, bardziej poważna niż smutna :) Dbaj o Nią :) Jesteś wspaniała dziewczyna :loveu: Quote
ocelot Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Wczoraj rozmawiałyśmy z Gosią. Chyba nie ma na siłę co jej zabierać, zwłaszcza, że nie mamy gdzie. Małgosia weźmie od nas ze schroniska karmę i porcjami będzie dowozić Sabie. Cały czas mając ją na oku. Quote
Cantadorra Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ocelot napisał(a):Wczoraj rozmawiałyśmy z Gosią. Chyba nie ma na siłę co jej zabierać, zwłaszcza, że nie mamy gdzie. Małgosia weźmie od nas ze schroniska karmę i porcjami będzie dowozić Sabie. Cały czas mając ją na oku. Dobry pomysł, monitorowanie to podstawa, różnie to bywa, a tam gdzie jest alkohol, to już w ogóle najróżniej. Saba faktycznie w lepszej kondycji, choć wygląda na smutną...... Quote
Nutusia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 I super - kontrola najwyższą formą zaufania ;) Quote
ocelot Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Mamy 80 zł. dla Saby. Karmę dostaniemy za darmo. Co z pieniążkami? Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Gosiu supero robota, brawo!!!! Przyznam, że żałuję, że sunia musi tam wrócić, ale jeśli nie ma innego wyjścia, to to doglądanie jest najlepszą formą ochrony jej. A z ciągami alko tak jest, że nawracają, póki się państwo nie rozprawią z chorobą to pić będą! Więc Saba tam nie jest bezpieczna:( A Ty Gosiu masz cudownego tygryska kociego;):):) Ocelocie a może za kasiorrrrkę zrobić jej komplet badań u weta? Morfo i takie tam, czy ona była szczepiona, odrobaczona? Quote
piescofajnyjest Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 piekna Sunia!! serdecznie dziekuje Quote
ocelot Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Marycha35 napisał(a):Gosiu supero robota, brawo!!!! Przyznam, że żałuję, że sunia musi tam wrócić, ale jeśli nie ma innego wyjścia, to to doglądanie jest najlepszą formą ochrony jej. A z ciągami alko tak jest, że nawracają, póki się państwo nie rozprawią z chorobą to pić będą! Więc Saba tam nie jest bezpieczna:( A Ty Gosiu masz cudownego tygryska kociego;):):) Ocelocie a może za kasiorrrrkę zrobić jej komplet badań u weta? Morfo i takie tam, czy ona była szczepiona, odrobaczona? A to Gosia nam odpowie. warto i zrobić i zaszczepić. Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dzięki, to czekamy na Gosię:) Sabcię przebadamy:) Quote
Recommended Posts