Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możesz napisać, czy ona musi tam wrócić, nie da się czegoś zrobić, żeby ona tam nie wróciła, żeby ją zabrać, żeby było jej lepiej, żeby wreszcie się uśmiechała???

Posted

Saba raczej zostanie u swoich właścicieli, bo trochę się otrząsnęli z ciągu alkoholowego i wzięli za siebie. Dzisiaj, jak u nich byłam, było czysto, schuldnie. Saba miała przygotowane posłanie, czego wcześniej nie widziałam i była nakarmiona. Dostała lekarstwa. Zaczęli o nią dbać. Powiedzieli, ze mogę wyprowadzac ją kiedy chcę i będę mogła brać ją na weekendy.
Myślę, ze warto cały czas monitorowac sytuację, bo oni mogę za jakiś czas wrócić do picia. Warto ich tez wesprzeć karmą.
Saba jest z nimi zżyta, w końcu była u nich 10 lat, nie wiem czy zabranie jej od nich byłoby najlepszym rozwiazaniem...To naprawdę stary psiak, który źle zniesie radykalne zmiany. Będę pilnować by o nią dbali...

Posted

Zdjęcia piękne i wiesci dobre !
Ja trzymam kciuki bardzo mocno Gosiu, i podkarm ją dobrze !
Makrela i jajka dobrze robią wszusykim psom, mam nadzieję że Sabcia może to jeść :)

Posted

Goshia30, postęp widać gołym okiem :)
Saba wygląda pięknie :)
Jest taka dostojna, bardziej poważna niż smutna :)
Dbaj o Nią :)
Jesteś wspaniała dziewczyna :loveu:

Posted

Wczoraj rozmawiałyśmy z Gosią.
Chyba nie ma na siłę co jej zabierać, zwłaszcza, że nie mamy gdzie. Małgosia weźmie od nas ze schroniska karmę i porcjami będzie dowozić Sabie. Cały czas mając ją na oku.

Posted

ocelot napisał(a):
Wczoraj rozmawiałyśmy z Gosią.
Chyba nie ma na siłę co jej zabierać, zwłaszcza, że nie mamy gdzie. Małgosia weźmie od nas ze schroniska karmę i porcjami będzie dowozić Sabie. Cały czas mając ją na oku.

Dobry pomysł, monitorowanie to podstawa, różnie to bywa, a tam gdzie jest alkohol, to już w ogóle najróżniej. Saba faktycznie w lepszej kondycji, choć wygląda na smutną......

Posted

Gosiu supero robota, brawo!!!! Przyznam, że żałuję, że sunia musi tam wrócić, ale jeśli nie ma innego wyjścia, to to doglądanie jest najlepszą formą ochrony jej. A z ciągami alko tak jest, że nawracają, póki się państwo nie rozprawią z chorobą to pić będą! Więc Saba tam nie jest bezpieczna:(
A Ty Gosiu masz cudownego tygryska kociego;):):)
Ocelocie a może za kasiorrrrkę zrobić jej komplet badań u weta? Morfo i takie tam, czy ona była szczepiona, odrobaczona?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Gosiu supero robota, brawo!!!! Przyznam, że żałuję, że sunia musi tam wrócić, ale jeśli nie ma innego wyjścia, to to doglądanie jest najlepszą formą ochrony jej. A z ciągami alko tak jest, że nawracają, póki się państwo nie rozprawią z chorobą to pić będą! Więc Saba tam nie jest bezpieczna:(
A Ty Gosiu masz cudownego tygryska kociego;):):)
Ocelocie a może za kasiorrrrkę zrobić jej komplet badań u weta? Morfo i takie tam, czy ona była szczepiona, odrobaczona?

A to Gosia nam odpowie. warto i zrobić i zaszczepić.