Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goshia30 napisał(a):
Dziewczyny:) Rozmawiałam z Panią X. Chyba trochę zrozumieli, że o Sabę trzeba zadbać. Podobno jeżdżą z nią na zastrzyki co poniedziałek, a mi pozwolili wziąć Sabę na długi spacer, więc poprosiłam ich żeby Saba została u mnie z soboty na niedzielę i zgodzili się bez problemu :):) Czy wiadomo co z karmą dla Saby? Ja oczywiście również sie dorzucam, 30 zł. Może uda sie coś kupić do soboty? Jak nie, to może ja kupię i przedstawię wam rachunek? Jestem bardzo ciekawa jak Saba wygląda, podobno dużo lepiej. Umieszczę zdjęcia w niedzielę.

Huraaa, huraaaa, brawo Gosiu:) Błagam, nacykaj sunieczce fotek. Będzie na spacerze, podje u Ciebie, odpocznie, dobrze:) Oby to była prawda, że leczą sunieczkę!!! A czy można to sprawdzić u weta? Wiesz do kogo jeżdżą? Szkoda, że nie chcą Ci sunieczki oddać...DT wreszcie jakoweś namierzymy!

Posted

Już pojutrze ją zabieram :) Myślę, że nie była bita codziennie, ale skoro Pani X i swoim dzieciom nie odpuszczała to zapewne i psu się nieraz oberwało... Ocelot, mam nadzieję, ze wpadniesz do mnie w sobotę :) Mogę po Ciebie podjechać jeśli tylko sobie życzysz :)

Posted

goshia30 napisał(a):
Już pojutrze ją zabieram :) Myślę, że nie była bita codziennie, ale skoro Pani X i swoim dzieciom nie odpuszczała to zapewne i psu się nieraz oberwało...

Oliwa sprawiedliwa i nią ktoś dobrze potrząśnie, jak można bić dzieci, dla tej baby nie ma żadnych świętości, ludzie są okropni coraz bardziej się w tym utwierdzam...

Posted

Gosiu nie wiem czy wpadnę, bo chcę znaleźć psiaka u nas na osiedlu co od kilku tygodni się błaka. Teraz są mrozy, a to strasznie młode i ufne stworzenie

Posted

A ja dzisiaj zamiast odwiedzić Sabę szukam wyrośniętego szczeniaka po osiedlu. Jestem przemarznięta. Znalazłam z córką dwa inne psy. Piękną sunię HS i maluśkiego, wyziębionego pieska z kulejącą łapką.
Ludzie nie mają serca:(