Jasza Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ewunian, a może moglabyś sama lub ze znajomymi pojechać jutro i porozwieszać ogłoszenia? Może w tej piekarni, przy szkole.... Może ktoś coś zauważył lu zauważy... Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jasza napisał(a):A jaki to jest rejon jeżeli chodzi o schronisko? Bo schroniska w Mikołowie nie znalazłam... chyba do rudy śląskiej zawożą psy, bo do tychów nie. do obu dzwoniłam Quote
Jasza Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Haniu, on był mały i beżowy, tak? Kudlaty? Udało Ci się coś zauważyć? Quote
Jasza Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Jak do Rudy Śląskiej, to napiszę do Justyna-wolontariat (pracuje w schronisku, kiedyś była kierownikiem o ile się nie mylę) i Jusstyna 85. Mam też do nich numery telefonów. Quote
Perełka1 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 kilka postów wczesniej dałam namiary na szkołę a obok przychodni jest burdel jeszcze Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jasza napisał(a):Haniu, on był mały i beżowy, tak? Kudlaty? Udało Ci się coś zauważyć? było ciemno jeszcze, ale wydawało mi się tak do kolana, jasny ale może oświetlały go światła samochodów, gładki - nie kudłaty, kundelek chudziutki Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jasza napisał(a):Napisałam do obu Justyn. dzięki, oby on gdzieś tam miał dom Quote
ewunian Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Niestety... czas mam tylko dziś i dopiero w weekend. Mogę jedynie gdzieś koło akademików powywieszać, lub na uczelni. Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 dla lepszej orientacji mam zdjęcie piekarni od której należałoby szukać: Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 jezu wiecie co, zadzwonilam do tej piekarni. Jak powiedziałam pani o co chodzi, to powiedziała, że wie o którego psa chodzi, bo on ciągle obrywa od samochodów. opisala go sama, bo powiedziałam że jasny, to resztę, ze gładki do kolan jużsama dopowiedziała. mieszka koło szkoły - przybłęda, czyli bez domu chyba, ale zaraz sięupewnię. Pani poszła sprawdzić, czy piesek jest u siebie i za 15 min mam dzwonić Quote
Jasza Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 O matko, Haniu , oby to był on, choćby na hotelik, to uzbieramy, czekam na wieści! Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 no i nikt go dzisiaj nie widział. jestem zrozpaczona. mają mój nr telefonu, ale wszyscy podobno tam znają tego psa, więc będą się rozglądać. on podobno nawet po tygodniu wraca. nie ma stałego domu, dokarmiajągo wszyscy wokół, chodzi samopas. jeżeli sięznajdzie - gtrzeba go z tamtąd wziąć. tylko, żeby najpierw się znalazł. Pani powiedziała, że gdyby cośmu się stało to leżałby koło przystanku lub szkoły, bo tam by poszedł Quote
sylwiaso Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Cioteczki Wy jesteście Anioły:angel::iloveyou::angel:jak to wszystko Wam sprawnie poszło!Wielkie uznanie dla Was!! Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Jasza napisał(a):To czekamy!!! to zawieszenie mnie dobija. jużbył taki promyk nadziei, uwierzyłam, w swoje siły a tu nic. czekamy i tylko czekać możemy. Poprosiłam, żeby przy powrocie do domu popatrzyli w krzaki, doły itp. piesku znajdź się Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 sylwiaso napisał(a):Cioteczki Wy jesteście Anioły:angel::iloveyou::angel:jak to wszystko Wam sprawnie poszło!Wielkie uznanie dla Was!! no właśnie nie poszło. nie ma piesia:-( Anioły to dopiero są teraz potrzebne, oby się odnalazł Quote
Perełka1 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a do szkoły dzwoniłaś? Teraz jest już po 15 to właściwie po ptokach. Piekarnia działa do 17 a w szkole powinien być woźny, może z nim pogadać, może ktoś dyżuruje w nocy, wieczorem? Quote
hugulaśny Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Właśnie wróciłam z Katowic, zahaczyłam o LIdl na Brynowie. Żadnego psiaka nie widziałam. Jeszcze wieczorem przejadę się na Jamnę i pokrecę się po okolicy. Quote
anett Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Właśnie odebrałam PM zaraz zadzwonię do J_ulii z Mikołowa Tylko jak psiak się znajdzie dobrze byłoby go zabrać do weta a potem?? Quote
Iljova Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Jesteś pewna co do wyglądu psa ??? Mam nadzieję że nie wyglądał tak... Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 tamten był chudszy i jaśniejszy - tylko ne mów, że temu ze zdjęcia coś się stało Quote
Iljova Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dziewczyny go szukają uciekł w noc sylwestrową, to psiak adoptowany z dogo Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Iljova napisał(a):Dziewczyny go szukają uciekł w noc sylwestrową, to psiak adoptowany z dogo o jezu a gdzie on uciekł? może być w tych samych okolicach co nasze poszukiwania? Quote
Recommended Posts