danusiadanusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Igiełka']Witajcie Cioteczki :loveu::loveu: super że już od rana Barrego odwiedzacie :) :Cool!: Cioteczko porzuć ten pesymizm a znajdziemy najlepszy dom dla psiaka :) więcej optymizmu a uda się z drugiej strony to nie ma innej opcji :) Barry wzruszył nas Wszystkie- damy radę :) jest za co dziękować bo to bardzo duża pomoc :):B-fly:[/QUOTE] jasne, że dziękujemy wszystkim chcącym pomóc:):) jak Igiełka coś mówi to tak ma być!!!!!!! osobiście się przekonałam:lol::cool3: Quote
nukujek Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jestem i ja u Barusia:-) Cioteczki fajnie, że jesteście:-) i że banerek będzie juz tak szybciutko:loveu: Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='danusiadanusia']jasne, że dziękujemy wszystkim chcącym pomóc:):) jak Igiełka coś mówi to tak ma być!!!!!!! osobiście się przekonałam:lol::cool3:[/QUOTE] popieram Każda pomoc ofiarowana z sercem jest ważna nawet ta najmniejsza :loveu: Kochana a co do drugiej części postu to dzięki :lol::lol: [quote name='nukujek']jestem i ja u Barusia:-) Cioteczki fajnie, że jesteście:-) i że banerek będzie juz tak szybciutko:loveu:[/QUOTE] super że wróciłaś :):) o banerek zadbała Cioteczka pikola :multi: Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Zapisuje sie i jak juz ogarne zaleglosci wroce z bannerkiem, chyba, ze ktos mnie uprzedzi - o co bardzo prosimy :) Quote
mestudio Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Barry ma dość dużo wejść na allegro - ponad 80 w tej chwili, ludzie są jednak ciekawscy:-), oby z tej ciekawości wynikło dla niego coś dobrego. Quote
jola_li Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Gdzieś są jego Ludzie - oby trafili na ogłoszenie jak najszybciej! Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Zapisuje sie i jak juz ogarne zaleglosci wroce z bannerkiem, chyba, ze ktos mnie uprzedzi - o co bardzo prosimy :)[/QUOTE] wspaniale że Jesteś :loveu: Kochana jak zrobione zostaną dwa banerki (Cioteczka pikola:)) to też będzie super- pozostaną na zmianę :multi::multi: [quote name='mestudio']Barry ma dość dużo wejść na allegro - ponad 80 w tej chwili, ludzie są jednak ciekawscy:-), oby z tej ciekawości wynikło dla niego coś dobrego.[/QUOTE] nie martw się będzie dobrze :) w końcu Barry to wyjątkowy psiak :) [quote name='jola_li']Gdzieś są jego Ludzie - oby trafili na ogłoszenie jak najszybciej![/QUOTE] Jolu super to napisałaś :) znajdziemy emerytowi kochający dom :multi::multi: Quote
pikola Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Troszke sie spoznilam,ale mam.:cool3::lol:Banerek prosze sie czestowac Cioteczki:lol: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220389-Barry-Wybierz-si%C4%99-ze-mn%C4%85-na-spacer-a-w-drodze-powrotnej-odmie%C5%84-m%C3%B3j-los-i-daj-szans%C4%99-%28"][IMG]http://img807.imageshack.us/img807/2826/barry.jpg[/IMG][/URL] Quote
karolkamadry Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jak go wstawić? ten co mam miał podany link? Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='pikola']Troszke sie spoznilam,ale mam.:cool3::lol:Banerek prosze sie czestowac Cioteczki:lol: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220389-Barry-Wybierz-si%C4%99-ze-mn%C4%85-na-spacer-a-w-drodze-powrotnej-odmie%C5%84-m%C3%B3j-los-i-daj-szans%C4%99-%28"][IMG]http://img807.imageshack.us/img807/2826/barry.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] pięknie dziękujemy :loveu: zaraz wstawię do 2 postu-baner super :lol: [quote name='karolkamadry']jak go wstawić? ten co mam miał podany link?[/QUOTE] Cioteczko napisałam na wątku Nesii instrukcję :lol: Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='karolkamadry']ale ze mnie amator - totalny...[/QUOTE] Ciotka jeśli chodzi o banerek :) najedz myszką na post pikoli :) wciśnij odpowiedz z cytatem- następnie pojawi się link-naciśnij kopiuj-wejdz w swój profil-edytuj sygnaturę- zapisz i gotowe Quote
karolkamadry Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Igiełka']Ciotka jeśli chodzi o banerek :) najedz myszką na post pikoli :) wciśnij odpowiedz z cytatem- następnie pojawi się link-naciśnij kopiuj-wejdz w swój profil-edytuj sygnaturę- zapisz i gotowe[/QUOTE] no i jak? jest? Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='karolkamadry']:crazyeye: jest :multi:[/QUOTE] super i gratuluję :):) Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 i ja dołączam do rannej ekipy:):) witajcie Quote
karolkamadry Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Igiełka']super i gratuluję :):)[/QUOTE] coraz więcej potrafię na dogo:) Super:) Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='karolkamadry']coraz więcej potrafię na dogo:) Super:)[/QUOTE] Ty wszystko umiałaś tylko nie wiedziałaś o tym ....:evil_lol::p Quote
Kasia77 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 biedulek długo już tak ?- w schronisku na łańcuchu? Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Kasia77']biedulek długo już tak ?- w schronisku na łańcuchu?[/QUOTE] 10 lat:(:(, ale niebawem odmienimy mu los:) Quote
Kasia77 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='danusiadanusia']10 lat:(:(, ale niebawem odmienimy mu los:)[/QUOTE] o matko :(:( trzymam kciuki za smutasa, będe zaglądać Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Kasia77']o matko :(:( trzymam kciuki za smutasa, będe zaglądać[/QUOTE] zapraszamy:):) zaglądaj do niunia i oczywiście do nas;);):) Quote
Igiełka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Witajcie Cioteczki :lol::lol: danusiadanusia super napisałaś- niedługo odmienimy Barremu los :lol::multi: Cioteczki damy radę ze wszystkim :lol: będzie dobrze i co najważniejsze uda się :) mam jeszcze takie pytanko czy Barry toleruje dzieci? wiem że ciężko to sprawdzić w warunkach schroniskowych ale to jest bezcenna informacja Quote
Recommended Posts