Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, ostatnio mi coś dogo szwankuje i nie dałam rady napisać.
Fazi solidnie obszczekał nowych opiekunów. ;) Ale zdali test, bo się nie zrazili. :) Jak wsiadł z nimi do auta to już się przytulał i wyglądał na taaaaaaakiego dumnego. :) Jak się zaaklimatyzował w domu, to mam nadzieję, niedługo się dowiem. :)

Posted

Jutro zadzwonię do schroniska i się dowiem, czy są jakieś wieści. :)

A tymczasem bardzo proszę o głosy na schronisko w Kaliszu w konkursie Tesco. To schronisko na to zasługuje. Tutaj pieniądze się nie zmarnują - macie 100% pewność, że nagrody trafią prosto do zwierzaków. Prosimy! Pozostało ostatnie 4 godziny głosowania!

CO NALEŻY ZROBIĆ, BY ODDAĆ WAŻNY GŁOS?
1. Wchodzimy na stronę http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609
2. Klikamy "Oddaj głos"
3. Wybieramy województwo wielkopolskie
4. Wybieramy Schronisko dla Zwierząt w KALISZU.
5. Dopiero POTWIERDZENIE oznacza, że głosowanie jest ważne i głos zaliczony!

Posted

Póki co, nie wiem nic więcej poza tym, że ok. Nie udało mi się porozmaiwać z kierowniczką. Najpóźniej w drugim tygodniu lutego będę w Kaliszu, to osobiście będzie łatwiej wypytać.

Za to dostałam od wetki paragon za kąpiele i leczenie - 145 zł. Kilka złotych więc na jego koncie zostało - na kogo przeznaczamy spadek? Czy może z powrotem na jamniczą skarpetę?

Posted

Bonsai napisał(a):

Za to dostałam od wetki paragon za kąpiele i leczenie - 145 zł. Kilka złotych więc na jego koncie zostało - na kogo przeznaczamy spadek? Czy może z powrotem na jamniczą skarpetę?

Skoro nie ma chetnych do przyjecia tej sumy to mozesz odesłać na JS,bedzie na małe wsparcie dla jakiegoś potzrebującego jamnisia.

• 1 month later...
Posted

Niestety kierowniczka jest teraz na urlopie, więc dowiem się co u niego dopiero, gdy z niego wróci. Jak coś się dowiem, to oczywiście napiszę, sama jestem ciekawa. :)