blackgerl Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 każdy sos dla jakiej kolwiek rasy to GENIALNA SPRAWA!!!! a jak ktoś inaczej uwaza to niech spada na drzewo :p Quote
Bonsai Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Oj, ostatnio mi coś dogo szwankuje i nie dałam rady napisać. Fazi solidnie obszczekał nowych opiekunów. ;) Ale zdali test, bo się nie zrazili. :) Jak wsiadł z nimi do auta to już się przytulał i wyglądał na taaaaaaakiego dumnego. :) Jak się zaaklimatyzował w domu, to mam nadzieję, niedługo się dowiem. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Oby wszystko było dobrze!!! Trzymam kciuki i ja:) Quote
RUTA93 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Czekamy, oby wszystko było OK i Fazi miał już Swój Własny Dom. Do końca. Quote
yunona Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Też zaglądam, mam nadzieję, że wszystko jest ok. :) Quote
RUTA93 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Zaglądam i zaglądam.... Mam nadzieję, że brak wiesci, to dobre wieści .. Quote
Bonsai Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Jutro zadzwonię do schroniska i się dowiem, czy są jakieś wieści. :) A tymczasem bardzo proszę o głosy na schronisko w Kaliszu w konkursie Tesco. To schronisko na to zasługuje. Tutaj pieniądze się nie zmarnują - macie 100% pewność, że nagrody trafią prosto do zwierzaków. Prosimy! Pozostało ostatnie 4 godziny głosowania! CO NALEŻY ZROBIĆ, BY ODDAĆ WAŻNY GŁOS? 1. Wchodzimy na stronę http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 2. Klikamy "Oddaj głos" 3. Wybieramy województwo wielkopolskie 4. Wybieramy Schronisko dla Zwierząt w KALISZU. 5. Dopiero POTWIERDZENIE oznacza, że głosowanie jest ważne i głos zaliczony! Quote
RUTA93 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zaglądam z nadzieją na jakieś wiadomości od Faziego. Czy coś wiadomo? Quote
Bonsai Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Póki co, nie wiem nic więcej poza tym, że ok. Nie udało mi się porozmaiwać z kierowniczką. Najpóźniej w drugim tygodniu lutego będę w Kaliszu, to osobiście będzie łatwiej wypytać. Za to dostałam od wetki paragon za kąpiele i leczenie - 145 zł. Kilka złotych więc na jego koncie zostało - na kogo przeznaczamy spadek? Czy może z powrotem na jamniczą skarpetę? Quote
danka1234 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bonsai napisał(a): Za to dostałam od wetki paragon za kąpiele i leczenie - 145 zł. Kilka złotych więc na jego koncie zostało - na kogo przeznaczamy spadek? Czy może z powrotem na jamniczą skarpetę? Skoro nie ma chetnych do przyjecia tej sumy to mozesz odesłać na JS,bedzie na małe wsparcie dla jakiegoś potzrebującego jamnisia. Quote
Bonsai Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Niestety kierowniczka jest teraz na urlopie, więc dowiem się co u niego dopiero, gdy z niego wróci. Jak coś się dowiem, to oczywiście napiszę, sama jestem ciekawa. :) Quote
Recommended Posts