Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

engelina_88 napisał(a):
To ten mały łobuziak mnie obszczekał jak włamywacza!!! O tak, znamy się. Będzie całkiem niezłym alarmem, chyba, że tylko mnie nie polubił ;) Nie wiedziałam tylko, że ma takie kłopoty. Postaram się zrobić mu kilka zdjęć, jak tylko znajdę gdzieś mój aparat...

O, pięknie dziękujemy Kasiu! :loveu: A jak tam "Twój" szczeniaczek? Pewnie już w DS, taka piękność!

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszło:
50 zł siostrzyczki (Agnieszka S.)
125 zł Jamnicza Skarpeta (Aleksandra K.)
Dziękuję w imieniu Faziego! :loveu:

Razem mamy 175 zł - brakuje ok. 25 zł
Dziś napiszę do pani weterynarz, by szykowała wannę. :)

Posted

Bonsai napisał(a):
O, pięknie dziękujemy Kasiu! :loveu: A jak tam "Twój" szczeniaczek? Pewnie już w DS, taka piękność!

Musiałabym pęknąć z radości ;) Najpierw odrobaczania, szczepienia itd. Niestety auta jeszcze dziś nie mam, ale jutro ma być od rana, to już na 100% odwiedzę Łobuza (jednego i drugiego i jeszcze trzeciego z zapaleniem skóry)

Posted

Takie mam

Prawdziwy pieszczoch z niego, do zdjęć od razu na kolanka się wrajdał i dopiero zgodził się trochę pozować ;) Znów mnie obszczekał, ale dał się podrapać pod brodą. Nie wiem tylko czy miał te kąpiele, bo byłam w schronisku dość późno, ale jutro postaram się być znów, to może przywiozę jakieś dobre wieści.

Posted

zagladam do jamniczka, pofaldowane uszko nawet ładnie wyglada, pokarbowane jakby miał trwałą zrobioną ;P ale mam nadzieje ze pies nie odczuwa w zwiasku z tym zadnych dolegliwości.