Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że idealnie sprawdzi się kawior, tudzież przepiórki w sosie borowikowym :D
Fajnie, że wszystko ok.
W temacie jedzenia, to się nie znam za dobrze, ale słyszałem, że wystarczy psinę trochę przegłodzić, to zacznie jeść to, co mu się da. Na Dropku nie musiałem tego testować, bo od początku wcina suchą, aż mi się uszy trzęsą. Przetestowaliśmy kilka suchych karm i stanęło na Josera Master. Kupy odpowiednie, bąki sporadycznie :D
Poza tym, bardzo istotne - według szkoleniowców, z którymi rozmawiałem - jest to, żeby jedzenie nie stało cały czas w misce. Jeśli pies nie chce zjeść, to poczekać parę chwil, po czym schować i dać w porze następnego posiłku. Parę razy na początku to zastosowałem i teraz nie ma opcji, żeby Drop nie był zainteresowany żarełkiem tuż po wsypaniu do miski.

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehehhehe wiem że przeginam, ale serio Lolek po schronie to były sama skóra i kości i byłam pewna że będzie wcinał naprawdę wszystko a tu taki arystokrata mi się trafił, chyba rzeczywiście te głodóweczki wezmą górę bo to jego wwybrzydzanie naprawdę potrafi być irytujące...

Posted

witam:) przeczytałam cały wątek , uwielbiam takie historie gdzie piesek znajduje swój ukochany domek:) pięknie Anetko wyglądacie z Lolusiem:)
moja Sonia jest przygarnięta z ulicy i na początku jadła wszystko, żeby jej wynagrodzić trudy tułaczki podtykaliśmy co lepsze kąski , teraz to pańcio wsuwa ziemniaczki z surówką a Soncia kotlecik :D bo pańciowi żal Sonusi :D

Posted

hej prunia !! serdecznie witam Cię na profilu mojego Lolutka!!! Kochani dziękuję za wszystkie rady... będę wdrażała je w życie a póki co podejrzewam Lolka o śledzenie forum na moim laptopie kiedy jestem w pracy , chyba się przestraszył ze na niego narzekam bo od wczoraj apetyt miał gigantyczny!!!

Posted

[quote name='wiosenka']Royal style chyba tam można zamówić na wymiar.
dziękuję Ci wiosenko za aktywność na Lolkowym forum! Byłam na tej stronie royal style ale tam mają tylko kombinezony i to nie są nawet na polarze a od deszczu takie, ja myślę o takiej derce nieprzemakalnej na polarze co by brzusio ochraniała i grzbiet w mrozy...ale ceny jak na człowieka bym kurtki szukała...coś takiego mnie interesuje:

lub

bardziej ta druga mi się podoba

Posted

[quote name='jostel5']Bo Lolek wie,jak warto (czasem) żyć!:)

Rozczula mnie Twój podpis,Anetko....:)

no ten czas leci jak oszalały, ale i tak wydaje nam się,że Lolek jest z nami już od baaaaaaardzo dawna,dołączam również dowody zdjęciowe, świadczące o tym, kogo Lolutek wybrał na najukochańszą osobę w rodzinie :

rozczulający widok.......
dodatkowo rodzinne zdjęcie, scena pt. wspólne oglądanie telewizji na kanapie:

te chochliki w oczach!!!1->kocham!!!!

Posted

przepraszam za jakość zdjęć ale są robione spontanicznie telefonem zazwyczaj przy słabym oświetleniu, ale tylko takie zdjęcia oddają chcarakter chwili, bo jak biorę w ręke aparat to już scena jest nieaktualna zazwyczaj

Posted

A może poszukasz kubraczka na bazarkach na dogo?
A serce każdego boli, ale jak można coś zrobić to lepsze niż udawanie, że nie ma problemu... Gdyby była mniejsza znieczulica, gdyby każdy zamiast wyrzucić oddał komuś albo zrezygnował np z czipsów i kupił puszkę dla zwierzaków od razu świat byłby lepszy...