Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszem i wobec ogłaszam ,iż nastał ten moment gdy Lolek sam samiusieńki wskakuje na łóżko!!!1 hehehe bez zaproszenia;-) nie wybebesza poduszek i nie zżera listw przypodłogowych a kiedy z ciekawości zapukałam do drzwi to włączyła mu się opcja:nie ma nikogo w domu;-) siedzi cichutko dopiero jak wejdę do mieszkania zaczyna się taniec radości.Ogólnie psinka chowa się dobrze,jest już zrelaksowany, nie gubi sierści jak na początku, apetyt mu dopisuje.

Posted

fajna_kobitka napisał(a):
wszem i wobec ogłaszam ,iż nastał ten moment gdy Lolek sam samiusieńki wskakuje na łóżko!!!

Nareszcie załapał, że łóżko to psi mebel, z którego można czasem dać skorzystać człowiekom :)

Posted

najnowsze wieści od Lolka: psiunio odezwał się!!!! milczał jak grób do momentu niedzielnego wyjazdu nad wodę, kiedy to ze swoim najukochańszym Panem- tak ja jestem na drugim miejscu na liście uwielbienia-poszedł kupić coś do picia.Lolek został przywiązany pod drzewkiem i przestraszył się że chyba już na zawsze i zaczął szczekać!!!!! Pierwszy raz!!! a właściwie płakać!!! Pańcio nie miał serca go zostawiac i poszli na zakupy razem.Także tym oto przykładem zawiadamiam ,iż ja jestem od dawania jedzenia i miziania wieczorem po brzuchu a Pan jest ulubieńcem Lolka.Przesłodki widok wtulającego się zwierzęcia w swojego Pana podczas np. grania na komputerze, jedzenia, oglądania tv itd... no cóż pogodzę się z tym drugim miejscem w szeregu jakoś;-)

Posted

muzzy napisał(a):
To samo pomyślałem :) Znaczy drugiego psiaka, nie drugiego Pana :D

heheheh ale się uśmiałam!!!!! może macie rację... póki co nie odmówię bycia domem tymczasowym jeśli kiedyś zajdzie taka potrzeba

Posted

A potrzeba jest wielka , mój faworyt Misio bardzo potrzebuje domu tymczasowego ok 20 sierpnia ma trafić do schronu !!!!!!!

Ma zrobionych 45 ogłoszeń ale telefon milczy . Jest podobny do LolKa , tez sznaucerkowaty ;)

Posted (edited)

Dokładnie dziś mija miesiąc jak Lolosław zawitał u nas w domu. W telegraficznym skrócie przedstawiam zdjęcia z ostatniego wypadu do Woli Uhruskiej.Proszę nie regulować odbiorników, ta czarna kropka na zielonym tle trawy to Lolosław cieszący się wolnością( pierwszy raz biegał bez smyczy)

Edited by fajna_kobitka