jostel5 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) "Wreszcie nie jest mi gorąco! I nic mnie nie ciągnie...Aha! Pachnę!:)" "No,dobrze...Jeszcze jedno na rączkach...Pieszczoch jestem,wiem!" Edited July 12, 2012 by jostel5 Quote
arabiansaneta Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 On już do niej nie wrócił, bo nasiąkłby znowu schroniskowym zapachem. Tę noc ma spędzić w kuchni. Quote
jostel5 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 "Z wrażenia poszedłem zrobić kooopę!" ;) Pani Anetka właśnie obejrzała foteczki...:) Czekają na nas niecierpliwie!:) Quote
fajna_kobitka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 13-stego wszystko zdarzyć się może... psiuniu przybywaj!!!!!!!!! Quote
jostel5 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Przybył....:) O 16.00 był już w swoim własnym Domku....Jest cuuuuuudny absolutnie,a fajna_kobitka napisze więcej.... a.....Witaj na DGM fajna_ Lolkowa kobitko! :) Quote
Bejotka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ogłoszenia zdjęłam :) Ściskam Lolusia mocno :) Fajną Kobitkę też :-D Quote
jostel5 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 (edited) Dziękuję,Bejotko!:) Zmieniłam tytuł wątku i ....idę beczeć ze wzruszenia! Jak zwykle!:roll::oops: Pomagając jednemu Lolkowi ,nie zmieniamy świata ,ale dla tego jednego Lolka zmienił się cały świat!:loveu: Edited July 13, 2012 by jostel5 Quote
fajna_kobitka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Witam wszystkich serdecznie!!!posta piszę drugi raz ,gdyż Lolek pokazał swoje informatyczne zapędy i łapką rozłączył laptopa.Teraz tez piszę jedną ręką bo drugą go miziam.Wszystko jest wspaniale,zjadł kolację,był dwa razy na spacerkach,stał się posiadaczem automatycznej smyczki.Teraz już wiem dla kogo kupowałam 42 calowy telewizor!!! Lolek siedział na kanapie i autentycznie oglądał telewizję,przekomiczny widok!!!! Jest najukochańszą istotą na świecie i mimo przygotowanego posłaniacoś czuję ,iż tę noc spędzimy we trójkę-ku uciesze mojego meża,który stał się ulubieńcem Lolka!!!!Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do śledzenia losów mojego pupila.Aneta Quote
wiosenka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Miłej nocy. Ech, a jednak marzenia się spełniają... Quote
fajna_kobitka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 dziękuje wszystkim za taką walkę o dom dla Lolka!!! Pani Jolu,gdyby nie Pani zaangażowanie Lolek nie spał by teraz z nami!!! To prawda,że Lolkowi zmienił się cały świat ale on też wniesie w nasz dom wiele miłości i radości!!!!!! Teraz trzeba facecika podtuczyć i przekonać ,że wszystko co najgorsze dawno już za nim.Wzrusza mnie Inka,która została sama.Jestem do Waszej dyspozycji jeśli chodzi o pomoc dla niej.Niedługo zrobie kilka fotek na dowód tego,że marzenia się spełniają!!!!!!!!!!!1 Quote
jostel5 Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 (edited) Rozmawiałam z f_k ;) i wiem,że Lolek spał z Pańciostwem w jednym łóżku...:) No i nie bardzo chce wychodzić z domu (trzeba go na sikuta wynosić ),zaś wraca -biegiem!;) Zapomniałam wczoraj napisać,że Lolutek waży niecałe 10 kg .Wiercił się na wadze okropnie,więc dlatego mało precyzyjnie podaję...:) Znalazłam artykuł ,z którego treścią zgadzam się w całej rozciagłosci....http://doglife.pl/psy-zapobiegaja-alergiom/ Być może Lolek też doczeka się kiedyś maleńkiego Pańcia lub Pańci...;) Edited July 14, 2012 by jostel5 Quote
arabiansaneta Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Szkoda, że to nie działa także w drugą stronę. Może ktoś kiedyś dojdzie, co zapobiega alergiom u psów? Quote
fajna_kobitka Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 WITAM!! Lolek tylko udawał ,że nie umie schodzić ze schodów sam!!!! teraz biega po nich także iw dół!!! Quote
muzzy Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Pamiętam pierwsze dni mojego Dropka u mnie. Też trzeba go było znosić ze schodów, a w windzie kładł się plackiem. Ale po paru dniach poczuł, że jest u siebie i wszystkie te straszne rzeczy szybko przestały być straszne :) Lolek też na pewno szybko wszystko załapie :) Quote
fajna_kobitka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Lolek już pięknie schodzi sam po schodach także ten problem mamy już z głowy.Dziś został pierwszy raz na tak długo sam w domu.Myślę jednak,że poprostu poloży się spać.Odkąd jest u nas jeszcze ani razu nie szczekał.Słodki jest też ,że śpi an swoim posłaniu a na łóżko wskakuje dopiero jak się go zawoła.Ogólnie mówiąc cudo!!! Quote
muzzy Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Wskakiwanie na łóżko bez specjalnego zaproszenia da się bardzo szybko wyćwiczyć :D Potem już tylko od dobrej woli psa zależy, czy raczy się przesunąć, kiedy człowiek też chce poleżeć :D Quote
benkowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ale mnie tyle dobrych wiadomosci omineło :))) Loluś jak się cieszę< że pokochalici tacy fajni ludzie . Przyznam się, że juz straciłam nadzeję że sie uda odmienic jego zycie ! Super facet po tym SPA :))) Quote
jostel5 Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 (edited) Mam fotki Lolka z Domku-cuuuudne i duuużo...!:) Wstawię je jutro,niestety...Przepraszam (ale warto poczekać...;))! Edit. No ,dobrze,coś wstawię...:) "To ja,Wasz Loluś! A ze mną moja śliczna i najukochańsza Anetka!" "No,co tu dużo gadać...Przystojny jestem i już!":) "Że co ,że to łóżko Pańciostwa? Kocham!":) "Talerzyk też mam śliczny!" :) "Synuś chce na kaaanaaapę!" Edited July 17, 2012 by jostel5 Quote
Recommended Posts