fajna_kobitka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Kochani eksperyment z suchą karmą działa!!! Lolek wpiernicza ją naprawdę już coraz chętniej, dodaję mu tam do niej albo trochę rybki albo kuraka i idzie, gazów brak także jestem z siebie dumna że wytrwałam i byłam konsekwentna! Z nowych wieści to to że powoli przygotowujemy się na sierpień... Lolutek będzie miał człowiekową siostrę albo brata!!!!! Trzymajcie za nas kciuki Quote
Andzike Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 fajna_kobietka - gratulacje :D Nam się rodzina powiększyła w zeszłym roku o dwóch nowych członków - Kacpra i Szirę, która była u nas na DT i awansowała na rezydentkę dotrzymując teraz towarzystwa Nelce ;) Quote
jostel5 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Anetko,fajna kobietko,gratuluję całego serca!:) Normalnie czuję się tak,jakby moje osobiste wnuczę miało się urodzić! :) Quote
wiosenka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Jostel wnuczę??? Może siostrzeniec, a nie wnuczę :razz:. Quote
arabiansaneta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Wszystko jedno, ale trzeba dobrze przygotować Lolusia, żeby nie był zazdrosny o dzidziasa! Quote
wiosenka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Tak to prawda bo potem się okazuje, że i z cavikiem bywają problemy...Są w rodzinie dzieci? Quote
fajna_kobitka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 taa daaaaaaaaaaaaaam pamiętałam pamiętałam!!!! 7 miesięcy temu mały kudłacz zawitał w progi naszego domostwa!!!ależ tan czas leci!!!! Dziekujemy wszystkim za miłe słowa,nie dzieciorów małych w otoczeniu brak, ale jakoś jestem spokojna bo Lolita nie lubi tylko hydraulików i panów z administracji póki co także myślę że nie będzie większych problemów przystosowawczych Quote
wiosenka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Trzymam kciuki. A badania typu toxoplazmoza i cytomegalia zrobiłaś? Niestety to nawet w W. nie standard, a konsekwencje nie są za fajne. Quote
fajna_kobitka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Wiosenko przebadana jestem z każdej możliwej strony wsio ok, nieśmiało nawet powiem że doktorro skłania się ku siostrze dla Lolity ale to jeszcze nic pewnego;tymczasem podczas dzisiejszego spaceru mały się skaleczył w opuszkę, na szczęście nie głęboko, rana odkażona, łapka zabandażowana i dodana skarpetka przeciw zdejmowania opatrunku, mina Lolka jak każdego faceta któremu coś dolega: Czy nie widzisz że jestem ciężko chory? Quote
jostel5 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Łomatko,jaki słodziak w tej skarpeteczce! :) A obrósł!!! Lolku,na siódmą miesięcznicę-kolejnej siódemki! :) Lat! Będziesz musiał "wychować" ludzką siostrzyczkę,żeby była taka,jak Mama! :) Quote
fajna_kobitka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Lolkowe loki tylko czekają na pierwsze promienie wiosny po to by odwiedzić znaną Panią Kasię- która strzyże i mojego afgana i yorka i wszystkie trzy ogonki z Lolosławem na czele idą i jednym głosem wołają: na sznaucerka!!! Quote
jostel5 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 fajna_kobitka napisał(a):Lolkowe loki tylko czekają na pierwsze promienie wiosny po to by odwiedzić znaną Panią Kasię- która strzyże i mojego afgana i yorka i wszystkie trzy ogonki z Lolosławem na czele idą i jednym głosem wołają: na sznaucerka!!! Nie wiem ,czy afganowi i yorkowi taka fryzura odpowiada...Lolkowi-bardzo!:) A chwaścik na ogonie-miodzio!:) Quote
fajna_kobitka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Kochani u nas wszystko w jak najlepszym porządeczku,łapka się zagoiła,Lolutek był kilka dni na feriach zimowych w Woli Uhruskiej i biegał nad Bugiem tylko uszy z daleka było widać; ale wszystko co dobre szybko się kończy a ja postanowiłam małego trochę odświeżyć przed wiosną której tak wypatrujemy oto zamieszczam dowód rzeczowy w postaci zdjęcia pt: Co żeś mi uczyniła niedobra kobieto.... strat w ludziach i zwierzętach nie było a efektem końcowym jest wielka pachnąca kulka loków-Lolosław Quote
jostel5 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Jakie Lolosław ma spojrzenie! :) Wiernopoddańcze-mimo tego ,coś mu -niedobra kobieto- uczyniła! ;) :) Quote
fajna_kobitka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 nadeszła wreszcie ta chwila, kiedy wystukałam na ekranie mojej komórki smsa: "pewien kundelek chciałby wyglądać jak sznaucerek..." i tym oto sposobem jesteśmy umówieni na meeega strzyżenie Lolosława w przyszłym tygodniu; w końcu to święta idą,wiosna trza jakoś wyglądać...trzymajcie kciuki Quote
muzzy Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='fajna_kobitka']nadeszła wreszcie ta chwila, kiedy wystukałam na ekranie mojej komórki smsa: "pewien kundelek chciałby wyglądać jak sznaucerek..." i tym oto sposobem jesteśmy umówieni na meeega strzyżenie Lolosława w przyszłym tygodniu; w końcu to święta idą,wiosna trza jakoś wyglądać...trzymajcie kciuki[/QUOTE] Będą zdjęcia? :) Swoją drogą ostatnio robiłem zdjęcia u jednej Kasi strzygącej psy, ciekawe czy to ta sama :) Quote
fajna_kobitka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Muzzy mówisz i masz..... a więc zaczynamy, fotka numer 1 pt. Gdzie mnie wieziecie? Quote
fajna_kobitka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 fotka nr. 2 Ok czuję że coś się święci...... Quote
fajna_kobitka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 fotka nr 3: Obiecaj że mnie tu nie zostawisz!!! Quote
fajna_kobitka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 godzinę później..... i co nazwiesz mnie teraz Starikiem? Quote
fajna_kobitka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 gdyby ktoś miał wątpliwości, tak tak potwierdzam mam irokeza i jestem groźny!!!! Quote
fajna_kobitka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 przypatrzcie się dobrze!!! irokez jest aż do ogonka!!! Quote
Recommended Posts