Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani eksperyment z suchą karmą działa!!! Lolek wpiernicza ją naprawdę już coraz chętniej, dodaję mu tam do niej albo trochę rybki albo kuraka i idzie, gazów brak także jestem z siebie dumna że wytrwałam i byłam konsekwentna! Z nowych wieści to to że powoli przygotowujemy się na sierpień... Lolutek będzie miał człowiekową siostrę albo brata!!!!! Trzymajcie za nas kciuki

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajna_kobietka - gratulacje :D
Nam się rodzina powiększyła w zeszłym roku o dwóch nowych członków - Kacpra i Szirę, która była u nas na DT i awansowała na rezydentkę dotrzymując teraz towarzystwa Nelce ;)

Posted

taa daaaaaaaaaaaaaam pamiętałam pamiętałam!!!! 7 miesięcy temu mały kudłacz zawitał w progi naszego domostwa!!!ależ tan czas leci!!!! Dziekujemy wszystkim za miłe słowa,nie dzieciorów małych w otoczeniu brak, ale jakoś jestem spokojna bo Lolita nie lubi tylko hydraulików i panów z administracji póki co także myślę że nie będzie większych problemów przystosowawczych

Posted

Wiosenko przebadana jestem z każdej możliwej strony wsio ok, nieśmiało nawet powiem że doktorro skłania się ku siostrze dla Lolity ale to jeszcze nic pewnego;tymczasem podczas dzisiejszego spaceru mały się skaleczył w opuszkę, na szczęście nie głęboko, rana odkażona, łapka zabandażowana i dodana skarpetka przeciw zdejmowania opatrunku, mina Lolka jak każdego faceta któremu coś dolega: Czy nie widzisz że jestem ciężko chory?

Posted

Łomatko,jaki słodziak w tej skarpeteczce! :) A obrósł!!!

Lolku,na siódmą miesięcznicę-kolejnej siódemki! :) Lat! Będziesz musiał "wychować" ludzką siostrzyczkę,żeby była taka,jak Mama! :)

Posted

Lolkowe loki tylko czekają na pierwsze promienie wiosny po to by odwiedzić znaną Panią Kasię- która strzyże i mojego afgana i yorka i wszystkie trzy ogonki z Lolosławem na czele idą i jednym głosem wołają: na sznaucerka!!!

Posted

fajna_kobitka napisał(a):
Lolkowe loki tylko czekają na pierwsze promienie wiosny po to by odwiedzić znaną Panią Kasię- która strzyże i mojego afgana i yorka i wszystkie trzy ogonki z Lolosławem na czele idą i jednym głosem wołają: na sznaucerka!!!

Nie wiem ,czy afganowi i yorkowi taka fryzura odpowiada...Lolkowi-bardzo!:) A chwaścik na ogonie-miodzio!:)

Posted

Kochani u nas wszystko w jak najlepszym porządeczku,łapka się zagoiła,Lolutek był kilka dni na feriach zimowych w Woli Uhruskiej i biegał nad Bugiem tylko uszy z daleka było widać; ale wszystko co dobre szybko się kończy a ja postanowiłam małego trochę odświeżyć przed wiosną której tak wypatrujemy oto zamieszczam dowód rzeczowy w postaci zdjęcia pt: Co żeś mi uczyniła niedobra kobieto.... strat w ludziach i zwierzętach nie było a efektem końcowym jest wielka pachnąca kulka loków-Lolosław

• 2 weeks later...
Posted

nadeszła wreszcie ta chwila, kiedy wystukałam na ekranie mojej komórki smsa: "pewien kundelek chciałby wyglądać jak sznaucerek..." i tym oto sposobem jesteśmy umówieni na meeega strzyżenie Lolosława w przyszłym tygodniu; w końcu to święta idą,wiosna trza jakoś wyglądać...trzymajcie kciuki

Posted

[quote name='fajna_kobitka']nadeszła wreszcie ta chwila, kiedy wystukałam na ekranie mojej komórki smsa: "pewien kundelek chciałby wyglądać jak sznaucerek..." i tym oto sposobem jesteśmy umówieni na meeega strzyżenie Lolosława w przyszłym tygodniu; w końcu to święta idą,wiosna trza jakoś wyglądać...trzymajcie kciuki[/QUOTE]
Będą zdjęcia? :)
Swoją drogą ostatnio robiłem zdjęcia u jednej Kasi strzygącej psy, ciekawe czy to ta sama :)