Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irokez jednak ścięty? Szkoda, Lolek miałby wielki szacun na dzielni :D Po strzyżeniu to inny pies :) Ale też ładny :) Tylko nie wiem, czy Jola zaraz nie będzie krzyczeć, że zamieniłaś Lolka na inny model :D

Posted

Boszszszsz...jaki Lolek jest piękny!:) I jaki do Was przywiązany...Gapię się na te zdjęcia i beczę jak durna ze wzruszenia!

A portrecik w czerwonej obróżce-DO KALENDARZA!:)

Posted

mój mój mój najpiękniejszy na świecie psiak!!!!!!!!!!! właśnie planuję Pani Jolu zrobić powiększenie tych najfajniejszych fotek i na ścianę!!!! Muzzy może mnie trochę podszkoli i będę ciachać fotki, w końcu mam teraz duuuuuuuuużo wolnego czasu

Posted

Kochani,znaleźliśmy z Lolkiem wspólną pasję : drzemanie w ciągu dnia; tyle że kto pierwszy na łóżku ten zajmuje lepszą miejscówkę;jak widać na załączonym obrazku jakoś się dogadujemy;ps. świecące oczy na zdjęciach to już kolejna nasza wspólna cecha, no ale jak się zwykło mówić jaki pan taki pies... ;-)

Posted

fajna_kobitka napisał(a):
Kochani,znaleźliśmy z Lolkiem wspólną pasję : drzemanie w ciągu dnia; tyle że kto pierwszy na łóżku ten zajmuje lepszą miejscówkę

Nie chcę Cię martwić, ale niedługo Lolek zrozumie, że dobrą miejscówkę można sobie wylolkować nie tylko na drzemki w ciągu dnia, ale i na całonocne spanie. Wtedy zacznie się cowieczorne tłumaczenie Szanownemu Psu, że przecież nie może tak być, że pies zajmuje całe łóżko, że niech się pies raczy przesunąć, że może niech pies da chociaż jakiś skrawek kołdry... :evil_lol: Na pocieszenie dodam, że czasami takie nalegania bywają przez psa wysłuchane, a niekiedy (ale rzadko) udaje się nawet dotrzeć na wyrko przed psem :D

Posted

Mądre spostrzeżenia i rady ,Muzzy ,oj mądre!:)

A Lolek i jego Pacia prześliczni oboje! :) Nieskromnie mówiąc-zawsze tak kombinuję ,by Pies pasował do Pańciostwa ,a Pańciostwo do Psa! :)

Bo Lolkolubne nie wiedzą jeszcze ,że Pańcio Lolutka to też przystojniak! :)

Posted (edited)

Ładnie to tak zawstydzać ciężarną kobietę? Pani Jolu,Muzzy, Andzike, Wiosenko,Arabiansaneto z całych sił dziękuję za udzielanie się na wątku Lolusia, tak miło na sercu się robi jak pamiętacie o nas ;-)
Dziś ośmiomiesięcznica!!!!!!!!!!!!!!!! Lolutek jest naszym przyjacielem i kompanem i nie jestem w stanie sobie wyobrazić ,życia bez niego.Już niedługopowiększy nam się rodzinka i bardzo się cieszę,że już od samego początku nasza córeczka będzie wychowywała się z futrzakiem.Jestem pewna że wyrośnie na psio lubnego człowieczka ,tak jak jej rodzice.Gdyby tylko pozwoliły na to warunki mieszkaniowe z pewnością nasza rodzinka powiększyła by się o kolejnego psiaka ze schronu; ale marzenia są po to aby je realizować więc trzymajcie kciuki za nasz domek z ogródkiem, który póki co w dalekich planach , a potem stadko Lolków biegających przed domem;-) Tak tak poniosła mnie fantazja i wzruszam się z błahych powodów ( taki urok cieżarówek) ale naprawdę doceniam to ile radości wniosła ta kochana psina do naszego życia.Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!!!! PS. Pani Jolu Lolek dopytuje mnie o wizytę po- adopcyjną, nie wiem co mu odpowiadać?

Edited by fajna_kobitka
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie kochani! Ostatnie dni i tygodnie upływają nam na korzystaniu z uroków l4. Już nie mogę się doczekać ciepełka i dłuższych spacerów z Lolosławem. Postanowiłam pokazać Wam (epatowanie golizną musicie mi wybaczyć), że Ja i Lolek jesteśmy teraz nierozłączni i z utęsknieniem czekamy już na sierpień...
Waiting...

myślę że już zawiązuje się dzidziusiowo- Lolkowa przyjaźń
Buziaki!!!!

Posted

Widać, że Lolek lubi się przytulać do córeczki, a i dla dzidziusia takie okłady z psiej mordy też na pewno są przyjemne :) Tylko jak zacznie kopać, to się Lolek pewnie zdziwi :D

Posted

Kochani! Z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam wszystkiego co najlepsze!!!! To będą nasze drugie święta z Lolosławem, Bożonarodzeniowe były pełne radości i mam nadzieję że Wielkanocne będą równie udane.Życzę też wszystkim psim samotnym serduszkom aby zostały odnalezione przez wspaniałych ludzi, którzy szukają wiernych przyjaciół na całe życie.Dziękuję Lolku, że tchnąłeś w nasze rodzinne życie tyle radości i miłości a Pani Joli za to że pomogła nam się odnaleść
[IMG]http://imageshack.us/a/img560/5716/nowe078k.jpg[/IMG]

Posted

Witam Kochani! I co? Miały być fotki z pięknych terenów odwiedzonych na Święta i gucio!!! Pogoda jaka była każdy wie, jednak czas spędziliśmy bardzo miło.Lolutek miał okazję przywitać się z 2 miesięcznym szczeniaczkiem i uwaga...... został mamą! Mały szczeniaczek uporczywie próbował dostać się do cycka co powodowało lekką dezorientację Lolka a potem pokazywaniem swoich ząbków.W rezultacie póki co fumflami nie zostali ale czekamy, aż mały podrośnie to może uda się uratować tą znajomość.Oto krótka fotorelacja:

Na tym zdjęciu zauważyłam,że sukcesywnie Lolek się kurczy a mnie na fotkach przybywa:

Chłopaki:

przyszły kumpel Pikuś:

Pozdrowionka dla Wszystkich i dajcie już tą wiosnę!!!!!!
p.s na naszym parapecie para gołębi złożyła jajko- powoli zamieniamy się w Państwa Gucwińskich!!!